تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 79 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

اینجا یک معما کلی هست که یک بخشش باید روی صورت دوتا مانکن دو تا ماسک بصورت صحیح بزاری ( یادم نیست چیا بودند فکر کنم یکی بی تفاوتی بود) بعد 3 تا مدال پیدا کنی و به لباس پدرش که قسمت بالاس بچسبونی و یک سری چاقو هست باید پیدا کنی و تو زیر زمین بزاری سرجاشون و عقربه را 2:06 تنظیم کنی تا چندتا پنجره باز بزشن و اون عروسکو بزنی به یکی از پنجره ها .. . .
    اقا خیلی جالب بود من همه ی این کارها رو انجام داده بودم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد و الان که سیو رو لود کردم دیدم توی همون اتاقی که ساعت هست یه پنجره باز شد و رفتم عروسک رو گذاشتم توش.خیلی باگ جالبی هست و امیدوارم بر طرف بشه با یه پچ از طرف ساندگان.خوب بعد از اینکه عروسک رو گذاشتم یکی از چراغهای پایین کنار در توی طبقه ی پایین روشن شد و الان سه تا چراغ مونده.
    اون مدال ها رو باید از کجا گیر بیارم و لباس پدرش کجا هست؟
    راستی توی زیر زمین روی میز ته اتاق یه جسد نیمه بود که یه جای بدنش شکاف بود و یه جسد کامل هم کنارش اویزون شده بود و یه چاقو توش بود اون رو در اوردم و زدم به همون جای شکاف جسدی که نیمه بود.درست انجام دادم؟

اقا من الان به یه جایی توی زندان سایلنت هیل هستم و مادر الکس رو به روم هست و به یه چیزی بستنش و بازی بهم دو تا انتخاب میده کودوم رو انتخاب کنم بهتره؟
    این بازی چند تا پایان داره؟کودومش از همه بهتره و برای اینکه بهش برسم باید چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اقا من الان به یه جایی توی زندان سایلنت هیل هستم و مادر الکس رو به روم هست و به یه چیزی بستنش و بازی بهم دو تا انتخاب میده کودوم رو انتخاب کنم بهتره؟
    این بازی چند تا پایان داره؟کودومش از همه بهتره و برای اینکه بهش برسم باید چیکار کنم؟
    بکشش برای پایان خوب . فکر کنم 4 یا 5 تا پایان داره. بستگی به انتخابت تو 3 جای بازی داره :
    1. همین که مادر رو بکشی یا بزاری با زجر بمیره.
    2. پدر و ببخشی یا نبخشی.
    3.Wheeler را در نزدیک پایان بازی نجات بدی یا ندی.
    انتخاب های مختلف در این 3 قسمت پایان های مختلفی رو بهت نشون میده.
    اقا خیلی جالب بود من همه ی این کارها رو انجام داده بودم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد و الان که سیو رو لود کردم دیدم توی همون اتاقی که ساعت هست یه پنجره باز شد و رفتم عروسک رو گذاشتم توش.خیلی باگ جالبی هست و امیدوارم بر طرف بشه با یه پچ از طرف ساندگان
    من صفحات پیش گذاشتم که اگر کسی گیر کرد تو این معما از این باگ استفاده کنه!!!

3. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من این بازیو گرفتم ولی صدا نداره ...
    یعنی دموهاش صدا داره ولی خود بازی صدا نداره ...
    چه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

اقا الان رسیدم به پدره ولی اصلا بهم هیچ انتخابی نمیده!اون کله اهرمی از عقب میزنه نصفش می کنه!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا چقدر بازی جدید اومده و ما یه عمر بی خبر هستیم . این شماره چند بازی هستش ؟ من شماره 4 رو داشتم که گرافیک بالایی هم داشت ولی صداش جلوتر از تصویر بود چون کارت گرافیکم 128 بود ! این شماره چند ؟ 5 ؟ عکسها رو دیدم ترسیدم چه برسه به اینکه بازی کنم !

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اقا الان رسیدم به پدره ولی اصلا بهم هیچ انتخابی نمیده!اون کله اهرمی از عقب میزنه نصفش می کنه!
    قبلشو یادته که یه سایه بود تو اون اتاقه که اعتراف می کرد؟ که بعد در اتاق باز میشد و هیچ کس نبود و یه تیکه پازل بهت می داد؟ اون شبح پدرشه.اونجا باید ببخشیش یا نه.
    آقا چقدر بازی جدید اومده و ما یه عمر بی خبر هستیم . این شماره چند بازی هستش ؟ من شماره 4 رو داشتم که گرافیک بالایی هم داشت ولی صداش جلوتر از تصویر بود چون کارت گرافیکم 128 بود ! این شماره چند ؟ 5 ؟ عکسها رو دیدم ترسیدم چه برسه به اینکه بازی کنم !
    2 ماهی برای X360 و یک ماهی برای PC. این بازی Silent Hill : Homecoming نام داره اما شماره Silent Hill 5 فعلا جدا ساخته خواهد شد. البته مشخص نیست.

8. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

قبلشو یادته که یه سایه بود تو اون اتاقه که اعتراف می کرد؟ که بعد در اتاق باز میشد و هیچ کس نبود و یه تیکه پازل بهت می داد؟ اون شبح پدرشه.اونجا باید ببخشیش یا نه.
    اره یادمه فکر کنم بخشیدمش.فقط یه تیکش رو یادمه اونم اخر حرف ها بود بهش گفتم تو باید پسرت رو دوست داشته باشی.فکر کنم این بود چون که فقط همین اخر تیکه یادم مونده.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان ببخشید این سیو های بازی کجان؟؟باید ویندوز عوض کنیم..ممنونم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

2 ماهی برای x360 و یک ماهی برای pc. .
    البته برای 360 نسخه ntsc اومده
    و pal حدودا february 2009 میاد
    که بد جوری ماها رو تو کف گذاشته
    حد اقل من یکی که دلیل خرید کنسولم همین بازی بود

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

البته برای 360 نسخه ntsc اومده
    و pal حدودا february 2009 میاد
    که بد جوری ماها رو تو کف گذاشته
    حد اقل من یکی که دلیل خرید کنسولم همین بازی بود
    پدرام جان منم دیدم نمی تونم منتظر pal بمونم رفتم pc شو خریدم که خیلی باگ داره. حتی باگ گرافیکی بعضی جاها اذیت می کنه و بازی گیر می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •