تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 53 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی یه چیزی
    من متال گوش میدم البته نه از نوع بلک و اسپیدو خشنش بلکه از نوع آروم و Doom , Folk این مسئله باعث شده تا یه گوشی خوب بخوام بخرم اگر آمبینت گوش داده باشید یا یک سری موزیک های خاص و مرموز متوجه میشید که گوشی های معمولی خیلی بی کیفیت پخش میکنند و آهنگ یه حالت سوت ممتد میشه! یه گوشی خوب میخوام برای پخش موزیک ...
    با تشکر

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب
    پس بهترین هدفونی که برای گوش دادن موزیک خوبه کدومه؟ تا 60 تومن
    میخوام تمام گوشم رو بپوشونه و بزرگ باشه

در مورد فتالیتی یه چیز رو نفهمیدم: HS1000 فتالیتیه؟ یا فتالیتی خودش یه مدله؟ اگر میشه لــــــــــینک بزارید
    راستی یه چیزی
    من متال گوش میدم البته نه از نوع بلک و اسپیدو خشنش بلکه از نوع آروم و Doom , Folk این مسئله باعث شده تا یه گوشی خوب بخوام بخرم اگر آمبینت گوش داده باشید یا یک سری موزیک های خاص و مرموز متوجه میشید که گوشی های معمولی خیلی بی کیفیت پخش میکنند و آهنگ یه حالت سوت ممتد میشه! یه گوشی خوب میخوام برای پخش موزیک ...
    با تشکر
    بله - HS1000 رو اصطلاحا به نام Fatality هم می شناسن .. یکی هستن و فرقی ندارن .. (البته در واقع به اینصورت Fatal1ty نوشته میشه --- لقب یه جوونی به نام جاناتان وندل هستش که gamer معروفیه و در این مدل هدفون از اسمش استفاده تبلیغاتی شده) ... مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه لینک خوب با عکس و باقی مخلفات!

توجه کن که همونطور که گفته شد، این هدست اساساً برای game در نظر گرفته شده و بعد موسیقی ... نتیجه اینکه طراحی بسیار خوب برای استفاده بلندمدت داره ... کیفیت صداش هم خوبه؛ اما برای استفاده صرف موسیقی گزینه های جایگزین هم هست... پست هایی که در این تاپیک و اون یکی تاپیک هدفون درباره این مدل زده رو چک کن .. صحبت های خوبی شده.

//

من هم اگه بخوام متال گوش کنم سلیقه مشابهی با تو دارم (Empyrium - Ulver - ... ) ... همونطور که گفتم کارای AKG برای سبک هایی مثل متال و راک عملکرد خوبی دارن ... دو سه مدل AKG در این حدود قیمت هستن که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست بررسی شون کردم.(کلاً پست های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو چک کن)

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورم اینه که مناسبه
    PMX60 سن هایزر چطوره؟پیدا میشه؟
    خود HQ 140 چطوره؟
    ممنون
    نه - شک دارم پیدا بشه ... مدلهایی از سن هایزر که اینجا پیدا میشه محدوده ... و فروشنده اش هم یکی دوجا بیشتر شناسایی نشده توسط دوستان .. اونی که منصف تره در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست شماره اش هست .. زنگ بزن و اطلاعات بیشتر بگیر.

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بله - HS1000 رو اصطلاحا به نام Fatality هم می شناسن .. یکی هستن و فرقی ندارن .. (البته در واقع به اینصورت Fatal1ty نوشته میشه --- لقب یه جوونی به نام جاناتان وندل هستش که gamer معروفیه و در این مدل هدفون از اسمش استفاده تبلیغاتی شده) ... مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه لینک خوب با عکس و باقی مخلفات!

توجه کن که همونطور که گفته شد، این هدست اساساً برای game در نظر گرفته شده و بعد موسیقی ... نتیجه اینکه طراحی بسیار خوب برای استفاده بلندمدت داره ... کیفیت صداش هم خوبه؛ اما برای استفاده صرف موسیقی گزینه های جایگزین هم هست... پست هایی که در این تاپیک و اون یکی تاپیک هدفون درباره این مدل زده رو چک کن .. صحبت های خوبی شده.

//

من هم اگه بخوام متال گوش کنم سلیقه مشابهی با تو دارم (Empyrium - Ulver - ... ) ... همونطور که گفتم کارای AKG برای سبک هایی مثل متال و راک عملکرد خوبی دارن ... دو سه مدل AKG در این حدود قیمت هستن که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست بررسی شون کردم.(کلاً پست های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو چک کن)
    ulver, antimatter, portishead و تمام باندهایی که شبیه سبک ambient هستند واقعا نیاز به گوشی خوب دارند
    من اون صفحات رو چک کردم ولی قیمتها بالاتر از 60 بود
    خود شما یه چند مدل از akg بگو تو همین قیمت که من برم بخرم
    از بهتر شروع کن تا اگه اولیو نداشتن برم سراغ بعدی
    دو سه مدل کافیه
    ای کا جی تلفظ میشه درسته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ulver, antimatter, portishead و تمام باندهایی که شبیه سبک ambient هستند واقعا نیاز به گوشی خوب دارند
    من اون صفحات رو چک کردم ولی قیمتها بالاتر از 60 بود
    خود شما یه چند مدل از akg بگو تو همین قیمت که من برم بخرم
    از بهتر شروع کن تا اگه اولیو نداشتن برم سراغ بعدی
    دو سه مدل کافیه
    ای کا جی تلفظ میشه درسته؟
    براساس چندتا گروهی که اسم بردی، قضاوت من اینه که شما بیشتر متمایل به کارای تریپ هاپ و الکترونیک هستی تا راک یا متال (استاندارد) .. بنابراین باس و دامنه پایین فرکانس برای شما مهمتره .. اگه افزایش بودجه داشتی میشد کارای سن هایزر رو معرفی کرد که از 90 به بالا هستن.

//

در مورد AKG ... یه مغازه در پاساژ ایران هست که منصف به نظر میاد .. همون k512 که دوستمون 90 قیمت گرفته بود رو رفیق من 75 تومن گرفته بود ازش ... این تلفنش:88892426 ... زنگ بزن و بپرس که در محدوده بودجه ات akg چی داره ... اگه اون بگه نه، دیگه فکر کنم باید بی خیال هدفون فول سایز AKG بشی ..

کلاً هم البته بد نیست اگه بودجه ات رو به 100 تومن نزدیک کنی .. با بودجه 60 تومن، شما به انداز 60 تومن کیفیت در اختیار خواهی داشت که در مقیاس هدفون های معتبر، میشه متوسط ..

تلفظش هم "هرچی که فروشنده بگه!!" .. ولی ای.کی.جی درست باید باشه.

//

پی نوشت: ضمن اینکه من اصلاً حواسم نیست که شما هدست تقاضا کرده بودی... کارای akg هدست ندارن تا اونجا که یادمه (حالا باز بپرس) ... شرمنده ... اگه باید حتماً هدست باشه، همون فتالیتی رو توصیه می کنم و البته می تونی پاساژ ایران یا بازار رضا به دنبال سونی های باکیفیت هم باشی اگه گیر بیاد ..

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

مدتی پیش هدفون من به اون دنیا رفت و الان دنبال هدفون جدید با کیفیت می گردم... سرچ کوچیکی زدم و گزینه هایی که پیدا کردم اینها هستن:

Shure SE102
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت: 54 پوند

Shure SE210
    کد:
    قیمت: 76 پوند

Apple in-ear headphone
    کد:
    قیمت: 55 پوند
    (داشتن میکروفون این مدل فاکتور خوبی به حساب میاد)

Bose Mobile in-ear with mic
    کد:
    قیمت: 99 پوند
    (نکته مثبت وجود میکروفون و Compatible بودن میکروفونش با آیفونه که به درد من می خوره و نکته منفی کیفیت نسبتا پایین هدفون در مقایسه با بقیه گزینه ها و قیمت بالاتره و نسخه بدون میکروفون همین هدفون فقط 20 پوند قیمت داره و توی رنج محصولات یک رده پایین تر قرار می گیره)

Klipsch Image S4i
    کد:
    قیمت: 79 پوند
    (نکته مثبت این مدل هم داشتن میکروفونه و سازگاری خیلی خوب با آیفون ... ولی درباره کیفیت هدفونش شک دارم)

Monsters beats by Dr.Dre in-ear
    کد:
    قیمت: 100 پوند
    (مثل اینکه کیفیت خوبی داره ... البته مطمئن نیستم ارزش پولش رو داشته باشه + پول اسم Dr. Dre هم روی هدفون اضافه شده بدون شک که من شخصا تمایلی به پول دادن صرفا برای یک اسم ندارم)

بین این مدل ها توی شک هستم... تا حالا نظرم روی Shure SE210 هست ولی خب میکروفون داشتن بعضی مدل ها (به خصوص Klipsch Image S4i) کمی دو دلم کرده و از اونور هم از کیفیت مدلهایی که میکروفون دارن اطلاع دقیقی ندارم.

پلیر: عموما iPhone 3GS و Cowon iAudio E2

نمی دونم گزینه ای رو جا انداختم یا نه (شاید AKG هم گزینه های خوبی داشته باشه) ... ولی تو همین رنج قیمت دنبال محصولات هستم.

ممنون!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

مدتی پیش هدفون من به اون دنیا رفت و الان دنبال هدفون جدید با کیفیت می گردم... سرچ کوچیکی زدم و گزینه هایی که پیدا کردم اینها هستن:

Shure SE102
    کد:
    قیمت: 54 پوند

Shure SE210
    کد:
    قیمت: 76 پوند

Apple in-ear headphone
    کد:
    قیمت: 55 پوند
    (داشتن میکروفون این مدل فاکتور خوبی به حساب میاد)

Bose Mobile in-ear with mic
    کد:
    قیمت: 99 پوند
    (نکته مثبت وجود میکروفون و Compatible بودن میکروفونش با آیفونه که به درد من می خوره و نکته منفی کیفیت نسبتا پایین هدفون در مقایسه با بقیه گزینه ها و قیمت بالاتره و نسخه بدون میکروفون همین هدفون فقط 20 پوند قیمت داره و توی رنج محصولات یک رده پایین تر قرار می گیره)

Klipsch Image S4i
    کد:
    قیمت: 79 پوند
    (نکته مثبت این مدل هم داشتن میکروفونه و سازگاری خیلی خوب با آیفون ... ولی درباره کیفیت هدفونش شک دارم)

Monsters beats by Dr.Dre in-ear
    کد:
    قیمت: 100 پوند
    (مثل اینکه کیفیت خوبی داره ... البته مطمئن نیستم ارزش پولش رو داشته باشه + پول اسم Dr. Dre هم روی هدفون اضافه شده بدون شک که من شخصا تمایلی به پول دادن صرفا برای یک اسم ندارم)

بین این مدل ها توی شک هستم... تا حالا نظرم روی Shure SE210 هست ولی خب میکروفون داشتن بعضی مدل ها (به خصوص Klipsch Image S4i) کمی دو دلم کرده و از اونور هم از کیفیت مدلهایی که میکروفون دارن اطلاع دقیقی ندارم.

پلیر: عموما iPhone 3GS و Cowon iAudio E2

نمی دونم گزینه ای رو جا انداختم یا نه (شاید AKG هم گزینه های خوبی داشته باشه) ... ولی تو همین رنج قیمت دنبال محصولات هستم.

ممنون!
    من نظرم (به ترتیب) روی Shure SE210 و Klipsch Image S4i هستش، از نظر کیفیت صدا .. که اگه امکانات اضافی هم میخوای اون klipsch باید خیلی گزینه خوبی باشه ... از نظر کیفیت صدا هر دو عالی هستند...

//

Monsters beats by Dr.Dre in-ear جدا از اینکه طراحی اش به نظر من جالب نیست (سیم کلفت که البته شاید بدرد اونایی بخوره که زود هدفون خراب می کنن - گوشی های عجیب!)، اصولاً همونطور که از نام Dr. Dre برمیاد برای سبک هایی در نظر گرفته شده که روی باس تاکید بیشتری دارن (الکترونیک و هیپ هاپ و..) ... و کلاً هم بخاطر اسم اون بابا، الکی قیمتش رفته بالا به نظرم.

//

َAKG یه رده پایین تر از shure و bose قرار می گیره...(شاید هم بیشتر از یه رده!)

11. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من نظرم (به ترتیب) روی Shure SE210 و Klipsch Image S4i هستش، از نظر کیفیت صدا .. که اگه امکانات اضافی هم میخوای اون klipsch باید خیلی گزینه خوبی باشه ... از نظر کیفیت صدا هر دو عالی هستند...
    من هم بین این دو واقعا شک دارم ... صدای Shure SE210 رو توی Apple Store شنیدم و واقعا راضی کننده بود ولی شخصا نتونستم Klipsch Image S4i رو تست کنم ولی طوری که در Review ها مشخصه باید چیز خیلی خوبی باشه. احتمالا همین S4i رو بگیرم.

Monsters beats by Dr.Dre in-ear جدا از اینکه طراحی اش به نظر من جالب نیست (سیم کلفت که البته شاید بدرد اونایی بخوره که زود هدفون خراب می کنن - گوشی های عجیب!)، اصولاً همونطور که از نام Dr. Dre برمیاد برای سبک هایی در نظر گرفته شده که روی باس تاکید بیشتری دارن (الکترونیک و هیپ هاپ و..) ... و کلاً هم بخاطر اسم اون بابا، الکی قیمتش رفته بالا به نظرم.
    سیم کلفتش تا حدی جزو مزیت هاش هست به خاطر کیفیت بالای خود سیم (بالاخره Monsters یکی از برندهای خیلی مطرح سیم و کابل دنیاست) و خب همچین هم طراحی عادی ای نیست... به قول خودشون این سیم اصلا پیچ نمی خوره. این هم یکی دیگه از نکات منفیه چون با اسم Dr.Dre و سیم Monsters خیلی احتمال قیمت غیر واقعیش بیشتر میشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

14

براساس چندتا گروهی که اسم بردی، قضاوت من اینه که شما بیشتر متمایل به کارای تریپ هاپ و الکترونیک هستی تا راک یا متال (استاندارد) .. بنابراین باس و دامنه پایین فرکانس برای شما مهمتره .. اگه افزایش بودجه داشتی میشد کارای سن هایزر رو معرفی کرد که از 90 به بالا هستن.

//

در مورد AKG ... یه مغازه در پاساژ ایران هست که منصف به نظر میاد .. همون k512 که دوستمون 90 قیمت گرفته بود رو رفیق من 75 تومن گرفته بود ازش ... این تلفنش:88892426 ... زنگ بزن و بپرس که در محدوده بودجه ات akg چی داره ... اگه اون بگه نه، دیگه فکر کنم باید بی خیال هدفون فول سایز AKG بشی ..

کلاً هم البته بد نیست اگه بودجه ات رو به 100 تومن نزدیک کنی .. با بودجه 60 تومن، شما به انداز 60 تومن کیفیت در اختیار خواهی داشت که در مقیاس هدفون های معتبر، میشه متوسط ..

تلفظش هم "هرچی که فروشنده بگه!!" .. ولی ای.کی.جی درست باید باشه.

//

پی نوشت: ضمن اینکه من اصلاً حواسم نیست که شما هدست تقاضا کرده بودی... کارای akg هدست ندارن تا اونجا که یادمه (حالا باز بپرس) ... شرمنده ... اگه باید حتماً هدست باشه، همون فتالیتی رو توصیه می کنم و البته می تونی پاساژ ایران یا بازار رضا به دنبال سونی های باکیفیت هم باشی اگه گیر بیاد ..

به آهنگ Landlocked از antimatter از آلبوم Leaving Eden دقت کن
    دقیقا گوشی رو میخوام که بتونه این آهنگ رو خوب پخش کنه
    من با هدست hs300 که گوش میدم داخل هدست حالت لرزش پیدا میکنه و صدا خیلی بد میشه

دیگه مهم نیست هدست باشه یا هدفون به طور مثال k512 که معرفی کردید برای گوش دادن به این آهنگ خوبه؟
    لطفا به آهنگ گوش بدید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به آهنگ Landlocked از antimatter از آلبوم Leaving Eden دقت کن
    دقیقا گوشی رو میخوام که بتونه این آهنگ رو خوب پخش کنه
    من با هدست hs300 که گوش میدم داخل هدست حالت لرزش پیدا میکنه و صدا خیلی بد میشه

دیگه مهم نیست هدست باشه یا هدفون به طور مثال k512 که معرفی کردید برای گوش دادن به این آهنگ خوبه؟
    لطفا به آهنگ گوش بدید
    بله - k512 در اون حدود قیمتی که مدنظر توئه به نظرم گزینه مطلوبیه ... هرچند توصیه میشه حتی الامکان هدفون (هر هدفونی) رو تست کنی .. موسیقی و کیفیت موسیقی یه مقوله بشدت نظری هستش و تا دلت بخواد پیش میاد که دوستان از یه هدفون باکیفیت ناراضی یا حتی برعکس، از یه هدفون زیر متوسط راضی باشن! ..

15. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •