تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 25 از 923 اولاول ... 152122232425262728293575125525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

پس اگر اشتباه از بنده بوده، متاسفم
    ببخشید
    ممنون که بهم یادآوری کردید
    *
    موفق باشید!
    بی خیال، من خودم نمی دونم، خواستم بیشتر بدونم آیا میشه خلاصه کرد یا نه?!؟
    U2

2. این کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parisa r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام، خسته نباشید
    من کتاب داستان با فایل mp3 می خوام. یعنی بتونم صداها را در کتاب دنبال کنم. جایی هست دانلود کنم ؟

اینجا مرکز کتابهای صوتی انگلیسی هستش که میتونی کتاب رو انتخاب کنی و هر روز یک بخش از اون برات ایمیل میشه که بهش آنلاین گوش کنی ولی فکر نکنم امکان دانلود باشه!

- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

4. 2 کاربر از parisa r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

با سلام خدمت دوستان-من باتوجه به اینکه یک سال برای دانشگاه رفتن وقت دارم میخواهم زبان انگلیسی را طوری یاد بگیرم که برای دانشگاه هم مفیدباشد(ترجمه کردن یا فهمیدن متن برای من کافی است)-ضمنا در شهر ما کلاس زبان وجود ندارد(به دلیل استقبال کم تعطیل شده) به نظر شما چه منبعی برای من مفیدتر است-نظر شما درباره ی نرم افزار tell me moreچیست؟با تشکر

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان-من باتوجه به اینکه یک سال برای دانشگاه رفتن وقت دارم میخواهم زبان انگلیسی را طوری یاد بگیرم که برای دانشگاه هم مفیدباشد(ترجمه کردن یا فهمیدن متن برای من کافی است)-ضمنا در شهر ما کلاس زبان وجود ندارد(به دلیل استقبال کم تعطیل شده) به نظر شما چه منبعی برای من مفیدتر است-نظر شما درباره ی نرم افزار tell me moreچیست؟با تشکر
    سلام دوست عزیز!
    لطفا به پست های زیر مراجه کنید.
    ربط صد در صد به سوال شما نداره ولی می تونید جوابتون رو از لا به لاش در بیارید!
    (یادگیری انگلیسی بدون حضور در کلاس به نظر بنده امکان پذید نیست)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    *

این یکی هم هست:

کد:
    موفق باشید!

7. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام، خسته نباشید
    من کتاب داستان با فایل mp3 می خوام. یعنی بتونم صداها را در کتاب دنبال کنم. جایی هست دانلود کنم ؟
    اينجا يك سري بزن بدك نيست

کد:

9. این کاربر از meykou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

9

کسی درباره یtell me moreنظری نداره

11. این کاربر از star_mir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    یک سوال داشتم که فکر می کنم برای تمام کسانی که میخوان زبان یاد بگیرن مفید باشه. اونم اینکه دوستانی که زبان رو به صورت حرفه ای یاد گرفتند لطفا به این سوالات جواب بدن ممنون می شم.
    1- چه مدتی طول کشید (لطفا حدالامکان از گفتن جواب برای هر کسی فرق میکنه خودداری کنید)
    2- برای شنیدن، خواندن، نوشتن، حرف زدن، هرکدام از چه روشی استفاده کردید؟
    3- رفتن کلاس زبان چند درصد واجب هست و آیا میشه با تمرین بیشتر اون چند درصد رو جبران کرد؟
    4- گرامر رو چگونه یاد گرفتید؟ یا معتقد هستید مثل بعضی ها مهم نیست و اینقدر باید حرف زدن تمرین کرد تا گرامر ملکه ذهن بشه؟
    5- لطفا اگر متدی از قلم افتاد یادآوری کنید.
    من امیدوارم دوستان با جواب دادن به این سوال به اتفاق نظر برسیم و ما که میخوایم تازه شروع کنیم رو از این همه راه و روش که هر کسی ارائه می کنه خلاص کنید.
    ممنون. موفق باشید.

13. این کاربر از mohammad110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام،
    یک سوال داشتم که فکر می کنم برای تمام کسانی که میخوان زبان یاد بگیرن مفید باشه. اونم اینکه دوستانی که زبان رو به صورت حرفه ای یاد گرفتند لطفا به این سوالات جواب بدن ممنون می شم.
    1- چه مدتی طول کشید (لطفا حدالامکان از گفتن جواب برای هر کسی فرق میکنه خودداری کنید)
    3- رفتن کلاس زبان چند درصد واجب هست و آیا میشه با تمرین بیشتر اون چند درصد رو جبران کرد؟
    4- گرامر رو چگونه یاد گرفتید؟ یا معتقد هستید مثل بعضی ها مهم نیست و اینقدر باید حرف زدن تمرین کرد تا گرامر ملکه ذهن بشه؟
    من امیدوارم دوستان با جواب دادن به این سوال به اتفاق نظر برسیم و ما که میخوایم تازه شروع کنیم رو از این همه راه و روش که هر کسی ارائه می کنه خلاص کنید.
    ممنون. موفق باشید.
    با سلام!
    1. متاسفانه جواب همونیه که خودتون گفتید... بستگی داره با چه هدفی به دنبال زبان برید... اگر واقعا علاقه داشته باشید که هر ترم تاپ (نفر اول) کلاس می شید ولی اگه نه، شاید دیده باشید که خیلی ها چندین بار یک ترم رو fail می شن! دقیقا همونه! یعنی اگر با ذوق و شوق دنبال زبان برید شاید بتونید در عرض 5 تا 8 سال به صورت حرفه ای کار کنید (منظورم از حرفه ای شدن اینه که بتونی تجربه در ترجمه و... کسب کنی و یا اگر خیلی تلاش کنی بتونی کتاب ترجمه کنی!) ... اگر هیچ ترمی رو رها نکنید. مثلا بگید من توی تابستان کلاس نمی رم و می خوام فقط حال کنم!!!(در ضمن هیچوقت نمی شه گفت که کسی زبان رو کامل بلده... شاید اگر همه ی عمرتون رو هم صرف یادگیری یک زبان کنید، باز هم نتونید بگید که اون زبان را کامل بلدید! همانطور که می دانید، زبان بسیار فراّر است و در صورت عرم تمرین و تکرار فراموش می شود. شما زبان مادری خود را کامل می دانید؟)
    2. روش خاصی نداره... همون تمرین و تکرار و روش هایی که در کلاس ها ارائه می شه... یعنی توی کتاب های آموزشی Writing, Speaking, Listening و...
    1. دوره ی شنیداری: این دوره، یکی از مهم ترین عامل های یادگیری زبان است. باید گوش خود را به سرعت حرف زدن یک native speaker عادت بدید. در حال حاضر یکی از بزرگترین مشکلات زبان آموزان، Listening ضعیفه... (کتاب Tactics for Listening در سه نسخه ی Basic، Developing، Expanding توصیه می شه)
    2. خواندن: برای پیشرفت در امر خواندن زبان، پیشنهاد می شه از کتاب های انگلیسی زبان (که معمولا در فروشگاه موسسه ها یافت می شوند) استفاده کنید. یعنی هر روز چندین خط یا صفحه را مطالعه کنید تا چشم و زبانتان هم به خواندن و دیدن متون انگلیسی عادت کنه و تا یه متن A4 انگلیسی دیدید، غش نکنید بیافتید رو زمین (شوخی)! خوشبختانه، پشت این کتاب های که عرض کردم، Ranking یعنی درجه ی کتاب را نوشته... مثلا پشت کتاب The Grapes of Wrath (فکر می کنم ترجمه ی صحیحش بشه: خوشه های خشم) نوشته ی John Steinbeck، درجه ی Upper Intermediate رو زده... این رنکینگ ها در کتاب های مختلف متفاوت است.
    به ترتیب زیر:
    Easy-starts (200 words)
    1 Beginner (300 words)
    2 Elementary (600 words)
    3 Pre-Intermediate (1200 words)
    4 Intermediate (1700 words)
    5 Upped Intermediate (2300 words)
    6 Advanced (3000 words)
    با استفاده از این رتبه بندی ها، می تونید بر اساس توانایی ها خود کتاب تهیه کنید.

3. در صورتی که بخواهید انگلیسی را عملی یاد بگیرید و با زبان انگلیسی زندگی کنید، 100% واجبه... (البته می تونید یه معلم خصوصی خوب گیر بیارید و کلاس خصوصی بگیرید. مثلا بپرسی دچقدر طول می کشه تا زبان رو در سطح مورد نظرتون به شما یاد بدن-می تونید برید موسسه و از دانش اموز های ترم های بالا، سراغ معلم های خوب رو بگیرید و بعد به ایشون پیشنهاد بدید)
    4. هر چه انگلیسی را کمتر بر پایه ی گرامر یاد بگیرید، بهتر است. آیا شما برای زبان فارسی هیچ دستور زبانی حفظ کرده اید؟ اصلا فرض کنید یک توریست به شهر شما اومده و آدرس نزدیکترین رستوران را از شما می خواهد. حالا اگر شما انگلیسی را بر پایه و تمرکز بر فهرست طولانی دستور زبانی که پر از استثنا است و نه بر پایه ی Vocabulary و جمله یادگرفته باشید، شاید چندین دقیقه طول بکشد تا بتوانید یک جمله ی سالم از لحاظ گرامری را بگویید و تا بر می گردید می بینید توریسته غیبش زده!!!! این سوال را از خود بپرسید که آیا توریست حاضر می شود این قدر وقت خود را صرف شما کند؟
    البته داشتن یک مرجه گرامری کامل لازم است و توی همون پست هایی که نوشتم، یک کتاب معرفی کردم نوشته ی آقای سعید عنایت پور که البته E-book هست. کتاب های دیگر (Cambridge) English Grammar in use و Essential English Grammar و Basic English Grammar توصیه می شه...
    5. به تاپیک Quick Guide مراجعه کنید.
    6. مطالعه ی خارج از کتاب های کلاس زبان رو فراموش نکنید. (همین هایی که معرفی کردم) اینترنت و همین انجمن ها برای یادگیری بسیار مفید هستند.
    *
    امیدوارم جوابم کامل باشه...

برای اطلاعات بیشتر کتاب "چگونه انگلیسی یاد بگیریم" را از لینک زیر دانلود کنید:

کد:
    حجم: 341 کيلوبايت

*
    موفق باشبد!
    Last edited by pro_translator; 30-08-2008 at 17:07.

15. 3 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parisa r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام،
    ممنون. موفق باشید.
    1- ببین اگر از یه کلاس معتبر شروع کنی و بینش ول نکنی تقریباً 2.5 سال!! البته حتی یه ترم هم نباید ول کنی یا بیوفتی!

2- اولش که باید اونقدر جرات داشته باشی که با همون لغتهای کم هم حرف بزنی ، کم کم از اشتباهاتت یاد میگیری که چطوری صحبت کنی ولی اگر بخوای صبر کنی تا کاملاً درست حرف بزنی معمولاً پیشرفت نمی کنی!
    من اون اوایل بعد از هر جلسه متن درس رو برای خودم بلند می خوندم، که اینطوری هم توی خوندن پیشرفت کردم و هم کلماتی رو که تلفظش رو مطمئن نبودم مجبور میشدم چک کنم که خودش خیلی بهم کمک کرده!
    برای شنیدن از همه مهمتر دونستن تلفظ درست کلمات هست و خوب این که موزیک ییا فیلم یا اخبار انگلیسی رو بذاری که گوشت بهش عادت کنه ، مثل بچه ای که تازه میخواد زبون مادریش رو یاد بگیره کم کم گوش به کلمات عادت میکنه ، استفاده از کتابهای tactics for listening, test your listening و سری street talk هم تو مراحل بعدی کمک خوبیه!
    از اونجایی که من معنی همه ی لغات جدید رو در می آوردم و توی یه دفتر می نوشتم خیلی کم توی املای لغات مشکل دارم!
    در مورد انشا یا درست نوشتن هم همون تمرینهای کلاس که معلمها میدن رو اگه کامل انجام بدی کم کم پیشرفت می کنی!

3- من فکر نمی کنم بدون کلاس بتونی خیلی پیشرفت کنی چون معمولاً آدم از جمع خیلی چیزها یاد میگیره که به تنهایی اون مسائل گاهی مطرح نمیشه ولی خوب غیرممکن هم نیست ، اگه یه کتاب خوب و یه برنامه ریزی خوب داشته باشی و البته یه نفر که گاهی اشکالاتت رو ازش بپرسی حتماً میتونی !

4- گرامر رو کم کم توی کتابها یاد میگیری ، لازم نیست از اولش همه ی گرامر رو حفظ کنی ، بهتره یه قسمتش رو یاد بگیری و ازش استفاده کنی بعد یه قسمت دگه ش رو یاد بگیری، و به نظر من خیلی هم مهمه گرچه تو مکالمه خیلی شاید به دردت نخوره ولی توی درک معنی جمله حتماً لازمت میشه!

5- مهمترین نکاتی که میتونه بهت کمک کنه یکی داشتن یه دیکشنری خوبه که عملاً مثل یه استاد برات عمل میکنه (اگر روی pc یه دیکشنری معتبر مثل oxford یا longman نصب کنی و به تلفظهای native ها گوش کنی خیلی کمک بزرگیه) و دومیش اینه که به هیچکس راجع به معنی یا تلفظ کلمه ای اعتماد نکن حتی اگر استادت باشه ، عادت کن که همه کلمات رو چک کنی و سوم این که از چک کردن معنی کلمات تو دیکشنری انگلیسی به انگلیسی چیزهایی یاد میگیری که باعث میشه خیلی باسواد بشی!

موفق باشی!
    Last edited by parisa r; 30-08-2008 at 16:37.

17. 3 کاربر از parisa r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام،
    ممنون. موفق باشید.
    1- جواب همونی هست که گفتی ...ولی برای من از اولین روزی که رفتم کلاس زبان تا آخرین بارش که 3 سال پیش بود..حدود 14 سال و همچنان هم مطالب خیلی زیادی هست که باید یاد بگیرم ولی فکر می کنم کلاسهای زبان مطلب جدیدی برای من ندارند و از راه های دیگه برای تقویت زبان استفاده می کنم..شاید بهتره بگم برای اینکه یادم نره..نه برای تقویتش

2- شنیدن: فیلم، اخبار، موسیقی
    خواندن: روش خاصی داره مگه؟؟؟
    نوشتن: یک مدت طولانی penpal داشتم و الان هم در همین فوروم نوشتن را تمرین می کنم
    حرف زدن: نوشتن نت های روزانه به انگلیسی، نوشتن بعضی اتفاقات و خاطره ها به انگلیسی ..من اعتقاد دارم که اگه شما هر چی می خوای بگی بتونی همون موقع بنویسی مطمئنا در حرف زدن هم مشکلی نخواهی داشت

3- کلاس زبان 100% واجبه ..هیچ چیز جای کلاس را نمی گیره

4- گرامر را به صورت آکادمیک یعنی سر کلاس یاد گرفتم..یک مدت فقط کلاس گرامر می رفتم که باعث شد گرامر کاملا ملکه ذهنم بشه. اصلا معتقد نیستم گرامر را میشه با حرف زدن یاد گرفت.

5- متد خاص:
    تمرین، پشتکار، تمرین، تمرین ، پشتکار و ... تمرین

موفق باشید

19. 2 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •