شاید باید یک مقدار بیشتر بازی کنم من هنوز 1 ساعت هم بازی نکردم
شاید باید یک مقدار بیشتر بازی کنم من هنوز 1 ساعت هم بازی نکردم
اونطوری که هوس یاد داده بود خشونت بازی رو بردم بالا اصلا بازی از این رو به اون رو شد
مراحل ابتدایی بازی هم واقعا ضعیفتر از اِدامش بود
تمام مراحل رو رفتم جواب نگرفتم
بازی من صدارو نمی شناسه
error acceliration sound
کارت صدا realtek hd امبرد است.
اگه از این مشگل سر در می ارید کمک کنید.
دوستان قبول دارید رو این بازی زیاد کار نکردن ؟
برای نمونه به عنوان مثال میخام یه بحثی رو بگم که اصلا ربطی به گرافیک هم نداره . وقتی چند نفر از دشمنان تو بازی بهتون حمله میکنن بعد شما اونارو میکشید ، اونوقت برید بالاسرشون و ببینید حدوده 70 درصدشون دقیقا مثل هم مردن و رو زمین افتادن خب این نشانه ضعف و کم کاری هست دیگه . یعنی شرکت سازنده حتی به اندازه انگشتان دو دست هم مرگ های مختلف طراحی نکرده .
درسته گیم پلی بازی خوبه ولی این ضعف ها رو هم خیلی داره .
من یه مشکل دارم!
من بازی رو گرفتم. 3 تا dvd هست. وقتی dvd دوم میخواد اکسترکت بشه, به آخر های اکسترکت که میرسه یهو پیغام میده که دیسک رو اشتباه گذاشتی!
هر دیسک دیگه ای هم میزارم باز هم ادامه نمیده.
چه کار کنم؟ بازی خرابه؟
بازی برای شرکت گیم پلنت هست. ممنون میشم راهنمائی کنید.
منم یه همچین مشکلی داشتم که وسط نصب dvd دوم دیگه نصب نمیکرد ولی یه بار دیگه که از اول نصب کردم درست شد
تا حدودی حرفت رو قبول دارم من تازمانی که اون فایل رو نصب نکرده بودم همه مردنها دقیقا مثل هم بود ولی بعد از اون حدود فکر میکنم 3-4 نوع مرگ وجود داره الان
سلام
اقا این نسخه perseus mandate که اومده چجوریاست؟ سه تا دی وی دی هم هست! تو سایت ندیدم در رابطه با این نسخه بازی چیزی بگن!
اینا جز بستههای الحاقی هستش که خود شرکت monolith اصلا اینارو به رسمیت نمیشناسه و نسخهای که در حال حاضر بحثش هست نسخه proget oriin(پروجت اوریجن) هستش که نسخه دوم این بازی در ادامه نسخه 1 first encounter assult recon هستش
درایور کارت صداتو اپدیت کردی لگه نکردی یه دور اپدیت کن شاید جواب گرفتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)