بجز کد های
چه راه های دیگه ای برای باز و بسته کردن (سی دی رام/سی دی رایتر/دی وی دی رام/ دی وی دی رایتر) وجود داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بجز کد های
چه راه های دیگه ای برای باز و بسته کردن (سی دی رام/سی دی رایتر/دی وی دی رام/ دی وی دی رایتر) وجود داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثال زیر رو ببین. تو این مثال از یک فایل exe به نامه Cd Tray.exe استفاده شده و هر درایوی رو که بخوای بیرون می ده.
تو کد بالا اسم درایوت رو به جای o بزار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل اگزه تو پروژه ای که گذاشتم امبددد شده.
Embedded>\CDTray.exe
ولی ورژن بیلدر من پایین تر از بیلدر توئه. اگه جدا می گذاشتی بهتر بود. در کل شرمنده که هی زحمت می دم.
راستی جدید ترین ورژن بیلدر چیه منم برم بگیرم؟
آقا ناصر من اون پلاگینی رو که واسه مخفی کردن پروژه بود رو روی کاری که اون موقع می خواستم امتحان کردم جواب داد. مرسی ولی حالا روی یه پروژه دیگه مخفی نمی کنه هیچ تازه دوتا نشون می ده مشکل کجاست؟
راستی دریای خزر هم سرخ میشه؟
پیشنهاد می کنم نسخه آخر بیلدر که 4.9.8.13 هستش رو از لینک زیر بگیرید.ولی ورژن بیلدر من پایین تر از بیلدر توئه. اگه جدا می گذاشتی بهتر بود. در کل شرمنده که هی زحمت می دم.
راستی جدید ترین ورژن بیلدر چیه منم برم بگیرم؟
اینم اون فایل که سی دی درایو ها رو بیرون می ده. فایل رو در پروژتون امبدد کنید و از فرمان های زیر استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بیرون آوردن یک درایو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بستن یک درایو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از چه فرمانی استفاده می کنید. در صورت امکان پروژتون رو اپ کنید تا ببینم.آقا ناصر من اون پلاگینی رو که واسه مخفی کردن پروژه بود رو روی کاری که اون موقع می خواستم امتحان کردم جواب داد. مرسی ولی حالا روی یه پروژه دیگه مخفی نمی کنه هیچ تازه دوتا نشون می ده مشکل کجاست؟
نه دریای خزر همیشه آبیه... اگه دوست داری بگم سرخش کنن.راستی دریای خزر هم سرخ میشه؟
عرضم به خدمت شریف که یکی از دوستان شاخ شده بود منم با بیلدر یه نرم افزار شبیه ویروس درست کردم که حالشو بگیرم. می خواستم این قضیه رو هم توش جا بدم که بعلاوه کارایی که می کنه (مثل کم و زیاد کردن صدا و باز کردن نرم افزارای دم دست و ...) سی دی رامشو هم هی بیاره بیرون و بده تو. وقتی از کد MCI استفاده می کردم وقتی سی دی می رفت تو کلی طول می کشید بیاد بیرون. منم خواستم از کد دیگه ای استفاده کنم که این کارو سریع تر انجام بده. اونم چون کار فوری بود و واسه امروز می خواستمش (دیشب دور و بر ساعت 8 سرزدم خبری نبود(شما ساعت 9 پست زدی)) دیگه از خیرش گذشتم.
کد مخفی کردم رو هم روی همین می خواستم اجرا کنم. ایراد از اونجا بود که هم always on top تیک دار بود هم full screen background که درست شد.
ماجرای سرخی دریای خزر هم اینه که شنیدم از این جلبکای سمی که خلیج فارس رو قرمز کردن تو اطراف استان گیلان هم پیدا شده. خواسم ببینم راسته تا نه؟(همون قضیه که می گن هارپـه)
بازم ممنون.
سلام
من الآن می تونم کدی بنویسم که تعداد درایوهای فرد رو تشخیص بده.
ولی نمیدونم چطورمیشه کدی نوشت که آدرس درایو یا درایو های removable رو که به رایانه وصلن رو پیدا کنه.
اگه ممکنه کمک بفرمایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)