سلام
من روی نقشه هیچ مرحله ای نمی بینم باید چیکار کنم که مرحله های بعدی ازاد بشن؟؟
سلام
من روی نقشه هیچ مرحله ای نمی بینم باید چیکار کنم که مرحله های بعدی ازاد بشن؟؟
ممنون
حالا این slaver ها رو کجا باید پیدا کرد؟؟؟
من قبلش به یه پسری کمک کردم و یک سری از این مورچه ها رو کشتم ولی پسر رفت توی یک دستگاه کیوسک مانند و اونجا قایم شد بعدش که در رو هم باز کردم باهام نمیومد
اونو باید چه کار کرد؟
Slaver هارو باید رو نقشه پیدا کنی دیگه برات مارک میکنه چون جزو Quest ها هست ....
تو اون مرحله که تو شهر پر ار مورچه هست باید بری و پدر اون پسر رو پیدا کنی ! به هر حال پدرش رو که پیدا میکنی میبینی مرده ! بعد میری پیش پسره که تو یک Booth قایم شده بهش میگی پدرش مرده و در آخر هم یک Quest بهت میده که باید منشاء اصلی مورچهارو که اطراف شهر هست پیدا کنی و از بین ببری ! این رو هم بگم این مرحله کاملا فرعی هست و ربط مستقیمی به داستان اصلی نداره اگر به پایان نرسوندی هم مشکلی نداره !
این پسره که قایم شده جز کسانی که باید ازاد کنم نیست؟؟؟؟
یعنی در کل این پسر اصلا باهام نمیاد دیگه....
اگر منظورت همون پسرش که پشت دروازه اون شهر بجها هست خیر اون با شما نمیاد ! باید خودت بری .
شما این ماموریت رو انجام میدی تا نظر اون پسررو جلب کنی درواز رو باز کنه و شما از این طریق برید به Vault 87 !
نه اونی که پشنت دروازه هست منظورم نیست
اونی که میاد میره توی اون کیوسک مانند قایم میشه بعدش مورچه ها حمله می کنن
اون به هیچ وجه از اونجا بیرون نمیاد
آهان ... خوب اون که رفت اون تو شما برو دنبال پدرش بگرد تو شهر ببین چه اتفاقی براش افتاده پیداش کن برگرد پیش پسره !
بالا گفتم ......
اقا من الان رفتم دوران بچه
میگه پدرتو پیدا کن
می رم با اون زن ومرد صحبت میکنم ولی درست نمی شه چیکار کنم!!؟؟؟؟؟؟؟
اونجا کلا باید بری پیش اون دختربچه که تو وسط میدون هست ! اون در حقیقت دنیای مجازیه ... باید براش 4 تا کار بد انجام بدی !
سلام
من دارم این بازی رو الان نصب میکنم
فقط چند تا سوال داشتم:
من انگلیسیم زیاد خوب نیست موردی داره؟
من زیاد با Mass Effect حال نکردم و سر دو مرحله پاکش کردم شاید به این خاطر بود که از بازی سر در نیاوردم
حالا من میتونم از این بازی لذت ببرم یا نه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)