ممنونم بابت سیو قبلی که رد کردی واسم .الان اینجا گیر کردم که یه مرد تو کوره آتیش ما باید اون 3 تارو فعال کنیم. من نمیتونم ببین اگه ممکنه واسم ردش کن .یه دنیا ممنوم......
اینم سیوم..............
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم بابت سیو قبلی که رد کردی واسم .الان اینجا گیر کردم که یه مرد تو کوره آتیش ما باید اون 3 تارو فعال کنیم. من نمیتونم ببین اگه ممکنه واسم ردش کن .یه دنیا ممنوم......
اینم سیوم..............
بیا رفیق اینم سیو بعد اونجا ردش کردم..
سلام دوستان عزیز و ارجمند جوانان دیروزی و جوانان امروزی
در اون مرحله که تو یه خیاط هستیم و باید کلید رو پیدا کنیم ( وسط حیاط هم یک سری قبر مانند هست که بهشون بمب بسته شده و بازشون می کنی میگه Boom ) اون دوست ارجمند هم از اون بالا کوکتول مولوتوف میندازه چی کار باید کنیم ؟ کلید کجاست ؟
ممنونم
دستت درد نکنه بامرام ......![]()
من نرسیدم اونجا ولی فکر کنم حامد یک جایی داخل همین تاپیک گفت که باید بری سر قبری که اسمه نویسنده روشه(یا همچین چیزی.همین تاپیکو برو عقب فکر کنم پیدا کنی جوابتو)سلام دوستان عزیز و ارجمند جوانان دیروزی و جوانان امروزی
در اون مرحله که تو یه خیاط هستیم و باید کلید رو پیدا کنیم ( وسط حیاط هم یک سری قبر مانند هست که بهشون بمب بسته شده و بازشون می کنی میگه Boom ) اون دوست ارجمند هم از اون بالا کوکتول مولوتوف میندازه چی کار باید کنیم ؟ کلید کجاست ؟
ممنونم
روی تمام قبرها برو یکیشون نوشتش بیشتر از همست .کلید اونجاست ..![]()
بچه ها بازي چند تا چپتره ؟
با اون چيزايي كه تركيب ميكنيم چي كار ميشه كرد؟
کلا 12 چپتر هستش..بچه ها بازي چند تا چپتره ؟
با کدوم چیز هایی که ترکیب می کنمیم.؟
کلا 12 چپتر هستش..بچه ها بازي چند تا چپتره ؟
با کدوم چیز هایی که ترکیب می کنمیم.؟
سلام
من تو این مرحله گیر کردم
باید چکار کنم؟
یه چیزی از کشو در میارم میرم برق رو میزنم بعد چراغها اون پشت روشن میشند ولی بعد از چند سانیه خواموش میشند و یه نورهایی روی دیوار میفتند بعد نمیدونم باید چکار کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)