تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 25 از 482 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیز این چه طرزشه والله ما اینجوری جواب بدیدم اخطار میگیریم کش نده چیه!!! من امروز زنگ زدم میگه کلا شرکت مشکل داره میگم کی درست میشه میگه درست میشه بهش میگم خوب کی میگه درست میشه!!!!

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    ببخشید ها ، من دخالت می کنم ، اما اگه این جواب رو به من می داد ، من شرکت رو رو سرش خراب می کردم ، شما ها خیلی لی لی به لالای داتک می ذارید

مرسی
    یا حق

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

[QUOTE=ghelmaan;2956485][FONT="Tahoma"][SIZE="2"][COLOR="DarkRed"]این تنظیم خودکار کامپیوتر برای دانلود شبانه هم حکایتیه! والا من حیرونم! احتیاج به 10 تا نرم افزارو ماکرو و ... فلان نداره که! من خودم هر شب اینکارو میکنم:

چه ربطی داشت

دوست عزیز که شما میگی به منطقه مخابراتی هست، من وایرلس دارم به همه آنتن ها هم دید دارم
    میشه این را هم توجیح کنید که چرا سرعت دانلود من از 27 آمده روی 6
    جالب اینجاست که خود پشتیبانی میگه مشکل پهنای باند داریم ولی شما میگید از منطقه مخابراتی هست...

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دوست عزیز این چه طرزشه والله ما اینجوری جواب بدیدم اخطار میگیریم کش نده چیه!!! من امروز زنگ زدم میگه کلا شرکت مشکل داره میگم کی درست میشه میگه درست میشه بهش میگم خوب کی میگه درست میشه!!!!
    دوست عزیز ! مگه من چی گفتم که به شما اینگونه برخورد ! شما میگی چون اینترنت من خوبه دلیل نمیشه شرکت خوب باشه ، خب عقل منطقی حکم میکنه که خب قاعدتا برکسش هم وجود داره و اون اینکه چون اینمترنت یه عده ای خراب باشه نباید بیگم اون شرکت مزخرفه !

در ضمن بگم که این پشتیبانان آدمهای درست و حسابی ای نیستند و خود مدیران هم باهاشون مسکل پیدا کردند ! دوست دارید به جواب درست برسید زنگ بزنید با بخش مدیریت صحبت کنید !

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

[QUOTE=rozbeh85;2956805]
    [FONT="Tahoma"][SIZE="2"][COLOR="DarkRed"]این تنظیم خودکار کامپیوتر برای دانلود شبانه هم حکایتیه! والا من حیرونم! احتیاج به 10 تا نرم افزارو ماکرو و ... فلان نداره که! من خودم هر شب اینکارو میکنم:

چه ربطی داشت

دوست عزیز که شما میگی به منطقه مخابراتی هست، من وایرلس دارم به همه آنتن ها هم دید دارم
    جالب اینجاست که خود پشتیبانی میگه مشکل پهنای باند داریم ولی شما میگید از منطقه مخابراتی هست...
    دوست عزیز ! من از حضور شما بسیار معذرت میخوام ! من فکر کردم منظور شما سرویس ای دی اس ال این شرکنت است ! من در مورد وایرلس اطلاعات ندارم و اظهار نظر نمیکنم !

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز ! این اتفاقات میتونه برای هر کاربری در یه دوره ی زمانی بیافته پس هیچ مشکلی وجود نداره !

در ضمن این سایت اسپید تست اصلا سایت مناسبی برای تست کردن سرعت نیست ! بهتون پیشنهاد میکنم در یه دوره زمانی 10 دقیقه ای هر چند بار که میشه سرعتتان را تست کنید و نتیجه های با اختلاف فاحش را هم ببینید به حرف من ایمان میارید !

بهترین نتیجه را از برنامه ی DU Meter میگیرید !

IDM هم دقت کنید یه موقعهایی الکی اعداد بالاتر از سرویستون را نشان میده ! ولی DU MEter خیلی خیلی دقیی است !

به امتحانش میارزه !
    من بزودی برای علت استفاده و دلیل فرق داشتن نتایج یک توضیح می زارم تو تاپیک مقالات که انقدر بحث سرش نشه و علت را دیگر نگن چرا نتایج فرق می کنه
    سلام
    ببخشید ها ، من دخالت می کنم ، اما اگه این جواب رو به من می داد ، من شرکت رو رو سرش خراب می کردم ، شما ها خیلی لی لی به لالای داتک می ذارید

مرسی
    یا حق
    وقتی ناچاری ادم سرویس بگیره دیگر خراب کردن شرکت معنی نداره چون می گن برو یک شرکت دیگر و ادم بگه که نمیشه می گن همینی که هست باید صبر کرد( البته این جواب ها در صورتی است که بشه پشتیبانی وصل شد و گرنه بی معنی است)
    [QUOTE=rozbeh85;2956805]
    [FONT="Tahoma"][SIZE="2"][COLOR="DarkRed"]این تنظیم خودکار کامپیوتر برای دانلود شبانه هم حکایتیه! والا من حیرونم! احتیاج به 10 تا نرم افزارو ماکرو و ... فلان نداره که! من خودم هر شب اینکارو میکنم:

چه ربطی داشت

[QUOTE=mostafaeshghi;2956976]

دوست عزیز ! من از حضور شما بسیار معذرت میخوام ! من فکر کردم منظور شما سرویس ای دی اس ال این شرکنت است ! من در مورد وایرلس اطلاعات ندارم و اظهار نظر نمیکنم !
    دوستان یک نکته تاپیک داتک هم باسه adsl است هم باسهipw لطفا در صحبت هاتون در صورتی که مربوط به یکی از سرویس ها است نوع را حتما در پستتان ذکر کنید که سو تفاهم نشه
    داره خودمونی میشه paaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

از دیروز سرعت خوب شده دوباره حالا نمیدونم بخاطر پنجشنبه , جمعست یا مشکل پهنایه باندشون درست شده ولی فعلا که خوبه تورنتم ثابت 40-43 kb دانلود میکنم .
    شما از چه سرويسي استفاده مي كني كه با 40 تا ثابت تورنت دانلود مي كني؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها فکر کنم این جواب از طرف شرکت بتونه به کسایی که می خوان داتک بگیرن ولی منطقه شون تحت پوشش نیست بدرد بخوره:

سوال:
    با سلام اگر در مراکزی که سرویس adsl ارائه نمی کنید(و تحت فیبر نوری نیست)و کاربران خواهان استفاده از سرویس شما باشند در صورتی که بخش درخواست اشتراک ADSL رو پر کنن و به تعداد کافی برسن ایا شرکت شما تغییری در زمانبندی راه اندازی سرویس adsl در ان مرکز انجا می دهد یا خیر؟ تشکر
    و پاسخ داتک:

دوست عزیز
    سلام
    تعداد مشترکین در هر مرکز مخابرات حداقل 400 نفر باید باشد اگر تعداد متقاضیان به این تعداد برسد اقدامات از طرف شرکت انجام می شود.
    باتشکر
    دوستانی که می خوان منطقه شان بره تحت پوشش داتک باید یکی از این دو تا فرم(بهتره هردوش )رو پر کنید و برید تو لیست درخواستی ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم یک مشکل از کسایی که مشکل ساپورت نشدن منطقه توسط داتک رو دارن حل بشه.

در آغاز فعالیت LEnIn+$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان، داتک مودم USRobotics رو پشتیبانی میکنه؟!
    Last edited by LEnIn+$; 18-09-2008 at 10:28.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه نظر خواهی میخوام بکنم
    الان من 256 دارم.میارزه آدم تقریبا 50 تومن بده ماهی و 512 بگیره؟
    من مندم بگیرم یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •