علي جان شما يه دور صفحات قبلي رو بخون به دردت ميخوره
اون فيرمورها رو هم بچه ها در صفحات قبلي معرفي كردن با مشخصات و توانايي هايي كه دارن . و خيلي در موردش ميتوني اطلاعات گير بياري![]()
علي جان شما يه دور صفحات قبلي رو بخون به دردت ميخوره
اون فيرمورها رو هم بچه ها در صفحات قبلي معرفي كردن با مشخصات و توانايي هايي كه دارن . و خيلي در موردش ميتوني اطلاعات گير بياري![]()
خوب گرفتم این مونستر پک رو که دوستمون گذاشته رو دانلود می کنم و بعد با برنامه ی rsdlite اون رو آپدیت می کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک سول فرق foto video اینه که فوتو فرمت raw داره و ویدیو qvga?
درسته؟
ضمنن برنامه ی rsdlite از کجا می تونم پیدا کنم؟
اینم آخرین مونستر پک هست؟
شما کدومه توصیه می کنیین؟
خیلی سوال شد. می دونم.![]()
فایر عزیز بقیه سوالا رو جواب دادن . در مورد کم بودن سرعت عرض کنم که همونطور که هادی عزیز گفتن این گوشی سیستم عامل motomagx بر پایه ی لینوکس رو داره و واسه همین سیستم عامل سنگین, یکمی سرعت میاد پایین . cpu گوشی هم سرعتش به طور پیش فرض روی 399 مگاهرتز تنظیم شده که اگه واستون کمه میتونین بعد از فلش کردن فیرمویر symbiosis یا با برنامه های جانبی به 532 مگاهرتز برسونین. اگه بازم پایین بود از swap و البته روی پارتیشن سوم استفاده کنین .تفاوت فیرمویر symbiosis توی ورژن فوتو و ویدئو اینه که بیس متفاوتی دارن . ورژن فوتو بیس 05r داره که به عقیده ی اکثر کاربرا بهترین کیفیت عکس رو داره . ورژن ویدیو بیس 7fr رو داره که تنها بیسی هست که فیلمبرداری qvga رو به طور پیش فرض داره و توش تنظیمات exposure هم داره .من خودم 7fr رو ترجیح میدم ولی فراموش نشه که 7fr آخرین ورژنی هست که موتو میخواست بده بیرون و واسه همین prototype هست واسه همین 05r stable تر هست. symbiosis آخرین ورژن فیرمویر اینترنشنال هست ولی یه فیرمویر چینی هست که آخرین فیرمویر موجوده ولی بعضی از منوهاش انگلیسی نیست . rsdlite رو از سایت موبایلستان میتونین بگیرین (کلا یه سری به سایت موبایلستان بزنین خیلی کامله بخش zn5 اون ) و اگر میخواین از سایتهای دیگه بگیرین مطمئن ترینش faq4mobile.de که یه سایت آلمانی هست میتونین مراجعه کنین.
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
در ضمن خیلی خیلی به ورژن بوت لودرتون دقت کنین تا خدای نکرده فیرمویر مربوط به یه بوت لودر دیگه رو فلش نکنین .
من آخرین ورژن این نرم افزار رو از motorolafan ان کردم.
و بعد ورژن video firmware دانلود کردم و بعد موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم ولی دفعه ی اول که استارت رو زدم fail شد و دفعه ی دوم pass ولی گوشی توی حات bootloader مونده.
حالا باید چی کار کنم؟
مشکلی نیست علی جان .شما norsa کردین بعد symbiosis رو فلش بزنین .روی بعضی از pc ها اینجوریه که بعد از 100 درصد میگه manually power up this phone و این پیغام میمونه اما pass نمایش داده نمیشه . شما یکمی (واسه اطمینان بیشتر 5 دقیقه ) صبر کنین و بعد گوشی رو جدا کنین . من خودم الان مایلستون رو هم که با win 7 فلش میکنم هیچ موقع pass نمیده .
کسی با گالری این مونستر پک مشکلی نداره؟
ماله من عکسایی رو می گیرمرو نشون نمی ده و می نویسه empty
دیگه دارم کلافه می شم هرکار می کنم یه مشلی داره.
علی جان توی پیغام خصوصی هم عرض کردم خدمتت .باید صبر کنی تا با media finder یه رفرش کلی انجام بگیره بعد نشون میده.
مرسی عزیز. . توی media finder هستم. چطوری باید referesh بشه؟
هر بار که عکس می گیرم باید media finder ریفرش بشه؟
1.ضمنن یه مشکلی که دارم اینه که توی منوها نور lcd نوسان می کنه.
2.ضمنن مموری 8 gb رو 3.5 gb می شناسه.
3.سرعت باز کردن phonebook sms connection بازم کم هستش.
4.پیغام خصوصی دیگه نمی دم.![]()
شما گوشی رو به کامپیوتر وصل کن و توی folder options حالت نمایش فایلهای سیستمی و مخفی رو فعال کن و بعد همه ی فایلهای با نام .udstate (دقت کن که دات سمت چپ udstate هست ولی اینجا میخوام بنویسم میره سمت راست) رو سرچ کن و همه ی اونا رو حذف کن . توی این فایل اطلاعاتی که گوشی بعد از رفرش شدن انجام میده ذخیره میشه و با حذف این فایل گوشی رو مجبور به رفرش مجدد میکنین. اینجوری اگه این فایلها corrupted شده باشه دوباره جایگزین میشه .حالا بعد از safe remove کردن گوشی رو از پی سی جدا کنین اگه الان برین توی media finder یه حالت loading میبینین که یعنی داره گوشی رفرش میشه چند دقیقه بعد این رفرش تموم میشه. نیازی نیست که هربار که عکس میگیرین رفرش انجام بشه حتی واسه بالارفتن سرعت کار میتونین رفرش رو غیر فعال کنین ولی با غیر فعال کردن دیگه عکسها توی گالری نمیاد و فقط توی فایل منیجر نمایش داده میشن.
1- منوها حالت پالس دارن یا کلا نور ال سی دی تغییر میکنه؟ اگه حالت پالس دارن مربوط به تم هست ولی اگه نور تغییر میکنه احتمالا از برنامه ای مانند set lcd استفاده نکردین؟
2- فیرمویر symbiosis اینجوریه که مموری کارت رو سه قسمت میکنه . یعنی یه پارتیشن fat32,یکی ext3 و یکی swap. از اطلاعاتتون بک آپ بگیرین و از برنامه ی مربوط به فرمت مموری کارت توی خود فیرمویر استفاده کنین و یه بار فرمت کنین. احتمال میدم که بازم شما به یکی از این تنظیمات دست زدین و سایز رو تغییر دادین که شده 3.5 گیگ.
3- سی پی یو 532مگاهرتز و فعال کردن swap روی پارتیشن سوم میتونه کمکتون کنه . استفاده از تم اورجینال هم موثره .
4- من مشکلی با پیغام خصوصی ندارم عزیز ولی اینجا اگر بپرسین همه ی دوستان میبینن و زودتر به جواب میرسین ضمن اینکه اگه توی سایت موبایلستان هم یه سری به قسمت zn5 بزنین خیلی کمکتون میکنه چون اونجا چند نفری هستن که این گوشی رو دارن ولی اینجا فکر کنم فقط من و rozysara هستیم که این گوشی رو داریم. منم که معمولا دیر به دیر سر میزنم. به هرحال امیدوارم دلگیر نشده باشین از پست قبلی من .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)