برو توی Options (از منوی بالای صفحه... یا با راست کلیک بالای صفحه) و توی General تیک کنار Start automatically on windows startup رو بردار و OK رو بزن...
![]()
برو توی Options (از منوی بالای صفحه... یا با راست کلیک بالای صفحه) و توی General تیک کنار Start automatically on windows startup رو بردار و OK رو بزن...
![]()
آخه یعنی هیچ راهی نیست خیلی واجب است یه راهی پیدا کنید
سلام
من وقتی دریاهو مسنجر مشغول چت هستم و قصد دارم یه فایلی رو برای کسی بفرستم یا فایلی رو بگیرم به محض اینکه برای سیو کردن فایل اقدام میکنم سیستم ریست میکنه . چند بار یاهو رو آنیستال کردم و مجددا نصب کردم ولی نتیجه نگرفتم . ممکنه که ـنتی ویروس در این مورد نقش داشته باشه . ؟ از کاسپرسکی KAV_7.0.1.325_Final_Eng_2B استفاده می کنم. می خواستم ببینم با این مطلب برخورد کرده و احیانا راه حلش چیه
Last edited by ali1212; 02-08-2008 at 01:31.
سلام
1.من تا حالا تو Yahoo Messenger صد بار هک شدم ایا تغییرات یا برنامه هایی هست که مانع هک بشه و این برنامه ها واقعا تاثیر دارن یا نه ؟
2. ایا بهتر نیست از گوگل تالک استفاده کنیم ؟؟؟
3. ایا امنیت گوگل تالک واقعا خیلی بیشتره یاهو هست .چرا ؟؟؟
4. در گوگل تالک هم میشه با دوستت راحت چت کنی ( من Room واسم مهم نیست ) ؟
5. در گوگل تالک میشه Off گذاشت ؟
لطفا مفصل راهنمایی کنین .
مرسی
سلام
1.من تا حالا تو Yahoo Messenger صد بار هک شدم ایا تغییرات یا برنامه هایی هست که مانع هک بشه و این برنامه ها واقعا تاثیر دارن یا نه ؟
2. ایا بهتر نیست از گوگل تالک استفاده کنیم ؟؟؟
3. ایا امنیت گوگل تالک واقعا خیلی بیشتره یاهو هست .چرا ؟؟؟
4. در گوگل تالک هم میشه با دوستت راحت چت کنی ( من Room واسم مهم نیست ) ؟
5. در گوگل تالک میشه Off گذاشت ؟
لطفا مفصل راهنمایی کنین .
مرسی
گوگل تالک خیلی عالیه
امنیتیش خیلی بیشتر از یاهو مسنجر هست
آره مثل یاهو راحت میشه چت کرد
روم هم نداره
ياهو مسنجر هيچ جوي وارد نميشه
با هر يوزري كه مي زنم ميگه 24 ساعت ديه مراجعه كنيد و آي دي شما قفل است
كمك كنيد
ورژن 8 هم است
من مسنجر 8 دارم
هرکاری میکنم وارد آیدیم بشم نمیشه میشه چند دقیقه صبر کن شانسی شانسی هر هفته یک بار میتونم وارد بشم!!
در ضمن روم های یاهو مسنجر کار نمیکنه یادمه باید میرفتم تو بخش آسیا وقتی وارد یکی از روم ها میشم فقط یک آیدی اون هم آیدی یک روبات!!!
با سلام .دوستان من برنامه ایی می خوام که با copyاز password بتونه passwordرو از حالت نا معلوم *****دربیاره . و نشان بده.مخصوص yahoo messenger یه چیز تو این مایه ها
خیلی فورئ .مرسی.
سلام
الان همه رومها همینه
داخلش یه ربات هست که یه پیغام داده
شما روی پیغام کلیک کنید و بعدش یه سایت باز میشه که یه نوشته وجود داره که باید اونو تو کادر وارد کنید
بعدش روم براتون باز میشه
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)