این سایت نرم افزار رو برای فروش گذاشته که link فروش هم غیر فعاله!
راه دیگه ای ندارید؟
در ضمن من فقط SmS فارسی می خوام ، آیا این نرم افزار منو رو هم فارسی می کنه؟
این سایت نرم افزار رو برای فروش گذاشته که link فروش هم غیر فعاله!
راه دیگه ای ندارید؟
در ضمن من فقط SmS فارسی می خوام ، آیا این نرم افزار منو رو هم فارسی می کنه؟
در حال حاظر فروش فقط توسط نمایندگیهاست. مشهد نمایندگی نداشت؟ اگه داره به اون زنگ بزنید. اره تماما گوشی رو فارسی میکنه.
میتونی از عرب رایزر استفاده کنی. الان سورسش یادم نیست. یه کیبرد فارسی هم نصب میکنی حل میشه.
سلام
من امروز قیمت ایفون تری جی گرفتم...چشتون روز بد نبینه قیمتاش بعد عید فرتی رفته بالا حدود 100 تا 150 تومن
هشت گیگ نبود ولی 16ش اونم کارکردش با 100 تومن برنامه اضافی میداد 950!! یکی گفت آکشو دارم 16 گیگ 860
هرکیم واسه گرون شدنش یه چیزی میگه! شما فکر میکنین کی قیمت میاد سرجاش؟2ماه دیگه یا زودتر؟
این افت قیمت تعرفه گوشی چیه جریانش؟اتفاق افتاده؟
یه نگاه حلال هست...ببینید
تا حالا کسی همچین کاری کرده؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من با کالر آیدی مشکل دارم.از Cydia نرم افزارشم نصب کردم ولی بازم بعضی شماره هارو با 98+ نشون میده و بعضی هارو با 0 حالا موندم چیکا کنم.
2.2.1 هستی؟؟؟؟؟
اگه اره که مشکل دارم منم.البته یه مدت یه کالر ایدی برا ۲.۲.۱ تو سیدیا اومده بود بعد نمیدونم چی بسرش اومد.
راه بهتر اینه که شمارهاتو با +۹۸ سیو کنی .البته این برا تعداد کم مناسبه.
بله الویس جان 2.2.1 ورژن فریمورم.
با 98+ سیو میکنم ولی بازم بامبول در میاره.فک کنم باید جفتشو سیو کنم.
من الان از سورسه ای ار ایفون کالر ایدی ۲.۲. رو دان کردم و شماره هامو با ۹۸ سیو میکنم.
البته بدون کالر ایدی هم با ۹۸ درست میشه.
یه بار کالر ای دی و پاک کن.
یه نتورک ریست هم بکن.
راستی من حواسم نبود. مبارک باشه .چی گرفتی ؟چند گرفتی؟
همه این کارارو کردم ولی بازم نشد.
مرسی عزیز قابل نداره.
3g شونزده گیگ مشکی.
قیمتا خیلی پرتو پلا بود و هرکی هر قیمتی میخواست میدید.
از 880 تا 1030000 بعد از کلی گشتن خریدم 880 آنلاک فکتوری.گفتم میبرم خونه ریستور میکنم اگه نباشه بر میگردونم گفت باشه.با لیست اپلم چک کردم ریستورم کردم و خدارو شکر بنده خدا درست گفته بود.
جیلبریک و ایناشم خودم انجام دادم.تنها مشکلم فقط همون کالر آیدیه.
آره من قبلا دیده بودمخیلی جالبه به نظر من این گوشی اگه از دست آدم نافته روی آسفالت و غیره هیچش نمیشه و البته نمیدونم واقعا با شستشو کاریش می شه یا نه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)