تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 394 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این ایراده واقعا و اصلا بنی اسرائیلی نیست...یک چیز جالبی که تو Cnet و سایت های دیگه میبینین تقریبا 80 90% محصولاتی که ادیتورز چویس میشن یا برگزیده میشن این قابلیت رو دارند...کار با ام پی تری پلیری که کنترل مخصوص صدا نداره مشکله...مثلا استفاده از آیپاد کلاسیک با اون کلیک ویل معروف به دو تا دست احتیاج داره و مثلا موقع دوچرخه سواری امکان نداره بتونی ولوم رو کم و زیاد کنی...تا حالا صدبار اتفاق افتاده من گوشم کر شده از ناگهانی بلند کردن صدا به علت عدم وجود کنترلر شدت صدا...تازه به نظرم برای ما که MP3 استاندارد استفاده نمیکنیم مهمتره چون ممکنه یک فایلی ولومش با فایل دیگه فرق داشته باشه!!
    شما متوجه نکته ی قضیه نشدی دوست من ؛ وقتی یه دستگاهی مشکل خاصی نداره ، و شما بیای و یه ویژگی مرسوم بین اکثر پلیرها رو بعنوان ایرادش ذکر کنی(صرفا به این خاطر که باید بخش ایرادها رو پر کرد دیگه!) ، به این میگن ایراد بنی اسرائیلی (چون همین ایراد رو واسه فلان مدل رقیب که ایرادهای جدی تر داره ، ذکر نمی کنن!)... یه موقعی برای zvm هم میگفتن مثلا ایرادش اینه که نیاز به نرم افزار داره و بصورت ums کار نمی کنه !!! ... در حالیکه می دونیم این یه ویژگی مشترک بین اکثر پلیرهای Mid range به بالاس ... و اصلا اطلاق لفظ ایراد بهش درست نیست ...

Most MP3 players on the market today integrate volume adjustment capability into their main navigation controls, meaning you have to be on a playback screen to tweak listening levels
    نقل از Cnet

//

آمار 80-90 درصدی که گفتی هم ادعای بالاییه و من 50-60 درصد رو بیشتر می پسندم ...Cnet هم اینو تایید می کنه :

it's probably no coincidence that half of the products won our coveted Editors' Choice award.

//

کار با ام پی تری پلیری که کنترل مخصوص صدا نداره مشکله
    مسلما منظورت اینه که "کنترل صداش اندکی مشکله" ... وگرنه در عمل ، کنترل مخصوص صدا که کسر کوچکی از کارکرد پلیر رو در بر داره و باعث سختی مسیر نیست! ... غیر از اینه ؟ ... مثلا نانو کنترل صدا نداره و البته کار کردن باهاش لذت بخشه !

برای ما که MP3 استاندارد استفاده نمیکنیم
    mp3 استاندارد چی هست ؟ ... آیا تعریفش براساس یه معیار مقبول و تدوین شده اس ؟ ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نقل قول:
    درمورد اون مقایسه هم که خب u5 که اصلا ویدئو پخش نمی کنه ...
    پس اون صفحه 1.8اينچي چه كاره اس ؟
    اون مطلب رو در مورد u5خوندم جالب بود ولي اطلاعات فني نمي داد فقط يك معرفي ساده بود
    مثلا توي سايت pc worldاومده كيفيت صداي پخش كننده هاي مختلف رو آناليز كرده اما من در مورد u5هيچي پيدا نكردم
    حالا بگذريم به نظر توzen گزينه مناسبي هست؟
    توجه داشته باش كه من فقط كيفيت پخش موسيقي برام مهمه نه چيز ديگه !
    هرچند كه اون صفحه 2.4اينچي واقعا معركه اس و وسوه كننده !
    اما اگه تو توي همين رنج قيمت پخش كننده با كيفيت تري براي پخش موسيقي سراغ داري بهم معرفي كن من واقعا ممنون مي شم .
    ببخشيد زياد سوال ميكنم اما آيا هدفون اورجينال رو اگه بخواهيم عوض كنيم فروشنده ها با يه مدل ديگه عوض مي كنند؟
    حتما ميدوني منظورم همون ep630 كه تو اين همه تعريفش رو ميكني !

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول:
    درمورد اون مقایسه هم که خب u5 که اصلا ویدئو پخش نمی کنه ...
    پس اون صفحه 1.8اينچي چه كاره اس ؟
    اون مطلب رو در مورد u5خوندم جالب بود ولي اطلاعات فني نمي داد فقط يك معرفي ساده بود
    مثلا توي سايت pc worldاومده كيفيت صداي پخش كننده هاي مختلف رو آناليز كرده اما من در مورد u5هيچي پيدا نكردم
    حالا بگذريم به نظر توzen گزينه مناسبي هست؟
    توجه داشته باش كه من فقط كيفيت پخش موسيقي برام مهمه نه چيز ديگه !
    هرچند كه اون صفحه 2.4اينچي واقعا معركه اس و وسوه كننده !
    اما اگه تو توي همين رنج قيمت پخش كننده با كيفيت تري براي پخش موسيقي سراغ داري بهم معرفي كن من واقعا ممنون مي شم .
    ببخشيد زياد سوال ميكنم اما آيا هدفون اورجينال رو اگه بخواهيم عوض كنيم فروشنده ها با يه مدل ديگه عوض مي كنند؟
    حتما ميدوني منظورم همون ep630 كه تو اين همه تعريفش رو ميكني !
    خب صفحه نمایش واسه مدیریت فایل و ایناس دیگه .. مگه مدلهایی که تصویر پخش نمی کنن دل ندارن ؟! ...

علت اینکه در مورد u5 چیز زیادی نشنیدی اینه که مدل اصلی کمپانی نیست ، در نتیجه کمپانی روش مانور نمیده ، در نتیجه خیلی معروف نمیشه ، در نتیجه سایت های ریویو هم تمایلی به ریویو اش ندارن ... در مقابل zen که مدل اصلی کمپانیه ...

شما اگه صدا واسه ات مهمه توی اون بازه ، انتخابهات همون zvp هستش و creative zen ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آمار 80-90 درصدی که گفتی هم ادعای بالاییه و من 50-60 درصد رو بیشتر می پسندم ...Cnet هم اینو تایید می کنه :
    این مسئله 50 -60 ناشی از ترجمه غلطه فکر کنم...این نوشته که 50-%60 محصولاتی که" کنترل ولوم" دارن ادیتورز چویس میشن...من گفتم 80 90% محصولات منتخب این قابلیت رو دارن..مطمئنا نباید فرق بین این دو تا درصد رو توضیح بدم..

مسلما منظورت اینه که "کنترل صداش اندکی مشکله" ... وگرنه در عمل ، کنترل مخصوص صدا که کسر کوچکی از کارکرد پلیر رو در بر داره و باعث سختی مسیر نیست! ... غیر از اینه ؟ ... مثلا نانو کنترل صدا نداره و البته کار کردن باهاش لذت بخشه !
    اصولا لذت بخش به معنی آسون و راحت نیست...در هر صورت محدودیت هایی رو ایجاد میکنه.

mp3 استاندارد چی هست ؟ ... آیا تعریفش براساس یه معیار مقبول و تدوین شده اس ؟ ...
    در مورد این بگم که وقتی شما مثلا mp3 رو از ای تونز دانلود میکنین سطح ولوم تمام فایل ها یکی هست...ولی وقتی از تورنت و رپیدشیر و .... دانلود میکنین که افراد مختلف با برنامه های مختلف و ستینگ مختلف ریپ کردن اون وقت که سطح صدای اینا فرق میکنه!
    تا حالا نشده با یک ولوم لول مشخص یک آهنگ با صدای ضعیف پخش بشه ولی یکی دیگه با صدای بلند؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مسئله 50 -60 ناشی از ترجمه غلطه فکر کنم...این نوشته که 50-%60 محصولاتی که" کنترل ولوم" دارن ادیتورز چویس میشن...من گفتم 80 90% محصولات منتخب این قابلیت رو دارن..مطمئنا نباید فرق بین این دو تا درصد رو توضیح بدم..
    مگه بنده و شما اختلاف نظر در لفظ داریم که سر جای مبتدا و خبر سروکله بزنیم؟... من گفتم ادعای شما که 90% منتخب ها این قابلیت رو دارن از نظر من اغراق آمیزه و 50-60% مناسب تره ... با فرض اینکه اصلا نیازی به منبع نبود ، چرا فکر کردی که حواسم به اون قضیه نبوده ؟ بنده میگم cnet هم عدد 50 درصد رو (و نه نظرم رو) می پسنده .. یه بار دیگه اون پست رو ببین برای اطمینان.

بگذریم که حتی نتیجه گیری ات در مورد اون نقل قول ، غلطه !.. هیچوقت نگفته "همه مدلهایی که کنترل دارن..."
    اصولا لذت بخش به معنی آسون و راحت نیست...در هر صورت محدودیت هایی رو ایجاد میکنه.
    میشه یه مدلی رو نام ببری که کار کردن باهاش آسون و راحت نیست و در عین حال کارکردن باهاش لذت بخشه ؟! ...
    در مورد این بگم که وقتی شما مثلا mp3 رو از ای تونز دانلود میکنین سطح ولوم تمام فایل ها یکی هست...ولی وقتی از تورنت و رپیدشیر و .... دانلود میکنین که افراد مختلف با برنامه های مختلف و ستینگ مختلف ریپ کردن اون وقت که سطح صدای اینا فرق میکنه!
    تا حالا نشده با یک ولوم لول مشخص یک آهنگ با صدای ضعیف پخش بشه ولی یکی دیگه با صدای بلند؟؟
    نه والا - من که خودم آدیوفیل هستم یه جورایی ، 90 درصد آهنگام رو از همین سرویس هایی که گفتی می گیرم ، روزی هم 4-5 تا آهنگ دانلود می کنم ، ولی توی این 5-6 ساله همچین مشکلی رو به این صورت حادی که شما گفتی(ضعیف و بلند ؛ اونم صد بار در حدی که گوشت داشته کر میشده) نداشتم ، با هیچکدوم از 5-6 تا پلیری که تا حالا داشته ام و دارم ...

الان هم که کریتیو smart volume داره و آیپاد هم sound check داره ظاهرا ، cowon هم با جت ادیو اینو داره ، سونی هم AVLS داره که یه جورایی این کار رو می کنه و البته ساند فورج ... ضمنا ادیوگربر مدتهاست این کار رو انجام میده واسه اونایی که دیگه خیلی وسواسین ! .. بنابراین امکانات موجوده و اگه استفاده نمیشه ، تقصیر Mp3 ها نیست ...

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Seymour جان من بلاخره Creative Z V M رو خريدم با كيف ارجينالش 220 هزار تومان 25 هزار فقط پول كيفش بود جالب اينجاست كه كيفش خيلي تنگ هستش پدر ‌آدم در مياد. آقا تو كاتالوگش زده كه آداپتور هم بهش ميخوره چه آداپتوري بايد بگيرم براش ؟؟؟؟؟
    اگه مثل هارد يو اس بي ها وصل ميكردي به كامپيوتر درايوش رو مياورد خوب بودش هرجايي ميشد زدش داخلش ريخت
    ممنونم از راهنماييت تا به حال

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در تاپیک دیگه بحث شد در مورد موجود بودن نمونه 4 گیگش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا نسل دوم این باید هنوز موجود باشه به نظرم ... (نسل سوم زیاد قشنگ نبود)

بله - حداکثر تا 16 گیگش رو می تونی بعنوان removable disk تعریف کنی و data و اینا توش بریزی ... بعد از طریق خود دستگاه می بری اش توی اون حالت ، و حالا اگه وصلش کنی به PC ، مثل یه کول دیسک می شناسدش ..
    دوست عزيز اين من از داخل خود دستگاه زدم 16 گيگ رو انتخاب كردم فلش مموري الان ميزنم به كامپيوتر فضاش رو مياره ولي تمام فولدرها موزيك ها هم داخل همين فضا هستش مگه نبايد خالي باشه؟؟؟؟ الان دو تا عكس دستگاه اومده داخل my computer اولي كه برنامه خودش دومي رو باز ميكنم عكس يه رم هستش زده Storage media حجمش 27 گيگاابايت هستش كه تمام پوشه هاي دستگاه داخل اينم هستش وقتي از اولي پاك ميكنم اينجا هم پاك ميشه ؟؟؟ اگه اين فضاي فلش مموري هستش من كه زده بودم 16 گيگ ؟؟ چرا اينجوريه؟؟ خيلي پيچيدش كردن بابا حالا مثل هم ميزدن چي ميشد آخه مثل هارد يو اس بي يه فولدر باز ميشد ميريختي داخلش هرچي ميخواستي از داخل دستگاه مثل يه كامپيوتر ميرفتي به فولدر مربوطه اجرا ميكردي

راستي براي موزيك ريختن داخلش من برنامه ZEN Vision M Series Media Explorer رو اجرا كردم پوشه موزيك رو باز كردم كپي كردم داخلش ولي خيلي كند ميريزه مثلا هارد هستش . راه ديگه كه براي ريختن نداره ؟؟؟ الان من موزيك ها رو جدا كردم به پوشه هاي مختلف Ghamgin - Shad - kheyli Shad - mamooli بعد داخل اينا پوشه درست كردم ايراني - خارجي و غيره الان ريختم داخلش بعد ميبينم كه از پوشه ها خارج كرده بهم ريخته ؟؟؟ دستگاه Zen stone كه هيچي نداره قشنگ پوشه ها رو همينطوري كه ريختي داخلش مياره اجراش ميكني اين ميريزه بهم الان ميخوام موزيك هاي غمگين رو گوشي بدم پوشه رو بياره ولي داخل دستگاه قاطي هستش و نميشه جدا كرد ممنون ميشم راهنمايي كني چون خودت داري من بلد نيستم دفترچه هم نداره
    Last edited by mrmostafa; 11-12-2008 at 12:02.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Seymour جان من بلاخره Creative Z V M رو خريدم با كيف ارجينالش 220 هزار تومان 25 هزار فقط پول كيفش بود جالب اينجاست كه كيفش خيلي تنگ هستش پدر ‌آدم در مياد. آقا تو كاتالوگش زده كه آداپتور هم بهش ميخوره چه آداپتوري بايد بگيرم براش ؟؟؟؟؟
    اگه مثل هارد يو اس بي ها وصل ميكردي به كامپيوتر درايوش رو مياورد خوب بودش هرجايي ميشد زدش داخلش ريخت
    ممنونم از راهنماييت تا به حال
    اولا که مبارکه ..

آره - کیفش گرونه ... قیمت خودش هم همینه که گرفتی ...

آداپتور یعنی شارژر برقی دیگه ؟ .. آره - zvm قبلا شارژر روش بود ، ولی بعد واسه کاهش هزینه ها ، بدون شارژر عرضه شد ... شارژرش حدود 20 تومنه

آره - ولی خب مدلهای سطح بالا ، همه شون نیاز به نرم افزار دارن تقریبا و اینم مستثنی نیست ... مدیریت فایل اینطوری حرفه ای تره ... ولی خب از نظر سادگی حق با توئه ...
    دوست عزيز اين من از داخل خود دستگاه زدم 16 گيگ رو انتخاب كردم فلش مموري الان ميزنم به كامپيوتر فضاش رو مياره ولي تمام فولدرها موزيك ها هم داخل همين فضا هستش مگه نبايد خالي باشه؟؟؟؟ الان دو تا عكس دستگاه اومده داخل my computer اولي كه برنامه خودش دومي رو باز ميكنم عكس يه رم هستش زده Storage media حجمش 27 گيگاابايت هستش كه تمام پوشه هاي دستگاه داخل اينم هستش وقتي از اولي پاك ميكنم اينجا هم پاك ميشه ؟؟؟ اگه اين فضاي فلش مموري هستش من كه زده بودم 16 گيگ ؟؟ چرا اينجوريه؟؟ خيلي پيچيدش كردن بابا حالا مثل هم ميزدن چي ميشد آخه مثل هارد يو اس بي يه فولدر باز ميشد ميريختي داخلش هرچي ميخواستي از داخل دستگاه مثل يه كامپيوتر ميرفتي به فولدر مربوطه اجرا ميكردي

راستي براي موزيك ريختن داخلش من برنامه ZEN Vision M Series Media Explorer رو اجرا كردم پوشه موزيك رو باز كردم كپي كردم داخلش ولي خيلي كند ميريزه مثلا هارد هستش . راه ديگه كه براي ريختن نداره ؟؟؟ الان من موزيك ها رو جدا كردم به پوشه هاي مختلف Ghamgin - Shad - kheyli Shad - mamooli بعد داخل اينا پوشه درست كردم ايراني - خارجي و غيره الان ريختم داخلش بعد ميبينم كه از پوشه ها خارج كرده بهم ريخته ؟؟؟ دستگاه Zen stone كه هيچي نداره قشنگ پوشه ها رو همينطوري كه ريختي داخلش مياره اجراش ميكني اين ميريزه بهم الان ميخوام موزيك هاي غمگين رو گوشي بدم پوشه رو بياره ولي داخل دستگاه قاطي هستش و نميشه جدا كرد ممنون ميشم راهنمايي كني چون خودت داري من بلد نيستم دفترچه هم نداره
    در مورد اینکه چرا نرم افزار می خواد که توضیح دادم ... در مورد اینکه 16 گیگ فضا جدا کردی ، یعنی بعد از اینکه zvm رو می بری توی حالت removable disk اینطوری میشه ؟ ... آخه این چیزایی که گفتی ، نشون میده که ظاهرا نرفتی توی اون حالت ؟ یه توضیح بده ...

نه دیگه - طبیعیه که مثل هارد بریزه ، چون واقعا هم داری توی هارد می ریزی ، هرچند سرعت تبادل داده ، به وضعیت PC هم بستگی داره ... سرعت تبادل zvm خوبه نسبت به خیلی از رقبا

بخاطر اینکه آهنگ ها براساس تگ tag هاشون مرتب میشن ... نه براساس فولدر بندی ... واسه همینه که میگم مدیریت آهنگ حرفه ای تره ... یعنی شما باید تگ ها رو مرتب کنی و مشخصاتی مثل اسم ترانه و نام خواننده و ژانر و آلبوم و اینا رو بهش بدی ... خیلی کار لذت بخشیه و ما که توی خونه معتاد به این کار هستیم ...

اما اگه دوست داری به روش سنتی ، یعنی فولدرهای خودت رو داشته باشی که مثلا ایرانی و خارجی و اینا ، بازم راه داره ، کافیه که همه اهنگ های یه فولدر رو تبدیل به پلی لیست کنی ؛ برای این کار وقتی وصل شد به PC برو توی قسمت manage playlists و ترانه های هر فولدر رو add کن داخل یه پلی لیست ...

اتفاقا رابط کاربری zvm بسیار خوب کار شده و مورد تقلید بسیاری از مدلهای شرکت های دیگه قرار گرفته ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اولا که مبارکه ..

آره - کیفش گرونه ... قیمت خودش هم همینه که گرفتی ...

آداپتور یعنی شارژر برقی دیگه ؟ .. آره - zvm قبلا شارژر روش بود ، ولی بعد واسه کاهش هزینه ها ، بدون شارژر عرضه شد ... شارژرش حدود 20 تومنه

آره - ولی خب مدلهای سطح بالا ، همه شون نیاز به نرم افزار دارن تقریبا و اینم مستثنی نیست ... مدیریت فایل اینطوری حرفه ای تره ... ولی خب از نظر سادگی حق با توئه ...

در مورد اینکه چرا نرم افزار می خواد که توضیح دادم ... در مورد اینکه 16 گیگ فضا جدا کردی ، یعنی بعد از اینکه zvm رو می بری توی حالت removable disk اینطوری میشه ؟ ... آخه این چیزایی که گفتی ، نشون میده که ظاهرا نرفتی توی اون حالت ؟ یه توضیح بده ...

نه دیگه - طبیعیه که مثل هارد بریزه ، چون واقعا هم داری توی هارد می ریزی ، هرچند سرعت تبادل داده ، به وضعیت PC هم بستگی داره ... سرعت تبادل zvm خوبه نسبت به خیلی از رقبا

بخاطر اینکه آهنگ ها براساس تگ tag هاشون مرتب میشن ... نه براساس فولدر بندی ... واسه همینه که میگم مدیریت آهنگ حرفه ای تره ... یعنی شما باید تگ ها رو مرتب کنی و مشخصاتی مثل اسم ترانه و نام خواننده و ژانر و آلبوم و اینا رو بهش بدی ... خیلی کار لذت بخشیه و ما که توی خونه معتاد به این کار هستیم ...

اما اگه دوست داری به روش سنتی ، یعنی فولدرهای خودت رو داشته باشی که مثلا ایرانی و خارجی و اینا ، بازم راه داره ، کافیه که همه اهنگ های یه فولدر رو تبدیل به پلی لیست کنی ؛ برای این کار وقتی وصل شد به PC برو توی قسمت manage playlists و ترانه های هر فولدر رو add کن داخل یه پلی لیست ...

اتفاقا رابط کاربری zvm بسیار خوب کار شده و مورد تقلید بسیاری از مدلهای شرکت های دیگه قرار گرفته ...

ممنونم. آره راست ميگي پسرخاله ام داره بهم ياد داد گفت بايد بري قسمت فلشش مموري بعد كه بزني به كامپيوتر مياره اين مشكل حل شد ممنونم ازت راست گفتي
    2- اينكه اونجوري كه تو ميگي چطوري موزيك ها رو درست ميكني كه معتاد شدي؟؟؟؟
    3- موقعي كه من از manage play list ميخوام موزيك ها رو ادد كنم هيچي نمياره پس اول بايد من قسمت Browse media بريزم بعد manage playlist رو درست كنم تا بياره موزيك ها رو ؟؟ قسمت Add media چيه ؟؟؟
    آره پسرخاله ام ميگه من خريدم دفترچه و آداپتور داشتش اون كيفش رو 40 تومن خريد ولي من 25000 خريدم . چه شارژري بگيرم ممنون ميشم مدل و ماركش رو بگي . از پاساژ ايران بگيرم.

4- آقا سايت كريتيو رفتم آپديت جديد دستگاه رو بگيرم پيدا نكردم پسرخاله من ميگه آپديت جديدش رو قبلا ريخته بهتر شده يعني همون فرم وير. اگه سراغ داري لينكش رو بده

مرسي
    Last edited by mrmostafa; 12-12-2008 at 02:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

seymourجان آيا نمايندگي هاي كريتيو هدفون اورژينال خود دستگاه رو با مدل ديگهاي عوض مي كنند؟
    اگه عوض مي كنند آيا جايي رو سراغ داري؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •