چرا این گوشی دیگه توی بازار نیستتتتتتتتتتت؟
چرا این گوشی دیگه توی بازار نیستتتتتتتتتتت؟
زیمکا جان همون kf750رو بچسب که خیلی گوشییه توپیه البته g810هم انصافا" گوشیه خوبیه
سکرت که جای خودش هست.احتمال خرید این گوشی 50 درصد هستش البته من برای عید و سال جدید میخوام گوشی بگیرم که تا اون موقع هم پول بیشتری گیرم میاد و هم گوشیهای جدیدتر ارزانتر میشوند و میشه انتخابهای زیادی داشت.همین سکرت هم قیمتش الان خیلی بالاست و مطمئنم که شدیدا مثل ویوتی دوباره پایین میاد.
با سلام
1.- از زوم اپتیکال این گوشی چطوری استفاده کنم ( تو تنظیمات دوربین چیزی ار این مورد نیست انگارر ) !!
2.- قابلیت افزایش صدارو داره ؟ نرم افرار داره ؟
3.- نرم افرار های کاربردی G810 رو از کجا بگیرم (حتی تم.فونت.و........)
4.- برای افزایش شارجش میشه کاری کرد ؟ خیلی زوود خالی میکنه ؟
سلام وقتی زوم میکنی مگه 12x زوم نداره ؟
نرم افزار هاش هم سیمبین هستش دیگه همونا نصب میشه
شارژشم مشکل از باتریه دیگه با گارانتی اصلی گرفتی؟
میگم برای بقیه !
شما وقتی دوربین رو فعال میکنی و زوم میکنی از اپتیکال زوم استفاده کردی . اگه توی تنظیمات دوربین بری و دیجیتال زوم رو فعال کنی میتونی از زوم بیشتر استفاده کنی و افت کیفیت رو داری !
آره افزایش صدا رو داره با برنامه کور پلیر !
شما اول باید فایلهای ساین کردن این گوشی رو گیر بیاری که برنامه رو بتونی ساین کنی و روی گوشیت نصب کنی وگرنه بدون ساین نرم افزار روش نصب نمیشه !
تم و برنامه هم برای سیستم عامل سری 60 ورژن 9.2 یا همون ( S60 V3 ) هرجای گیر اوردی روی گوشیت نصب میشه ( همون برنامه های ان 95 و ان 82 و .... نصب کن )
به نظر من که این گوشی باتری خوبی داره . البته گوشی من که باتریش خراب شد و الان روزی 2 3 بار شارژش میکنم . شاید خرابی از گوشیه . برای اینکه باتریت بیشتر بمونه نور صفحه رو تا ته ببیند .
Last edited by mahyarSAMSUNG; 08-08-2009 at 00:30.
من میخواهم گوشیمو Restore کنم ازم کد میخواد. (Factory Config)
ممنون میشم کدش رو لطف کنید
خوب اگه عوضش نکرده باشی 8 تا صفر بزن = 00000000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)