تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 54 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 533

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید مانیتور

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

رفتم نمایندگی دیدم دوتا رو داره. (پایه سیاه و پایه سفید) رفتم مدل هاشو دیدم. پایه سیاهه مدل L206wt بود. حدود 240-50 . پایه سفیده رو هم دیدم مدل L205wtq بود. 310 تومن
    طرف نمی دونست پایه اش بلند و کوتاه میشه و خود صفحه اش می چرخه! () (راستی ممکنه یه مدل باشه که نچرخه و کوتاه بلند نشه ؟ یا طرف خیلی گیجه؟)

در اولین فرصت میرم L206WTQ رو میگیرم!
    جالبه من توی این مدل ها اصلا Pivot ندیدم. مانیتوری به اسم L205wtq هم نه دیدم و نه توی اینترنت اثری ازش هست.
    206 ها هم اصولا نباید Pivot داشته باشن. مدل های LG که Pivot دارن تا اونجایی که اطلاع دارم L2000CN , L1982U,و L1980Q که مانیتور فوق العاده ای هستش.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یک سوال: شما چه جوری تشخیص دادی پنل S هستش؟
    این سوال منم هست
    دیروز داشتم می گشتم دیدم رو چند تا مدل ال جی نوشته مثلا پنل A رو مال سامسونگ ها هم می نویسه؟ تازه اینایی که می نویسن راسته؟
    در کل 206WTQ مانیتور خوبیه ولی مشکلات Grey Scale داره!
    شما احتمالا دیگه WT پیدا نمی کنی. همه WTQ هستند. WT ها کره ای بودند. WTQ ها اندونزیایی هستند. من کره ای رو ترجیح میدم!(دیگه تلگرافی تر از این نمیشد )
    در ضمن مدل دومی که معرفی کردید (همون پایه سیاهه!) 206 نیست ، 204 هستش. 206 بهتره (204 ها کنتراست پایین تری دارند و ساخت مادیران هستند)

چرا. چینی ها هم ممکنه پنل C باشن ولی توی کیس 2032/2232 ها چیزی گزارش نشده.
    قبلا در 206/226 ها هر سه نوع پنل استفاده شده بود که اعتراضات زیادی به سامسونگ وارد شد.
    حالا احتمالا پنل C مختص به ما ایرانی ها(شایدم چند تا کشور چهان سوم دیگه) هستش که خیلی حالیشون نمیشه.
    به عنوان مثال 1931 ها (که در بازار جهانی با نام 931 عرضه میشن) جزو یکی از بهترین مانیتور های رده قیمتی 250 دلار محسوب میشن چراکه پنل s هستند ، حالا همون مانیتور ها در ایران با پنل C تولید میشن و جزو ضعیف ترین ها هستند.
    این که گفتم s هستن و مثل قبلی ها هستن برچسب روی کارتون رو دیدم.
    مدل 2032و 2232 رو برای این گفتم s هستن چون مدل های ارزون قیمتشون هم همون قبلی ها هستن و ساخت سام سرویس نیستن.
    سام سرویس معلوم نیست از چه پنلی استفاده میکنه.
    2032 ها مثل اینکه پنل a هم توشونه(مطمئن نیستم) ولی وقتی خرید بالا باشه امکان تولید با Aهم هست.دیگه هیچ راه دقیقی برای تشخیص پنل نیست.غیر از اینکه مانیتور باز بشه یا از روی کیفیت تصویر حدس زد
    حالا یه سری میگن A بهتر از s هست یا حداقل مثل هم هستن(ولی فکر نکنم درست باشه)در کل از c بهترن.سامسونگ براش میصرفه که پنل های خودش رو به sony و HP و... تولید کنه و هدیه بده.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

مدل 2032و 2232 رو برای این گفتم s هستن چون مدل های ارزون قیمتشون هم همون قبلی ها هستن و ساخت سام سرویس نیستن.
    سام سرویس معلوم نیست از چه پنلی استفاده میکنه.
    2032 ها مثل اینکه پنل a هم توشونه(مطمئن نیستم) ولی وقتی خرید بالا باشه امکان تولید با Aهم هست.دیگه هیچ راه دقیقی برای تشخیص پنل نیست.غیر از اینکه مانیتور باز بشه یا از روی کیفیت تصویر حدس زد
    حالا یه سری میگن A بهتر از s هست یا حداقل مثل هم هستن(ولی فکر نکنم درست باشه)در کل از c بهترن.سامسونگ براش میصرفه که پنل های خودش رو به sony و HP و... تولید کنه و هدیه بده.
    دقیقا منم به همین خاطر از شما پرسیدم که چه جوری پنل رو تشخیص دادی
    هیچ راهی نداره جز اینکه توسط یک متخصص که تمام پنل ها رو دیده آزمایش بشه.
    پنل S هم بهتر از A هستش. مقایسه ی کامل رو می تونید توی لینک هایی که صفحه ی 3 گذاشتم ببینید. در اونجا کاملا تفاوت رنگ ، کنتراست و دیگر مشخصات مشخصه شده.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه szr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    می شه بیشتر در مورد این برچسب که فرمودید توضیح بدهید؟چه شکلی و.....؟

با تشکر

داره خودمونی میشه @liRez@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام..
    الان مدتیه که گرفتار خرید یه مانیتور خوب هستم..یه سیستم جدید خریدم کارت گرافیکیم هم 4850 ه..الان مشکلی که دارم اینه که با مانیتور های lcd که الان هست آیا می تونم گیم ها رو تو رزولیشن های بالاتر از 1600* 1200 بازی کنم چون این کارت قابلیتشو بیشتر تو این رزولیشن ها نشون می ده ...در حالی که مانیتور های lcd اکثرا 1280* 1024 هستند ..
    سوالی که دارم اینه که آیا همین مانیتور ها رزولیشن های بالاتر از 1280*1024 رو ساپورت هستند اگه آره که با بودجه 250 تومن یه مدل خوب معرفی کنید اگه خیر لطفا یه مانیتور crt که این قابلیت رو داره رو معرفی کنید
    با تشکر..
    نوع کاری هم که می خوام گیم و کارهای گرافیکی و 3dmax هستش
    ممنون

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سلام..
    الان مدتیه که گرفتار خرید یه مانیتور خوب هستم..یه سیستم جدید خریدم کارت گرافیکیم هم 4850 ه..الان مشکلی که دارم اینه که با مانیتور های lcd که الان هست آیا می تونم گیم ها رو تو رزولیشن های بالاتر از 1600* 1200 بازی کنم چون این کارت قابلیتشو بیشتر تو این رزولیشن ها نشون می ده ...در حالی که مانیتور های lcd اکثرا 1280* 1024 هستند ..
    سوالی که دارم اینه که آیا همین مانیتور ها رزولیشن های بالاتر از 1280*1024 رو ساپورت هستند اگه آره که با بودجه 250 تومن یه مدل خوب معرفی کنید اگه خیر لطفا یه مانیتور crt که این قابلیت رو داره رو معرفی کنید
    با تشکر..
    نوع کاری هم که می خوام گیم و کارهای گرافیکی و 3dmax هستش
    ممنون
    اولا که 4850 توی کرایسیس روی Full Details در 1680*1050 حدود 29 فریم و خورده ای FPS میده. پس نگران نباش در این رزولوشن هم کارتت زیر فشاره.
    شما میتونی 2032 بخری که الان قیمتش افت زیادی داشته (280) که رزولوشنش 1050*1680 هست. یا اگه بیشتر پول داری میتونی بری سراغ L2000CN از ال جی که البته از 2032 ، RT یک خورده بالاتره ولی رزولوشن 1600*1200 هستش.
    دیگه 24 اینچ به بالاتر کارتت توی کرایسیس (جزئیات زیاد) ممکنه کم بیاره.

7. این کاربر از M659 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه @liRez@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمائیت..این 2032 ها غیر واید هم دارن؟
    یه سوال دیگه به نظرم واسه کارای گرافیکی با lcd به مشکل بخورم..مانیتور crt خوب هم سراغ دارید؟..با رزولیشن بالا..اصلا می تونم گیر بیارم؟
    samsun 17870 چه طوره ؟ گیر می یاد..
    مرسی

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمائیت..این 2032 ها غیر واید هم دارن؟
    یه سوال دیگه به نظرم واسه کارای گرافیکی با lcd به مشکل بخورم..مانیتور crt خوب هم سراغ دارید؟..با رزولیشن بالا..اصلا می تونم گیر بیارم؟
    samsun 17870 چه طوره ؟ گیر می یاد..
    مرسی
    نه. 2032 ها همه واید هستند. اگر غیر واید می خواهی همون LG که معرفی کردم باید بگیری که 20.1" هستش.
    ولی من در تعجبم شما که می خوای بازی بکنی و کار گرافیکی و همچنین اون پنل وسیع 3dMax چرا می خواهی غیر واید بگیری؟
    در مورد CRT خیلی اطلاع ندارم ولی سری EZ LG فکر میکنم مانیتورهای خوبی باشن (رزولوشن های بالایی دارن) نکته ی مهم اینکه به Refresh Rate ای که در هر رزولوشن میدن توجه کنی.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دقیقا منم به همین خاطر از شما پرسیدم که چه جوری پنل رو تشخیص دادی
    هیچ راهی نداره جز اینکه توسط یک متخصص که تمام پنل ها رو دیده آزمایش بشه.
    پنل S هم بهتر از A هستش. مقایسه ی کامل رو می تونید توی لینک هایی که صفحه ی 3 گذاشتم ببینید. در اونجا کاملا تفاوت رنگ ، کنتراست و دیگر مشخصات مشخصه شده.
    موفق باشید
    قضیه 2032 ها با 226 ها فرق داره.226 ها رو همشونو میشه گفت کدوم پنل هستن ولی 2032 ها منبعی هم نیست . کالیبره کردن و ...

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

قضیه 2032 ها با 226 ها فرق داره.226 ها رو همشونو میشه گفت کدوم پنل هستن ولی 2032 ها منبعی هم نیست . کالیبره کردن و ...
    یک سوال دیگه:خب 226 ها رو چه جوری میشه فهمید چه پنلی هستند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •