تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 31 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 309

نام تاپيک: <|ArtWorK & LogO CollEcTioN < >< |Your Favorite Album CD Cover <

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

این کاور، امسال برنده جایزه 10th Annual Independent Music Awards تو بخش طراحی کاور شد:

ممنون.

این احیانا اثر David Ho نیست؟

خیلی نزدیک به سبک و سیاق کارهای David Ho هست.
    مخصوصا اون آدم.

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

ممنون.

این احیانا اثر David Ho نیست؟

خیلی نزدیک به سبک و سیاق کارهای David Ho هست.
    مخصوصا اون آدم.
    نه، طراحش Nir Gutraiman هست که اسراییلیه.
    البته درسته، اون آدمه خیلی شبیه کارای David Ho هستش، شاید چون طرف اسراییلی بوده از یه سری کاور گروهای اسراییلی هم الهام گرفته، مثل کاورای Infected Mushroom یا ....

3. 3 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کاور آلبوم Heritage (میراث) گروه بزرگ Opeth که دو هفته دیگه منتشر میشه:

واقعا کاور جالبیه!
    توضیحش به این صورته که این درخت نمایانگر تاریخ این گروهه. سرهایی که روی درخت مشخصه اعضای فعلی گروهن و اون اسکلت هایی که روی زمین افتادن اعضای قبلی گروهن که الان دیگه توی گروه فعالیت نمی کنن... یه نکته جالب دیگه اونم اینه که روی درخت یه سر داره می افته که این سر Per Wiberg یکی از اعضای گروهه که در طی ضبط این آلبوم توی گروه حضور داشته اما الان حدود 2 ماه هست که به طور رسمی از گروه جدا شده و دلیل این که سر اون به این صورت قرار داده شده هم همینه

5. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب به بهانۀ پست بالایی، یه متنی رو که 2-3 ماه پیش در مورد این کاور نوشته بودم رو اینجا میزارم:

یک سری نکاتی در مورد این کاور به ذهنم میرسه. اول اینکه بر خلاف تمام کاور های قبلی گروه، این یکی پر از رنگ های گرم و شاد هست. بنا بر این در نگاه اول یکم عجیب به نظر میرسه. ولی وقتی یکم به مفهوم کاور دقت کنی و اون رو با حرف های مایکل آکلفردت تطبیق بدی، متوجه عمقش میشی. مایکل گفته که این آلبوم جدید خیلی دایورس هست. یعنی آهنگ ها با همدیگه متفاوتند. یعنی یکی تو یک مود هست و یکی تو یک مود دیگه. میشه این رو در طراحی دید.

شما یک درخت رو میبینید که اون وسط هست. درخت نماد زندگیه. روی درخت هم جای میوه، چند تا سر آدم هست (اونها سر اعضای Opeth هستند) و به جای میوه های افتاده، جمجمۀ انسان قرار داره. اونایی که از زندگی جدا شدن. مردن. و یک صف انسانی هستن که میخوان میوه ها رو بچینن. اینها از یک شهری اومدن (گوشه سمت راست، بالا) که آتش گرفته یا به آتش کشیده شده. این آدم ها اومدن که از درخت زندگی میوه ای بچینن. که یه جورایی ویرانی ها رو جبران کنن و دوباره زنده باشن. ولی نه! یکم صبر کنید!! ریشۀ درخت زندگی کجاست؟! تو جهنم؟!! آیا این مردمان برای اینکه جایی رو ویران کردن اومدن که میوه بچینن یا اینکه چون میوه میچینن همه جا رو دارن ویران میکنن؟؟!! یکم که دقت کنید میبینید نه! اینها از اون شهر نیومدن! از پشت تپه اومدن! از جایی که ما نمیبینیم. و یک عدشون پس از چیدن میوه از درخت، دارن به شهر میرن.
    آیا این آدم ها هویت خودشون رو نمیدونن؟ آیا مثل ویروس ها شدن؟ از یه جا میرن یه جای دیگه و اون جا رو نابود میکنن و باز میرن به محل بعدی؟ آیا شبیه آدم اولیه فکر میکنن میوۀ درخت زندگی یا دانش به اونها زندگی یا دانش ابدی میده؟! اینها اینقدر کورن که همین رو نمیبینن؟!!! چرا نمیبینن که آسمونی که فکر میکنن آبیه، در اصل خیلی آلودست؟ به آسمون تو عکس نگاه کنید. بالاش یه آبیه سربی هست ولی پائینش پر دوده. اصلاً که گفته که بالاش که آبیه، اون رنگ آبی همون رنگ آبی آسمون صافه؟ چون بیشتر سربیه. من که میگم در اصل هوا ابریه. باور نمیکنید؟ فکر میکنید هوال آفتابیه؟ پس چرا داره برف میاد؟!!! بعد از این آدم ها انتظار دارین که حقیقت رو ببینن؟ ازشون آنتظار دارین که ورای اونچه که میبینن فکر کنن؟ انتظار دارین که دریای آبی رنگ (سمت راست درخت) رو ببینن و فکر کنن که شاید ما داریم اشتباه میکنیم! شاید جاهای دیگه اینطور نباشه! انتظار دارین که ببینن همه جا رو خون گرفته؟! دریاهای خون بار بیشتر از دریاهای آبی هستن (سمت چپ درخت). پس حالا که همه اینطوری چشم هاشون کوره و گول خوردن، اون که پائین عکسه خود شیطانه؟ پس بالاخره این درخته زندگیه یا درخت مرگ؟ e!! پس تکلیف پر ویبرگ (کیبردیست گروه که در جریان رکورد آلبوم اعلام جدایی کرد) که سرش از روی درخت داره میفته پائین چی میشه؟ آیا زنده میمونه یا میمیره؟

الان همتون دارین فکر میکنین من دیوونه ام؟ فکر کردین خودتون سالمین که نوشته های منو میخونین؟

اینها یک سری نکاتی بود که من با نگاه کردن به این کاور به ذهنم رسید! باید منتظر باشیم تا حدود 110 روز دیگه که آلبوم منتشر شد، ببینیم که خود موسیقی چی میگه.
    البته لحن عجیب و تا حدی شوخِ متن به این خاطر هست که اونجا اینقدر عمومی نبود.
    گفتم شاید برای دوستان جالب باشه.

7. 6 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

یک چیز دیگه ای که نظرم رو جلب کرده:

اون هیولا(که بنا به قرائن به احتمال زیاد شیطان هست) چرا 2 تاست؟

هر کدوم به یک سمت اشاره میکنند.
    به چی اشاره میکنند؟

من که فکر نمیکنم این صرفا بخاطر ایجاد تقارن در تصویر باشه!

و اینکه چهره این دو، یکی نیست.

---------

- شاید مثلا بشه گفت اینکه به 2 جهت متضاد اشاره میکنند مفهوم سردرگم و گمراه کردن آدم ها رو داره.

- شاید هم همون diverse بودن ترک های آلبوم رو نشون میده.

تا نظر دیگران چی باشه.

9. 3 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

و یک چیز خیلی جالب (به نظرم از جالب ترین نکاتش هست) که احتمالا متوجه اش نشدی که اشاره ای نکردی:

اینکه اینهایی که می افتند تبدیل به اسکلت میشند،
    ولی:
    یک اسکلت سر(جمجمه) هم هست که بر روی خود درخته! اون بالاهای درخت...
    پایین نیفتاده که تبدیل به اسکلت بشه، بلکه روی خود درخت هست و اسکلت شده.

منظور چی یا کی میتونه باشه...
    خودش قضیه جالبیه.

.

11. 2 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

و یک چیز خیلی جالب (به نظرم از جالب ترین نکاتش هست) که احتمالا متوجه اش نشدی که اشاره ای نکردی:

اینکه اینهایی که می افتند تبدیل به اسکلت میشند،
    ولی:
    یک اسکلت سر(جمجمه) هم هست که بر روی خود درخته! اون بالاهای درخت...
    پایین نیفتاده که تبدیل به اسکلت بشه، بلکه روی خود درخت هست و اسکلت شده.

منظور چی یا کی میتونه باشه...
    خودش قضیه جالبیه.

.
    نه محمد، سایز بزرگ عکس رو ببین، اون بالایی اسکلت نیست، نمی‌دونم چیه، شاید سری که تازه داره رشد می‌کنه !

این تحلیل رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده‌ی عکس در ابعاد بزرگ‌تر روی آن کلیک کنید

جالبه ...
    10 ستاره = 10 آلبوم
    اون اسکلتی که محمد میگه = کیبوردیست جدید گروه
    شهر در حال سوختن = شهر Opet

اینو تو یه پروفایل تو last.fm یافتم ...

13. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب همونطور که محمد گفت منم در مورد اینکه اون شیطان (یا موجود) پائین تصویر دو تا هستن و با هم فرق دارن، قبلاً فکر کرده بودم اما این که محمد گفت تفسیر خوبیه.

در مورد اون یکی جمجه باید بگم که اون جمجمه نیست. یه قشر گوشت مانند هست که وسطش یه کرۀ کامل چشم انسان قرار داره. که به قول یه عکس که پائین براتون لینکش رو میزارم نشونۀ عضو جدید Opeth یعنی کیبردیست جدیده هست.

لینک کاور با کیفیت 1425*1425:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این یکی رو حتماً دانلود کنید:
    کد:
    یه چند تا نکتۀ خیلی خوب اشاره کرده.
    اول اینکه اون دونه هایی که من گفتم برف هست رو ستاره فرض کرده که 9 تا هستن و اون رو نشونۀ 9 تا آلبوم قبلی گروه دونسته. و خورشید رو که رنگ عجیبی به زمین داده رو آلبوم دهم گروه دونسته. قابل تامل هست.
    دوم اینکه اون شهر سوزان رو همون شهر ماه (opet) دونسته که Opeth اسمش رو از روی اون گرفته. مال یه داستان بوده.
    نکتۀ جالب دیگه اینه: به نفر هفتم - هشتم صف در سمت چپ درخت دقت کنید (خانم قرمز پوش)! به نظر میرسه خود ملیندا باشه
    و یکسری نکات دیگه که اشاره کرده که توضیح واضحات هست.

15. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyanide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من خودم متالبازم و این تحلیل من اینجور استنباط نشه که دارم جهت گیری میکنم یا از این حرفا،میتونید این تحلیل رو قبول نکنید. ولی اگر از دید نمادهای ماسونی بخوایم نگاه کنیم تحلیلی مثل زیر درمیاد

نکته اول اینکه اون تک چشم بالایی رو خیلی زیرکانه کار گذاشتن من رو یاد چشم جهان بین میندازه ،گیریم که عضو تازه وارد هست ولی چرا یک چشم گذاشتن!!تک چشم یکی از نمادهای ماسونی هست

دوم اون موجود دو سر زیر درخت رو من فقط تونستم ربطش بدم به عکس زیر :

کد:
    دوسر در جهت مخالف که اونجا عقاب هست ولی اینجا یه چیز دیگه که یک موجود دوسر رو تشکیل میده

نکته جالب ریشه های درخت هست که وصل هست به اون موجود دوسر،میشه اینجوری تحلیل کرد که گروه ایده هاش رو از اون موجود که شیطان باشه میگیره!!
    اون صف طولانی از آدم ها هم میشه اینطور گفت که افراد زیادی از ماهیت گروه و اینکه از شیطان درس میگیره مطلع نیستند و فقط ظاهر گروه رو میبینند و از همه سو دارن به سمت این درخت میان
    درباره 11 جمجمه هم میشه بحث کرد.

نظر بدید تا بیشتر تحلیل شه

17. این کاربر از Cyanide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دیدم این کاور ها قشنگن گفتم بزارم دوستان لذت ببرن:

band: Hound Of Hades
    Album: Keeper Of The Gates - 2011
    Genre: Metal( metalcore, Deathcore, ...)
    Last edited by powerslave; 26-10-2011 at 19:19.

19. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •