سلام
تو اين نرم افزار برين يه قسمت change setting اونجا يه قسمتي هست Entry-Base Settings چك كنيد ببينيد نام هر ويندوزي كه مياره با اسم درايو مطابقت داره اگر كه نه اسم ويندوز رو تغيير بديد وsave كنيد.
سلام
تو اين نرم افزار برين يه قسمت change setting اونجا يه قسمتي هست Entry-Base Settings چك كنيد ببينيد نام هر ويندوزي كه مياره با اسم درايو مطابقت داره اگر كه نه اسم ويندوز رو تغيير بديد وsave كنيد.
سلام بچه ها من لينوكس نگارش سوسه رو با ايكس پي داشتم با كلللللللي چيز توش بعدش مجبور شدم ايكس پي رو عوض كنم حالا چي كار كنم لطفا كمكم كنيد
سلام دوست عزيز
سوالتون نا مفهوم بود دوست عزيزم
سلام به اساتید.
من دو تا ویندوز روی سیستمم نسب هست و هر دو از نسخه 64 بیت.
هردو هم آخرین آپدیت ها روشون انجام شده.
حالا یه مشکل دارم.
هر دو ویندوزم هم زمان اکتیو نمیمونن , یعنی اگه ویستا رو اکتیو کنم سون not active میشه و بالعکس
نرم افزاری یا راهی هست که بشه این مشکل رو بر طرف کرد؟!
يعني چي برادر من من اميدوار بودم امروز وشكلم حل شه
اما سوالم من هم ايكس پي داشتم هم لينوكس نگارش سوسه بعد از يه مدت ايكس پي گفت غير قانوني هستش منم ويندوز عوض كردم حالا مجبورم لينوكس رو دوباره نصب بكنم ؟ لطفا يه راهي جلوپام بزاريد
![]()
[QUOTE=kertob;4918377]يعني چي برادر من من اميدوار بودم امروز وشكلم حل شه
اما سوالم من هم ايكس پي داشتم هم لينوكس نگارش سوسه بعد از يه مدت ايكس پي گفت غير قانوني هستش منم ويندوز عوض كردم حالا مجبورم لينوكس رو دوباره نصب بكنم ؟ لطفا يه راهي جلوپام بزاريد
سلام
اولا كه دوست عزيز شما مي تونستيد با نرم افزارهايي ويندوزتون رو قانوني كنيد وديگه لازم نبود اون رو عوض كنيد.منظور شما اينه كه گزينه لينوكس تو انتخاب ويندوز نمياد.اگه اينطوره نرم افزار زير رو نصب كنيدبعد مي تونيد از تنظيماتش مشكل تون رو حل كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dew Drop; 06-05-2010 at 09:10.
سلام
من وقتی دو ویندوز اکس پی و سون رو نصب میکنم یکیش اصلا کار نمیکنه و انگار اصلا نصب نیست و پاک شده در حالی که پوشه هاش موجوده
من اکس پی داشتم بعد سون نصب کردم بعد که رفتم تو سون دیگه اکس پس بالا نمویمد و بلعکس
چیکار کنم؟
سلام
ميشه بيشتر توضيح بدين يعني چي؟(بعد که رفتم تو سون دیگه اکس پس بالا نمویمد و بلعکس)يعني تو منوي بوت گزينه هاش رو نداريد يا وقتي ميرين تو 7 برنامه هاي xp رو نمي تونين اجرا كنين؟
[QUOTE=_sharifdorsa;4918476]نصب كردم اميدوارم بتوني آموزشش رو هم برام بزاري
واقعا ممنون![]()
سلام
اولا ممنون جواب دادید
دوما شرمنده مبهم توضیح دادم
من سون نصب داشتم بعدش اکس پی نصب کردم رفتم تو اکس پی کار کردم بعد رستارت کردم که برم تو سون اما گزینه سون نیست و مستقیم میره تو اکس پی
اما تو درایو سون پوشه های ویندوز هست فقط گزینش نیست تو منو اول که سیستم رو روشن میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)