تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 223 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نمی دونم کدوم کشور بود دوبله زن و مردش فقط مرد بود !!! خیلی باحال بود . اصلا نمیشد بفهمی الان کی داره صحبت میکنه.

آخه ایرانی ها کارشون درسته !!! می خوان با این کارشون نشون بدن نه تنها در عرصه دوبله بلکه در عرصه دوبله فیلمنامه ( باهم ) هم کار می کنن. دیگه از فیلم Troy بد تر هم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال amir.ara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينقدر دوبله ما قويه كه داستان فيلم رو عوض ميكنن آدم متوجه نميشه !
    مثل فيلم آخرين قلعه كه تلويزيون گذاشته بود و كلا داستان فيلم رو عوض كرده بودن ربط داده بودن به جنگ آمريكا و عراق !!!!!!!!!!!! باز خوبه من قبلا فيلم رو ديده بودم !
    دوبلۀ ایران قوی هست ولی دیگه مثل سابق نیست . الان همش باند بازی شده هر چند تا دوبلور با هم یه گروه می شن نقشای فیلم و بین خو دشون تقسیم می کنن اگه فیلم مجستیک و دیده باشی منوچهر اسماعیلی جای جیم کری صحبت می کنه که اصلا بهش نمی خوره . تو قرن بیست و یکم چنگیز جلیلوند جای همه صحبت میکنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوبلۀ ایران قوی هست ولی دیگه مثل سابق نیست . الان همش باند بازی شده هر چند تا دوبلور با هم یه گروه می شن نقشای فیلم و بین خو دشون تقسیم می کنن اگه فیلم مجستیک و دیده باشی منوچهر اسماعیلی جای جیم کری صحبت می کنه که اصلا بهش نمی خوره . تو قرن بیست و یکم چنگیز جلیلوند جای همه صحبت میکنه .
    یعنی میگی دوبله ایران داره ضعیف میشه؟؟؟ من که فکر نمی کنم. فیلم مجستیک و نمایش ترومن جیم کری با فیلم های دیگه اون خیلی فرق داره و اگر صدای جیم کری با صدای اون توی فیلمهای دیگش ( ماسک ، احمق و احمق تر یا توی فیلم چگونه گرینچ کریسمس را دزدید ) متفاوته ، نشون دهنده قدرت دوبله ایرانه که صدا رو نسبت به عوامل مهمی مثل سبک فیلم ، سن فرد و چیزای دیگه تعیین میکنه.

این رو هم بگم که تایپیک داره منحرف میشه ها !!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ممنونم hectorist عزیز

داره خودمونی میشه Gladiator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Internet

6

سلام ، می دونی چیه ؟؟؟ ارزشش رو نداره که بشینی نقدش کنی ( حداقل برای این تایپیک ) چون هیچکی پا نیست.
    ولی من یه نقد از تو یه وبلاگ پیدا کردم . البته از جمله اولش گله دارم چون هر چی باشه نباید با یه اثر ( چه هنری چه غیر هنری ) اینجوری برخورد کرد :

تقریبا می توان گفت این فیلم هیچ حرفی برای گفتن ندارد.منتقدین سینما ۴ به زور می کوشیدند از فیلم کلیشه ای و ساده لوحانه ی هارلین مفهوم استخراج کنند. مفهومی که یکی از منتقدین برنامه بر آن تاکید داشتند این بود که فیلم به بررسی خشونت می پردازد. به راستی عجب حرف مضحکی . این حرف مرا به یاد حرفی از جوزف مک براید می اندازد که درباره ی هوارد هاکس می گوید .او می گوید: او(هاکس) نسبت به چیزهایی که اشخاص در کارهایش کشف می کردند و سطوح عمیق مفاهیم و سمبولیزمی که منتقدان از آثار او (آثاری که وی صرفا قصه های خوب می خواند) استخراج می کردند غالبا حیرتی توام با تفریح از خود نشان می داد.

منتقد سینما ۴ (که در کار خود نسبتا مشهور می باشد و چندین کتاب هم در زمینه های سینما وادبیات ترجمه کرده است.) اذعان داشت که پس از دیدن فیلم پنداشته که بهتر است قشر آشنا با سینما و فرهیخته ی جامعه فیلم را ببینند حال آنکه از دیدگاه من این فیلم وقت ارزشمند این بیننده را کاملا تلف می کند. شکارچیان ذهن پر از کلیشه های مختلف یک داستان معمایی است. دیالوگ ها و فیلمنامه آن ضعیف است. یکی از مسخره ترین کارهایی که در پخش فیلم از طرف تلوزیون انجام شد استفاده از موسیقی متن فیلم هملت(به کارگردانی فرانکو زفیرلی ) از انیو موریکونه در برخی صحنه ها به جای موسیقی متن خود فیلم بود. اما فیلم محاسنی هم داشت.جلوه های تصویری آن فوق العاده بود. فیلمبرداری رابرت گنتز هم قابل تحسین بود. در مجموع از شکارچیان ذهن می توان به عنوان یک فیلم مردود نام برد.
    ممنون از لطفتون پس تقريبا ميشه گفت فيلم مزخرفيه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام ، می دونی چیه ؟؟؟ ارزشش رو نداره که بشینی نقدش کنی ( حداقل برای این تایپیک ) چون هیچکی پا نیست.
    ولی من یه نقد از تو یه وبلاگ پیدا کردم . البته از جمله اولش گله دارم چون هر چی باشه نباید با یه اثر ( چه هنری چه غیر هنری ) اینجوری برخورد کرد :
    بالا رو بخون

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

سلام عزیزان
    ببخشید. یه سوال داشتم. اگه خارج از موضوعه عذر می خواهم.

پیام اصلی فیلم یک تکه نان بالاخره چی بود؟

متشکرم

داره خودمونی میشه Gladiator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

هر چقدر Ring 1 خوب و با محتوا بود Ring 2 واقعا مزخرف بود كاش نساخته بودنش اصلا ! نظر دوستان چيه؟

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

يه مدتي نبودم چه تاپيك خوبي شده اين تاپيك.درصد مشاركت بچه ها زياد شده.
    فقط حيف كه ربط چنداني به موضوع تاپيك نداره :lol:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام SK8ER BOi جان ..... کجایی بابا؟؟؟؟؟

این دو تا پست قبل از SK8ER BOi خیلی عجیب غریب بودا !!!

لطفا اگه میخواین فیلمی رو نقد کنین یا دربارش صحبت کنین ، درباره فیلمهای سینما و ماورا ، سینما1 و سینما4 باشه. غیر از این لطفا درباره فیلم دیگه ای صحبت نکنین چون به تایپیک ربط نداره . مثلا فیلم مترسک رو نقد کنین که من خودم پایه هستم اساسی .

فیلم یک تکه نان از این فیلمای واقعا ماورایی بود. بازیگر نقش اول فیلم ( قیس) خیلی آدم پاکیه و خیلی مظلومه. پیرمردی که داره میره مکه یه پارچه دستشه و میخواد آدمایی که مکه رفتن و مومن هستن اون رو براش امضا کنن. وقتی قیس پارچه رو امضا میکنه پیر مرد از دستش ناراحت میشه . اما در آخر فیلم وقتی همه چیز رو میفهمه ( خودتون دیدین دیگه ) تازه فهمیده که نه خیر اینجوری ها هم که فکر می کرده نیست و برای مومن بودن مکه رفتن الزامی نیست !!! چرا ، چون که قیس از همه پاک تر بوده و مکه هم نرفته بوده . پیرمرد هم که خودش رو آدم خوب و پاک و منزهی میبینه چون داره میره مکه. در صورتی که راه رسیدن به خدا یا انسانیت این چیزا نیست . بلکه دل آدماست که باید پاک باشه. پیر مرد اینجاست که میفهمه کجای کاره !!!
    دخترکی هم که پاهاش مشکل داشت وقتی یک تکه نان قیس رو می خوره پاهاش شفا پیدا میکنه. من اینا رو از فیلم گرفتم.
    رضا کیانیان هم مثل همیشه نشون میده از Al Pacino چیزی کم نداره !!! ( ربطی به پیام فیلم نداشت )

قول می دم تکرار نشه و از همه عذر خواهی می کنم به خاطر اینکه ربطی به تایپیک نداره و من براش پست دادم. ولی چند روز پیش تو تلویزیون که نشونش داده !!!

لطفا از ااین به بعد رعایت کنید و پستهای نامربوط نفرستین ( یکی نیست به خودم بگه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •