من نمیدونم این بحثها چیه من تا الان 65% بازیو رفتم به دلم هم نشسته , دلیل نمیشه شما یه بازیو دوست ندارین همه چوره بزنین تو سرش و پست هایه اسپم بدید , میدونم این پست خودمم اسپم محسوب میشه ....
من نمیدونم این بحثها چیه من تا الان 65% بازیو رفتم به دلم هم نشسته , دلیل نمیشه شما یه بازیو دوست ندارین همه چوره بزنین تو سرش و پست هایه اسپم بدید , میدونم این پست خودمم اسپم محسوب میشه ....
من مقايسه نكردم عزيز گفتم بقيه مقايسه ميكننچس خواهشا انقدر همه ی بازی ها رو با هم مقایسه نکنید ( البته به جز تقلید های کورکورانه که نمونشم زیاد داریم )
شما برو بازي سنتر توي تاپيك Far Cry 2 حتي اين بازي رو يه تقليد از جي تي اي ميدونن !!! چون كه بايد مأموريت بگيري
و انجامش بدي
AC اصلا قابل مقايسه با GTA نيست چون همه چيزش با GTA فرق داشت
favor ها رو انجام میدم اما دوباره بعد از انجام همون دستور قبلی رو میده اگه میشه کاملتر توضیح بده.باید برید Favour از عابرایی که کلید بالای سرشونه بگیرید، انجام بدید و Kill Condition بگیرید.
اصلا kill condition چی هست؟
Last edited by frontlines; 14-04-2009 at 14:31.
روش کشتن افراد یک خانواده یا همون زیر دست های رئیس یه خانواده. (برای مثال یه نفر رو فقط باید بندازی تو رودخونه و اگه جور دیگه بکشی می ره بیمارستان و دوباره زنده می شه.)
البته من پیشنهاد می کنم بیخیال این کلید ها و کشتن زیر دست ها بشید.چون وقتی رئیس یه خانواده رو بکشید همه ی زیردست ها از بین می رن.
اگه زیر دستهارو بکشی دیگه به محل هایی که مال شمایت حمله نمیشه.
پس اول همه ی زیر دست هارو بکشید بعد برید با خیال راحت همه جارو تسخیر کنید
من فکر میکردم بازیش خسته کننده شده ولی نه !!
از این بازی هاس که وسطش یه دفعه ماجرا عوض میشه.
چقدر حال داد یکی از مرحله هاش مخفی کاری بود رفتم رئیس جمهور کوبا رو کشتم
کلا قتل و کشتار خیلی حال میده
ولی نمیدونم چرا این همه بازی کردم Progress هیچ فرقی نکرد !!
واقعا بازی قشنگیه![]()
راه گرفتن جلیقه اینه که باید تمام جاهایی که با الماس تو نقشه هست رو بگیری اون وقت آدمهات جلیقه دار میشن
سلام
کسی بازی رو کرده میشه لطفا طریقه بازی کردن رو کمی توضیح بده
(مثلا اون ادمهایی که وسط خیابون روی سرشون عکس پول و... باید چیکار کنم یا چه جوری باید برای خودم یار جمع کنم چون من با هرکسی صحبت می کنم نمیاد توی گروه من و...)
چون باید دکمه tabرو بزنی اون وقت میره تو خانواده خودت اونجا حرم یا شاخه خانوادت هست که تو مربع هاش شکل قفل داره هر زمان مه اونا تبدیل شد به علامت سوال میتونی افراد رو وارد خانوادت کنی که این کار رو هم باید حساب شده بکنی .راجب اونها که بالای سرشون شکل پول اونها فقط برای جمع کردب پول تو باید با افرادی حرف بزنی که بالای سرشون شکل کلید اون افراد به تو ماموریت میدن که با انجام دادن اونها میتونی محل و نوع کشتن خانواده های دیگه رو پیدا کنی.و روش بازی اینه که باید اون قدر اون مراحل که با کلید مشخص مشن رو بری تا محل تمام اعضای خانواده های دیگه رو پیدا کنی و وقتی تمام کلید ها رو پیدا کردی باید تمام محل هایی که توسط اون خانواده که کلید هاشو پیدا کردی بگیری با این کار میتونی به مقر اون خانواده حمله کنی و اون خانواده رو از بین ببری و زمانی که به اون محل هایی که گرفتی توسط خانواده های دیگه حمله شد از اعضای خانوادت برای محافظت از اونجا می فرستی با این تریق میتونی تمام جاهایی که گرفتی به سادگی حفظ کنی این خلاصه ای از بازی بود البته یه روش سخت تر هم هست که برای از بین بردن خانواده های دیگه باید تمام اعضای اونا رو بکشی هر کدوم رو به یه روشی که با زدن tabمیتونی بفهمی روش رو البته بعد از پیدا کردن کلید ها !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)