تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 80 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 793

نام تاپيک: تمام مشکلات ویندوز سرویس پک 3 را در این تاپیک مطرح کنید

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سیستم 64 بیتی ساپروت میکنه من الآن ویستا 64 بیتی سرویس پک 2 روی سیتمم نصبه و به راحتی کار میکنه

آنتی ویروس اپدیته Symantec AntiVirus روی سیستم نصبه و روش که میزنم اپدیت بشه میگه آنتی ویروس اپدیته و نیاز به اپدیت جدید نداره و هر روز هم اپدیتش میکنم
    میخواستم ببینم بهتر نیست کاسپرسکی اینترنت کوریتی نصب کنم چون فایروال داره جلوی این ورود و خروج بی اختیار اطلاعات رو به ویندوز میگیره
    سلام شما برو ببین اصلا ن سیستمت ای symantec را به عنوان آنتی ویروس شناخته یا نه برای این کار

start/control panel/secutity center و در اون قسمت ببین که به چی ایراد گرفته و بعد بیا بگو .

موفق باشید

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام شما برو ببین اصلا ن سیستمت ای symantec را به عنوان آنتی ویروس شناخته یا نه برای این کار

start/control panel/secutity center و در اون قسمت ببین که به چی ایراد گرفته و بعد بیا بگو .

موفق باشید
    بله شناخته و زده آنتی ویروست سیمانتک هستش
    این رو تو سکوریتی سنتر میدونستم میزنه و قبلا هم برسی کرده بودم مشل نمیدونم چیه یه چیزی این وسط داره اپدیت میشه
    چون نمیخوام این سیمانتک رو پاک کنم اینطوریه ورگنه اینترنت سکوریتی کاسپرسکی جلوی این خروج و ورود بدون اجازه اطلاعت رو میگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    سو ئد

پيش فرض کند شدن و هنگ کردن ویندوز

سلام
    بعد از نصب xp pack3به تدریج که برنامه های مختلف را نصب کردم ویندوز بتدریج کند شد بخصوص هنگام بالا آمدن ویندوز. و در ضمن زیاد هنگ میکنه. آنتی ویروسم Norman است و آپدیت شده. ودر msconfig,startup کلیک همه برنامه را برداشته ام بجز Norman و windows difender ولی همیشه 41 پروسس فعال است که عکس آنرا گرفتم که ببینید چه پروسسهایی هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از نظر سخت افزاریok است چون قبلا xp pack3 ورژن فنلاندی داشتم و همه چیز ok بود.
    فکر میکنم مشکل از همین پروسس ها هستند که فعال میباشند چون در ویندوزهای قبلی آنها را نمیدیدم در (task manager).

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

بله شناخته و زده آنتی ویروست سیمانتک هستش
    این رو تو سکوریتی سنتر میدونستم میزنه و قبلا هم برسی کرده بودم مشل نمیدونم چیه یه چیزی این وسط داره اپدیت میشه
    چون نمیخوام این سیمانتک رو پاک کنم اینطوریه ورگنه اینترنت سکوریتی کاسپرسکی جلوی این خروج و ورود بدون اجازه اطلاعت رو میگیره
    سلام دوست من شما شاید update winadows را turn off کردی یرای همین این جوری اگر به هر دلیل این مشکل پیش بیاد خوب توی همون جایی که گفتم مشکل را هم نوشته که از چیه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    بعد از نصب xp pack3به تدریج که برنامه های مختلف را نصب کردم ویندوز بتدریج کند شد بخصوص هنگام بالا آمدن ویندوز. و در ضمن زیاد هنگ میکنه. آنتی ویروسم Norman است و آپدیت شده. ودر msconfig,startup کلیک همه برنامه را برداشته ام بجز Norman و windows difender ولی همیشه 41 پروسس فعال است که عکس آنرا گرفتم که ببینید چه پروسسهایی هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از نظر سخت افزاریok است چون قبلا xp pack3 ورژن فنلاندی داشتم و همه چیز ok بود.
    فکر میکنم مشکل از همین پروسس ها هستند که فعال میباشند چون در ویندوزهای قبلی آنها را نمیدیدم در (task manager).
    سلام اتفا قا ن ویندوز من هم همین مشکل را داشت پس از یه مدتی کند شد ولی وقتی این ویندوز را پاک کردم و یک windows sp3 جدید دیگه را نصب کردم درست شد این مشکل معمولا ن برای خود ویندوزه شاید ویندوزه شما کامل نباشه یا اینکه میتونه از ویروس هم باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوست من شما شاید update winadows را turn off کردی یرای همین این جوری اگر به هر دلیل این مشکل پیش بیاد خوب توی همون جایی که گفتم مشکل را هم نوشته که از چیه؟؟؟
    اپدیت ویندوز روشنه ولی برسی که کردم دیدم از همون آپدیت ویندوزه نمیدونم چرا انقدر آپدیت میگره تا حالا بیشتر از 300 مگابایت آپدیت گرفته

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اپدیت ویندوز روشنه ولی برسی که کردم دیدم از همون آپدیت ویندوزه نمیدونم چرا انقدر آپدیت میگره تا حالا بیشتر از 300 مگابایت آپدیت گرفته
    سلام

شما بهتره که آپدیت ویندوز را خاموش کنید با این کار باز هم قرمز میشه ولی اصلا ن مهم نیست این طوری ویندوزت دیگه آپدیت نمیکنه وهم ویندوزت سنگین نمیشه منم آپدیت ویندوز را خاموش کردم این کار هیچ مشکلی نداره. در مورد آنتی ویروس هم بگم که از nod32 استفاده کنی خیلی بهتره البته این نظر منه .

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

شما بهتره که آپدیت ویندوز را خاموش کنید با این کار باز هم قرمز میشه ولی اصلا ن مهم نیست این طوری ویندوزت دیگه آپدیت نمیکنه وهم ویندوزت سنگین نمیشه منم آپدیت ویندوز را خاموش کردم این کار هیچ مشکلی نداره. در مورد آنتی ویروس هم بگم که از nod32 استفاده کنی خیلی بهتره البته این نظر منه .

موفق باشید
    آپدیت رو خاموش هم میکنم فرقی نمیکنه رسیو دارم و روشن هم میکنم باز هم رسیو هستش
    روشن و خاموشش فرقی نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

آپدیت رو خاموش هم میکنم فرقی نمیکنه رسیو دارم و روشن هم میکنم باز هم رسیو هستش
    روشن و خاموشش فرقی نداره
    خوب دوست من من که گفتم اگر خاموشش کنی بازم مشکل داری خوب به نظر من بذار خاموش باشه

مطمئنی آنتی ویروست آپدیت

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

خوب دوست من من که گفتم اگر خاموشش کنی بازم مشکل داری خوب به نظر من بذار خاموش باشه

مطمئنی آنتی ویروست آپدیت
    آره اپدیته
    امشب از 1 تا 7 صبح میزارمش روی اپدیت ویندوز که ویندوز بطور کامل آپدیت بشه فکر کنم ویندوز اپدیت داره میگیره
    حتی آپدیت رو هم خاموش میکنی باز هم میگیره روشن هم میکنی باز هم میگیره و درصد آپدیت ویندوز اضافه میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •