سلام دوستان من نرم افزار moyea flv to video converter Pro
version 1.30.1.10
دارم من کرکشو میخواستم
یا اگه پیدا نمیشه یه نرم افزار که به راحتی بشه فایلهای flv رو تبدیل به dat mpeg or 3gp ya wmv کرد فقط کیفیت پایین نیاد و کرکش هم باشه
مچکرم
بای
سلام دوستان من نرم افزار moyea flv to video converter Pro
version 1.30.1.10
دارم من کرکشو میخواستم
یا اگه پیدا نمیشه یه نرم افزار که به راحتی بشه فایلهای flv رو تبدیل به dat mpeg or 3gp ya wmv کرد فقط کیفیت پایین نیاد و کرکش هم باشه
مچکرم
بای
سلام به همه وخسته نباشيد من يك نرم افزار براي دانلود از يو تيوب مي خوام اين نرم افزار كه دراين تاپيك هست لينكش شكسته است لطفا يك بار ديگه آپلود كنيد
در خواست کرک در انجمن
«« درخواست کرک و سریال »»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برنامه اي براي افزايش كيفيت فايلهاي flv وجود داره ؟
اگه تبدیل شده هست و شما فایل flv دارین که نه اما اگه می خوایین تبدیل کنین با کیفیت بالاتر این ممکنه
سلام دوستان
یه مشکلی من دارم اینکه هر وقت میرم YouTube میگه شما باید آخرین ورژن فلش رو نصب کنی ولی وقتی فلش رو هم نصب میکنم بازم همون ارور رو میده ...
البته من قبلا هم این مشکل روداشتم و مطرح کردم یکی از دوستان یه پ ر و ک س ی معرفی کرد ، من دانلود کردم و از طریق پ ر و ک سی وارد شدم و مشکلم حل شد ولی مدتیه نه با اون پ ی و نه با پ ی های دیگه جواب نمیده ...
حالا باید چه کرد ؟
با تشکر مهران ...
سلام.
میشه بهترین و راحت ترین برنامه برای دانلود از you... رو برام بزارید . کامل دانلود کنه.
هر برنامه ای دانلود کردم نصف دانلود میکنه. برنامه ای که بشه Flv رو تبدیل کنه هم اگه میشه ....
ممنون.
سلام مهران جان .
به نظرم شما مرورگر Chrome رو نصب کن ، خودش همراهش داره . ( مال شرکت گوگل )
دیگه این همه دردسر نداره .
منم وقتی XP داشتم این مشکل رو داشتم . ولی از وقتی IE 7 روی ویستا رو استفاده میکنم دیگه مشکلی ندارم .
دوست عزیز پیشنهاد من اینه به جای استفاده از برنامه از این سایت استفاده کنید »سلام.
میشه بهترین و راحت ترین برنامه برای دانلود از you... رو برام بزارید . کامل دانلود کنه.
هر برنامه ای دانلود کردم نصف دانلود میکنه. برنامه ای که بشه Flv رو تبدیل کنه هم اگه میشه ....
ممنون.
وقتی لینک Youtube رو بهش میدی ، به صورت مستقیم با 2 کیفیت FLV و MP4 بهت میده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Oracle_Eldorado; 06-01-2009 at 23:11.
باسلام
از معرفی سایت UK.YOUTUBE .COMخیلی ممنونم ولی باز مشکل اینجاست که ادرس را در keepvid.comهم کپی میکنم دانلود نمیشه ترا به خدا خیلی زود راهنمایی کنید
درود من برای دنلود FLV از یوتوب با فایرفاکس مشکلی نداشتم ولی الان به chrome عادت کردم ولی اشکالش اینه که مثلا IDM کامل بهش اضافه نمیشه که بشه مثل فایرفاکس راحت دانلود کرد.
راست کلیک که میکنم گزینه های idm وجود نداره
راه حلش رو کسی میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)