تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 25 از 1042 اولاول ... 1521222324252627282935751255251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان صبانت از همه نظر بهترین سرویس رو داره
    مثلا شما اگر ماهی 2 گیگش رو بگیری حدود 23 گیگ در ماه دانلود داری

حداقل ساعت 3-7 صبح حدود 700 مگ و 30 روزش میشه 21 گیگ + 2 گیگ روزانه = 23 گیگ

کدوم سرویس دهنده ای این خدمات رو میده؟

دانلودش هم از 50 تا 60 متغیره (برای همه سرویسها)
    ده نه دیگه داداش داتک نامحدوده 128 دانلودش 14 هست 14کیلوبایت ضربدر 24 ساعت میشه بعبارتی حدود 1.2 گیگ مجانی یعنی محدودیت نداره مثل صبا تازه 3 تا 7 صبح که مجانیه 2 ساعتشو خط بزن چون یرق میره میمونه 2 ساعت تازگیها هم تلفن میگن حدود ساعت 6 تا 7 صبح برای صرفه جویی میره تهش میمونه 1 ساعت پس داتک بهتره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

9

آخه کدوم آدم عاقلی ساعت 3 بعد از نصفه شب میشینه پشت اینترنت . در ضمن من ترجیح میدم به جای این که 700 مگابایت فایل رو با اینترنت دانلود کنم با 2000 تومن سی دیش رو از بازار بخرم.
    آدم عاقل خودش نمیشینه پای کامپیوتر تا دانلود کنه... بلکه به کامپیوتر برنامه میده تا خودش کاراش رو انجام بده...

خوب شما اشتباه بزرگی میکنی که چیزیو که مجانی میتونی دانلود کنی میری 2000 تومن پول سی دیشو میدی... آخه مشکل بزرگتر اینجاس که اونی که به شما اون سی دی رو 2000 تومن میفروشه خودش با همین 700 مگابایتا مجانی دانلودش کرده و داره 2000 تومن پول سی دی خام از شما میگیره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چرا از آسیاتک استفاده نمی کنی؟ من که الان 8 ماهه دارم ازش استفاده می کنم خیلی هم راضی ام. مراحل نصبش هم حدود 10 روز طول می کشه.
    سلام

اسیا تک تو سایتش نوشته به کاربر خانگی بالاتر از 128 نمیده! شعاره؟ یا راسته؟

از سرعت حقیقی و قطعی هاش هم بگید

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ADSL Status : در حال خروج از رانژه آسیاتک
    میشه بفرمایید چرا؟

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپنتا با اين كه اينقدر ازش تعريف مي كنن از 14 مرداد تا امروز كه 20 مرداد هست مشكل من رو حل نكردن!! هي ميگن ما كارشناس فرستاديم يا مي فرستيم ولي خبري نميشه!!!!

امروز زنگ زدم گفتم ديگه نمي خوام شما ما رو مسخره كردين،اگه نمي توني خدمات بدي بگو نمي تونم چرا مردم رو الاف مي كني كه طرف كلي معذرت خواهي كرد گفت كه من درخواست شما رو به صورت كتبي به مديريت ميدم تا مشكلتون سريع حل بشه!! حالا ببينيم چي ميشه!

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

ده نه دیگه داداش داتک نامحدوده 128 دانلودش 14 هست 14کیلوبایت ضربدر 24 ساعت میشه بعبارتی حدود 1.2 گیگ مجانی یعنی محدودیت نداره مثل صبا تازه 3 تا 7 صبح که مجانیه 2 ساعتشو خط بزن چون یرق میره میمونه 2 ساعت تازگیها هم تلفن میگن حدود ساعت 6 تا 7 صبح برای صرفه جویی میره تهش میمونه 1 ساعت پس داتک بهتره
    اول بگم که من نه خودم صبانت دارم نه گفتن خوبیش و مقایسش فایده ای برای من داره

خوب من فکر همه جاشو کردم که میگم صبانت بهترینه فعلا !!!

1- مقایسه هزینه : برای همون 2 گیگ صبانتی که مثال زدم شما 13600 تومن میدی ولی برای 128 داتک میشه حدود 24000 تومان
    که حتی سرویس 5 گیگ صبا هم درمیاد 19000 تومن

2- شما با داتک ماهی 36 گیگ دانلود میکنی ولی یک 5 گیگ صبانت ماهی 26 گیگ ولی با 5 هزارتومان هزینه کمتر

3- همونطور که می دونی از نیمه ی دوم سال برق گرون میشه(یعنی 1-2 ماه دیگه) یعنی از 16 تومان برای هر کیلووات ساعت میشه 77 تومان . و مصرف بیشتر هم تصاعدی بها رو افزایش میده

یعنی 5 برابر .... و البته اگر کنتور دیجیتال داشته باشید هم وضع بدتره و ساعات پیک پول بیشتر و ساعات معمولی مثل نیمه شب تا صبح پول کمتری میگیرن (که باز برای دانلود شبانه صبانت خیلی خوبه)

شما 24 ساعت در روز کامپیوتر رو روشن میزاری و یک صبانتی با 4 ساعت برای دانلود کارش راه میفته و 2-3 ساعت هم در روز
    پول برق به نظرت چند برابر میشه ؟

4- همین قطعی ها که مثال زدی برای خود من زیاد پیش میاد. یکروز صبح گذاشتم برای دانلود . شب که برگشتم دیدم فقط نزدیک 50 مگ دانلود کرده ... فهمیدم که 1 ساعت بعد رفتن من دانلود قطع شده
    حالا اگر صبانت داشتم یه چیزی حدود 170 مگ دانلود شده بود

5- بحث دیگه هم برای اونهایی هست که ممکنه کامپیوترشون مشترک باشه ... پس همیشه نمی تونن تحت امر خود دانلود کنن

6- استهلاک قطعات و ساعات بالایی که باید روشن باشن رو هم در نظر بگیر. خیلی از قطعات رو مثلا میگن 5000 ساعت عمر مفیدشه. حالا با روشن گذاشتن شبانه روزی عمر قطعات رو اگر مساوی بگیریم برای یک داتکی زودتر موعد خرابی سر میرسه

7- داتک محدودیت تورنت داره ولی تا جایی که می دونم صبا نداره

8- همه ی این سرویس دهند ها دزدن و سرویسهاشون آشغاله .... هیچ جای جهان به اندازه ی ایران محدودیت نداره و گرون نمی فروشن

فقط باید بین آشغال و آشغالترها یکی رو انتخاب کرد
    Last edited by mahdy2021; 10-08-2008 at 01:43.

7. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

9 AsiaTech dies down

خوب اینکه سوال نداره... قبلا هم اینو گفت بازم میگم :

این آسیاتک فکر کرده چه تهفه آسمونییه... واقعا فکر کرده اون همه مشتری برای چی دورش جمع شدن... بیش از نیمی از مشتریاشون به خاطر نامحدود بودن سرویساش ازش گرفته بودن... و تنها دلیل معروفیتش قیمت های مقرون به صرفه و عالی و سرویس های بدون محدودیتش بودن... ولی حال چی...؟؟؟ آسیاتک در ضمینه تعرفه هاش که به یکی از گرون ترین ها تبدیل شده... در مورد حجم هم که همونطور که میدونید الان برای یه گیگ ماهی 10420 تومن میگره... و حتی مثل عضی از شرکتای دیگه ، شبا رو نامحدود نگذاشته... من همینطوری الکی و یه دفعه به فکر فسخ قرارداد با آسیاتک نیفتادم... بلکه کلی ازشون حرف کشیدم و همه چیزشون رو پرسیدم و دستم اومده که به هیچ وجه قصد رایگانیت (شبانه و...) نداره...

خوب مگه من مرض دارم برم یه سرویس با کیفیت متوسط که از اکثر شرکتای دیگه گرون تر هم هستش و حجمشم اصلا به درد نمیخوره بگیرم...؟؟؟ خوب میرم از صبانت که کیفیتش تقریبا همونه میگیرم... با این تفاوت که سرعتم بسیار زیاد خواهد بود... با تقریبا همون قیمت آسیاتک 2 گیگ محدودیت حجمی دارم... و همچنین شب ها میتونم بدون محدودیت دانلود کنم...

خوب حالا به نظر شما واقعا می ارزه که من که مصرف اینترنتمم زیاده برم از اون سرویس های آسیاتک که واقعا باید گفت اصلا روشون فکر درست حسابی نشده بگیرم...؟؟؟؟؟

الان به نظر من 80 درصد شرکتای دیگه از آسیاتک بهترن... حتی داتک...

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام

ممنون
    بله نمیده
    اگه از 128 بالاتر میخواید باید از دانشگاه نامه داشته باشید
    من خودم دارم خیلی راضیم
    قطعی که زیاد نداره
    الان خیلی وقته قطع نشده
    اگه هم قطع بشه 5 دقیقه ای هست

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

سلام

ممنون

براي بالاتر از 128 بايد يا گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه داشته باشي يا عضو هيئت علمي باشي يا گواهي ثبت شركت با اين حال با 1844 تماس بگير و ازشون بپرس.

قطعي كه اصلا نداره(من مال خودمو مي گم و كاري به ديگران ندارم) سرعت دانلودشم حدود با 128 از 15 به بالاست(از 15 تا 20 كيلو بايت).

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

2

آدم عاقل خودش نمیشینه پای کامپیوتر تا دانلود کنه... بلکه به کامپیوتر برنامه میده تا خودش کاراش رو انجام بده...

خوب شما اشتباه بزرگی میکنی که چیزیو که مجانی میتونی دانلود کنی میری 2000 تومن پول سی دیشو میدی... آخه مشکل بزرگتر اینجاس که اونی که به شما اون سی دی رو 2000 تومن میفروشه خودش با همین 700 مگابایتا مجانی دانلودش کرده و داره 2000 تومن پول سی دی خام از شما میگیره...

دوست عزيز منظور منو نفهميدي
    اون شركت هايي كه ميشينن با اينترنت 700 مگابايت رو دانلود مي كنند از اينترنت وايرلس يا برادبند با سرعت خيلي زياد استفاده مي كنند نه اين اينترنت نفتي كه حتي پر سرعتش هم تفاوت زيادي با دايل آپ نداره. در ضمن من بازم مي گم تو كشوري كه قيمت نرم افزار و گيم اين قدر پايين هست و سرعت اينترنت هم اين قدر افتضاحه بهتره آدم وقت خودشو بيخود تلف نكنه.
    Last edited by siavashjal; 10-08-2008 at 09:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •