تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 36 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 353

نام تاپيک: کلوپ نوکیا 5320

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من قصد خرید این گوشی رو دارم، فقط یه سوالی دارم اونم اینه که:

باتری این گوشی چطوره؟
    شارژ خوب نگه میداره یا نه؟
    در یک کاربرد متوسط چند روز شارژش میمونه؟
    ----------------------------------------------------------------
    اگه باتریش ضعیفه آیا میشه از باتری یه گوشی دیگه واسش استفاده کرد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امروز هم وقتی خواستم گالری رو باز کنم این پیغام اومد. مجبور شدم رم رو در بیارم و دوباره بگذارم.
    شما یه رم دیگه بذار تو گوشی ببین باز هم این مشکل پیش میاد؟
    چون این مشکل معمولا زمانی پیش میاد که شما می خوای از رم استفاده کنی.
    دوستان من قصد خرید این گوشی رو دارم، فقط یه سوالی دارم اونم اینه که:

باتری این گوشی چطوره؟
    شارژ خوب نگه میداره یا نه؟
    در یک کاربرد متوسط چند روز شارژش میمونه؟
    ----------------------------------------------------------------
    اگه باتریش ضعیفه آیا میشه از باتری یه گوشی دیگه واسش استفاده کرد؟
    بستگی داره شما از گوشی چه استفاده ای بکنی.اگه فقط بخوای موزیک گوشی کنی شاید دو روز جواب بده.اگه بخوای انگیج بازی کنی و موزیک گوشی کنی و کلیپ های تصویری ببینی حدود یه نصف روز جواب می ده. البته این حالت ها همش نسبیه. اگه مدل باتری رو بخوای مدلش BL-5B هستش. یعنی همون باتری 6120C و 5200.
    موفق باشی

3. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

خواهش می کنم.
    تاپیک آموزش ساین:
    ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه نکته رو بگم.من راه های مختلف رو امتحان نکردم. ولی این راهی که من باهاش برنامه ها رو ساین می کنم انقدر راحته که واسه همین دنبال راه های دیگه نرفتم.که پیشنهاد می کنم شما هم از همین راه برنامه های رو ساین کنی. اول باید دو تا فایل رو بدست بیاری. یکی فایل cert و دیگری فایلkey. بوسیله این دو تا فایل می تونی برنامه ها رو ساین کنی.من برای گوشی خودم رو که گرفتم، تا سال 2015 می تونم ازشون استفاده کنم.بعد هم هربرنامه ای رو خواستی ساین کنی، فقط کافیه یه خط کد بنویسی. بعد از ساین هم تا چند سال، اگه برنامه رو پاک کردی دوباره می تونی نصبش کنی.راستی این رو هم بگم من فایل های cert و key رو از opda گرفتم که فکر می کنم جدیدا پولی شده.
    ببخشید من کلن گیج میزنم. میشه بگید شما از کدوم روش تاپیک بالا استفاده کردین؟ اولی؟
    در مورد قسمت Maps و جی پی اس توی Application هم اگه توضیح بدید چجوری باش کار کنیم ممنون میشم
    ممنون
    Last edited by S!LENCE; 01-07-2009 at 19:31.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باشه. این همون رم 1 گیگی بود که موقع خرید تو گوشی بود. یک 8 گیگ که خریدم بعد میبینم اینطوریه میشه یا نه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشید من کلن گیج میزنم. میشه بگید شما از کدوم روش تاپیک بالا استفاده کردین؟ اولی؟
    در مورد قسمت Maps و جی پی اس توی Application هم اگه توضیح بدید چجوری باش کار کنیم ممنون میشم
    ممنون
    اختیار داری رفیق. من اون تاپیک رو برای آموزش دریافت دو فایل cert و key به شما دادم. شما اون دو تا فایل رو بگیر، بعد، برات آموزش ساین برنامه رو هم می نویسم. (البته این آموزش رو من تو یه فایل PDF که رو هاردم بود یاد گرفتم، ولی متاسفانه تو این فایل pdf نام نویسنده ذکر نشده، واسه همین نمی تونم ذکر نام کنم.)
    در مورد maps و gps هم برای استفاده از GPS :
    گوشی شما gps داخلی نداره دوست عزیز.می تونی از نقشه هاش یا از blutooth gps استفاده کنی.
    blutooth gps یک وسیله دریافت کننده سیگنال های gps بصورت اکسترنال هست که مارک های مختلفی داره.از جمله garmin .قیمتش هم از 70000 تومان شروع می شه.
    البته من دو تا پست ایشون که تو این تاپیک هست رو یکی کردم:
    کد:
    برای استفاده از MAPS هم می تونی به این تاپیک مراجعه کنی:
    نفشه های NOKIA Map:
    کد:
    البته طبق مطالب گفته شده در تاپیک بالا نقشه ی ایران رو نداره.
    موفق باشی

7. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میگم راستی من که اک خریدم گوشی رو و رم هم باهاش بود، چطور ممکنه مشکل داشته باشه ؟ آخه یک مشکل دیگه که داره اینه که فایل های غیر قابل پخش رو که به mp4 تبدیل میکنم تو حافظه گوشی کامل و خوب اجرا میشند اما تو رم که میاند تیکه تیکه پخش میشند.

بعد رفتم رم بگیرم میگفتند این که اصلا 2 گیگ به بالا رو ساپورت نمیکنه. 8 گیگ هم قیمتش بالا هست. با گارانتی 26 بی گارانتی 20. 4 گیگ رو هم میگفتند 12 تومن. یعنی هیچکی رم 2 به بالا تا حالا استفاده نکرده ببینه چه طوره ؟ گفتم که ساپورت کردن یک مساله دیگه هست. ممکنه اصلا 16 گیگ رو بگذاری تو گوشی، بعد کامل بشناسه و بزنه هم فضای خالی 16 گیگ ولی تا 3 گیگ که پر شد دیگه گوشی مرحوم بشه. میخوام چون قیمتش بالاست فقط اگر کسی استفاده کرده و دیده مورد نداره ، رم دو به بالا بخرم.
    Last edited by omid-p30; 02-07-2009 at 10:20.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میگم راستی من که اک خریدم گوشی رو و رم هم باهاش بود، چطور ممکنه مشکل داشته باشه ؟ آخه یک مشکل دیگه که داره اینه که فایل های غیر قابل پخش رو که به mp4 تبدیل میکنم تو حافظه گوشی کامل و خوب اجرا میشند اما تو رم که میاند تیکه تیکه پخش میشند.

بعد رفتم رم بگیرم میگفتند این که اصلا 2 گیگ به بالا رو ساپورت نمیکنه. 8 گیگ هم قیمتش بالا هست. با گارانتی 26 بی گارانتی 20. 4 گیگ رو هم میگفتند 12 تومن. یعنی هیچکی رم 2 به بالا تا حالا استفاده نکرده ببینه چه طوره ؟ گفتم که ساپورت کردن یک مساله دیگه هست. ممکنه اصلا 16 گیگ رو بگذاری تو گوشی، بعد کامل بشناسه و بزنه هم فضای خالی 16 گیگ ولی تا 3 گیگ که پر شد دیگه گوشی مرحوم بشه. میخوام چون قیمتش بالاست فقط اگر کسی استفاده کرده و دیده مورد نداره ، رم دو به بالا بخرم.
    8 رو نمی دونم چون تجربه ی استفادش رو ندارم.ولی همین الآن رو گوشیم یه رم 4 گیگ اون هم Sandisk هستش. البته مدلش رو گفتم که بدونید مارک مرغوبی نیست ولی گوشی بدون مشکل (حداقل تا الآن) ساپورتش می کنه.البته من فایل خاصی ندارم که بخوام 4 گیگش رو پر کنم.الآن 2.2 گیگش خالیه. شما اگه فکر می کنی با پر شدن مشکل ایجاد می شه بگو که من امتحان کنم.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

8 رو نمی دونم چون تجربه ی استفادش رو ندارم.ولی همین الآن رو گوشیم یه رم 4 گیگ اون هم Sandisk هستش. البته مدلش رو گفتم که بدونید مارک مرغوبی نیست ولی گوشی بدون مشکل (حداقل تا الآن) ساپورتش می کنه.البته من فایل خاصی ندارم که بخوام 4 گیگش رو پر کنم.الآن 2.2 گیگش خالیه. شما اگه فکر می کنی با پر شدن مشکل ایجاد می شه بگو که من امتحان کنم.
    موفق باشی
    مارک خوب چی هست ؟

اون رو هم نه نیازی به امتحان نیست. به هر حال 4 گیگ رو میگیرم،چون با 2 گیگ اختلاف قیمت چندانی نداره و تا 3 گیگ رو هم جواب بده خوبه. فقط چون یکی از دلایل خریدم رم 8 گیگی بود که تو سایت ها دیده بودم ولی امروز که تموم فروشنده ها رم 2 گیگ رو پیشنهاد دادند کلی تو ذوقم خورد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مارک خوب چی هست ؟

اون رو هم نه نیازی به امتحان نیست. به هر حال 4 گیگ رو میگیرم،چون با 2 گیگ اختلاف قیمت چندانی نداره و تا 3 گیگ رو هم جواب بده خوبه. فقط چون یکی از دلایل خریدم رم 8 گیگی بود که تو سایت ها دیده بودم ولی امروز که تموم فروشنده ها رم 2 گیگ رو پیشنهاد دادند کلی تو ذوقم خورد.
    بعضی وقت ها نمی شه به حرف این ها اعتماد کرد. مثلا من وقتی می خواستم گوشی رو بخرم (تو علاءالدین) هر جا می رفتم می گفتن یه سری برنامه رو گوشی می ریزیم 20 تومن هم میاد رو قیمت گوشی.می گفتن اگه این برنامه ها رو نریزی گوشی بدرد نمی خوره و زود خراب می شه و ویروس راحت می ره توش و . . . وقتی هم می پرسیدم چه برنامه ای نصب می کنی می گفتن کاربردی نیست، تو سیستم خود گوشی نصب می شه. بدون نصب برنامه هم گوشی رو نمی فروختن. حالا شما فکر کن اگه قرار بود من به حرف این ها گوشی کنم، الآن 20 تومن شیرین رفته بود تو پاچم. نمی گم صد در صد دروغ می گن ولی شما خودت قضاوت کن به شما گفتن 2 بالاتر نگیر در حالیکه من با 4 هیچ مشکلی ندارم.
    در مورد مارک ها هم من خودم هرچی ارزونتر باشه می خرم. مقایسه هم کردم ولی اونقدر تاثیر نداشته که بخوام حتی 1000 تومن پول بیشتر واسه مارک بدم. ولی محض اطلاع رم Transcend با قیمت 14 تومن گرونترین و Sandisk با قیمت 11 تومن ارزونترین رم 4 هست. (بین این دوتا هم یه مدل هست که یادم نیست چی بود. (شاید توشیبا))
    راستی یه نکته ای رو بگم (که فکر می کنم شما می دونی ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه.) شما هر رمی رو بخری یه مقدار از او عدد روند کمتره. برای مثال رم 1 گیگ 937 مگ جا داره(با یه کم اینور اونور) یا رم 4 گیگ 3.7 گیگ جا داره.
    موفق باشی

12. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بعضی وقت ها نمی شه به حرف این ها اعتماد کرد. مثلا من وقتی می خواستم گوشی رو بخرم (تو علاءالدین) هر جا می رفتم می گفتن یه سری برنامه رو گوشی می ریزیم 20 تومن هم میاد رو قیمت گوشی.می گفتن اگه این برنامه ها رو نریزی گوشی بدرد نمی خوره و زود خراب می شه و ویروس راحت می ره توش و . . . وقتی هم می پرسیدم چه برنامه ای نصب می کنی می گفتن کاربردی نیست، تو سیستم خود گوشی نصب می شه. بدون نصب برنامه هم گوشی رو نمی فروختن. حالا شما فکر کن اگه قرار بود من به حرف این ها گوشی کنم، الآن 20 تومن شیرین رفته بود تو پاچم. نمی گم صد در صد دروغ می گن ولی شما خودت قضاوت کن به شما گفتن 2 بالاتر نگیر در حالیکه من با 4 هیچ مشکلی ندارم.
    در مورد مارک ها هم من خودم هرچی ارزونتر باشه می خرم. مقایسه هم کردم ولی اونقدر تاثیر نداشته که بخوام حتی 1000 تومن پول بیشتر واسه مارک بدم. ولی محض اطلاع رم Transcend با قیمت 14 تومن گرونترین و Sandisk با قیمت 11 تومن ارزونترین رم 4 هست. (بین این دوتا هم یه مدل هست که یادم نیست چی بود. (شاید توشیبا))
    راستی یه نکته ای رو بگم (که فکر می کنم شما می دونی ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه.) شما هر رمی رو بخری یه مقدار از او عدد روند کمتره. برای مثال رم 1 گیگ 937 مگ جا داره(با یه کم اینور اونور) یا رم 4 گیگ 3.7 گیگ جا داره.
    موفق باشی
    نه گقتم که منظورشون این بود با پرشدن رم گوشی ممکنه هنگ کنه، حالا چه 4 تا چه 8 تا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •