تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 41 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 410

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه WinRAR

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    یه مرد پیدا میشه بگه چه تنظیماتی باید انجام داد تا بشه با این نرم افزار یه فایل رو تا حد زیادی فشرده کرد و حجمش رو کم کرد .
    هر کاری میکنم نمیشه یه پوشه 32 مگی رو بیشتر از 24 مگ کم کرد .
    خودم فایل فشرده از اینترنت با فرمت rar دانلود کردم که تا حد نصف یا بیشتر فشرده شده بود.
    پیشاپیش از راهنمایی شما ممنون.
    فشرده سازی هر فایلی متفاوت هست و یکسان نیست
    اینطور نیست که شما یک فیلم رو فشرده کنید با این نرم افزار و توقع داشته باشید نصف بشه حجمش ، معمولا در فشرده سازی فرمت های صوتی و تصویری تاثیر چندانی نداره چون یک فیم 700 مگابایتی رو وقتی فشرده میکنی و بعد حجم فایل رو بررسی میکنی میبینی چند مگابایت تفاوت داشته
    بیشترین فشرده سازی روی اسناد متنی صورت میگیره و کمترین اون ها روی فایل های صوتی و تصویری

2. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سلام بر دوستان.
    اقایون من یک فایلی که برام مهم است را دانلود کردم و فروشی است و باید پسورد ان را بدانم که نمیدانم
    خواهشا یک نرم افزار معرفی کنید تا بتونم این فایل را باز کنم فرمت zip است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کنید و بشکنید و اطلاع دهید.
    متشکرم.
    در ضمن کارم گیره

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

در این زمینه نرم افزار هست ولی اگر پسورد تعداد کاراکترهاش بلند باشه و یا کاراکترهای پیچیده بکار برده باشن توش نمیتونه پیدا کنه
    من خودم در حد 3 کاراکتر رو پیدا تست کردم پیدا کرده ولی وقتی بیشترش کردم تعداد کاراکترها رو نتونسته پیدا کنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

5. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه azadeh2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

14 مشكل با extract فايلهاي rar

با سلام و عرض خسته نباشيد...
    من يه مشكل جدي دارم...
    همون طور كه ميدونيد بعضي وقتا كه ميخواهيد يه فايل 800 MB را دانلود كنيد ... كسي كه اين فايل رو آپلود ميكنه توسط يه برنامه مثل winrar اونو به قطعات كوچكتر تبديل ميكه مثلا 8 فايل 100MB كه به اين كار اصتاتحا Split كردن ميگن...
    حالا سوال من اينجاست...
    من به پرسرعت دارم... وقتي تمام اين فايل هارو دانلود ميكنم موقع باز كردن ارور ميده ... انگار كه مثلا خوب دانلود نشده باشه يه ايطور چيزي...
    توي همون سايتي كه داشتم دانلود ميكردم گفته بود كه اين فايلها امكان 5% بازيافت يا repair يا يه اينطور چيزيو داره...
    ضمنان اينو هم بگم كه اين مشكل تنها مربوط به اين سايتها نيست از هر سايتي فايل rar كه به شكل قطعه قطعه در آمده باشه من اين مشكلو دارم...اما اگر همون فايل به صورت يهجا زيپ شده باشه موقع extract كردن ديگه اين مشكلو ندارم...
    اگه هم ممكن هستش چند تا برنامه كه كار repair كردن فايلهاي rar را انجام ميدهند را معرفي كنيد ....
    ترو خدا كمكم كنيد...
    مرسي...

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشيد...
    من يه مشكل جدي دارم...
    همون طور كه ميدونيد بعضي وقتا كه ميخواهيد يه فايل 800 MB را دانلود كنيد ... كسي كه اين فايل رو آپلود ميكنه توسط يه برنامه مثل winrar اونو به قطعات كوچكتر تبديل ميكه مثلا 8 فايل 100MB كه به اين كار اصتاتحا Split كردن ميگن...
    حالا سوال من اينجاست...
    من به پرسرعت دارم... وقتي تمام اين فايل هارو دانلود ميكنم موقع باز كردن ارور ميده ... انگار كه مثلا خوب دانلود نشده باشه يه ايطور چيزي...
    توي همون سايتي كه داشتم دانلود ميكردم گفته بود كه اين فايلها امكان 5% بازيافت يا repair يا يه اينطور چيزيو داره...
    ضمنان اينو هم بگم كه اين مشكل تنها مربوط به اين سايتها نيست از هر سايتي فايل rar كه به شكل قطعه قطعه در آمده باشه من اين مشكلو دارم...اما اگر همون فايل به صورت يهجا زيپ شده باشه موقع extract كردن ديگه اين مشكلو ندارم...
    اگه هم ممكن هستش چند تا برنامه كه كار repair كردن فايلهاي rar را انجام ميدهند را معرفي كنيد ....
    ترو خدا كمكم كنيد...
    مرسي...
    شمااول روی هم فایل اول یا همون پارت یک کلیک راست کنید گزینه extract here انتخاب کنید بعدش اگر پیغام yse to all داد اونو تایید کنید بعدش به احتمال خیلی زیادباز3 تا فایل فشرده به وجود میاد که شما باید اینبار روی یکی اولی کلیک راست کنید اینبار گزینه extract to روانتخاب کنید احتمال میدم درست بشه دیدین با این روش درست نشد ازبرنامه hjsplit هم میتونید کمک بگیرین.درضمن یک عکسم اهمون اروراینجا قراربدین

لینک دانلود hjsplit

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض winrar

سلام دوستان من یه مشکل دارم هر فایل زیپی که از اینترنت دانلود میکنم وقتی میخوام یایلو خارج کنم این ارورو میده با عکس نشون دادم لطفا کمکم کنید و اینو هم بگم از پسورد هم نیست من پسوردو درست وارد میکنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل دارم وقتی یه فایل زیپ شدرو از اینترنت دانلود میکنم وقتی میخوام فایلو خارج کنم ارور میده اینو هم بگم ارورش از پسورد نیست چون پسوردو کامل میزنم و هر چه فایل زیپ از اینترنت میگیرم این طوری میشه با عکس نشون میدم لطفا ببینید و جوابشو لطف کنید ارسال کنید مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل دارم هر فایل زیپی که از اینترنت دانلود میکنم وقتی میخوام یایلو خارج کنم این ارورو میده با عکس نشون دادم لطفا کمکم کنید و اینو هم بگم از پسورد هم نیست من پسوردو درست وارد میکنم.
    احتمال خیلی زیاد فایل شما بصورت ناقص و خراب دانلود شده که باید مجدد دانلود بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یه فایل با حجم زیاد دارم حدودا 10 گیگ
    می خوام این فایل رو به صورت چند بخشی درش بیارم
    ولی نمیدونم چطور هرچی هم گشتم پیدا نکردم

ممنون میشم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان من یه فایل با حجم زیاد دارم حدودا 10 گیگ
    می خوام این فایل رو به صورت چند بخشی درش بیارم
    ولی نمیدونم چطور هرچی هم گشتم پیدا نکردم

ممنون میشم کمکم کنید

WINRAR رو باز کنید
    فایلتون رو پیدا کنید و روش کلیک راست و سپس گزینه ADD FILE TO ARCHIVE رو بزنید
    در قسمت پایین سمت چپ SPLIT TO VOLUME BYTEرو انتخاب کنید که هر بخش چند مگابایت باشه و OK کنید

13. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •