تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 220 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

sam عزیز
    تریلر یک پیش نمایش از بازی است که بصورت کلیپ از طرف خود شرکت یا بقیه قرار داده میشه که بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و فقط برای نمایش ورژن جدید از بازیه

دمو به نسخه ای از بازی گفته میشه که خیلی کوتاهه و اون رو قبل از بازی عرضه می کنند تا منتقدان و بقیه بتونند بازی کنند تا هم با بازی اشنا بشن و هم اگه ایرادی داشت بتونن مطرح کنن تا قبل از انتشار شرکت سازنده اگه تونست اونها رو برطرف کنه

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر من موضوع جنگ جهانی موضوعی نیست که بخواد قدیمی بشه مثلا در Cod 2 در ابتدای مرحله دوم باید سیم رادیویی را که قطع شده بود وارتباط گروه با پایگاه را با مشکل مواجه کرده بود وصل میکردیم این طوری هم داستان بازی پیش میرفت و هم در عین حال با دشمن می جنگیدیم وما این گونه داستانی را در هیچ بازی که مربوط به جنگ جهانی میشد ندیده بودیم و ندیده ایم

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

sam عزیز
    تریلر یک پیش نمایش از بازی است که بصورت کلیپ از طرف خود شرکت یا بقیه قرار داده میشه که بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و فقط برای نمایش ورژن جدید از بازیه

دمو به نسخه ای از بازی گفته میشه که خیلی کوتاهه و اون رو قبل از بازی عرضه می کنند تا منتقدان و بقیه بتونند بازی کنند تا هم با بازی اشنا بشن و هم اگه ایرادی داشت بتونن مطرح کنن تا قبل از انتشار شرکت سازنده اگه تونست اونها رو برطرف کنه
    دستت درد نکنه
    چیزی که من میدونستم برعکس اینه !

به نظر من موضوع جنگ جهانی موضوعی نیست که بخواد قدیمی بشه مثلا در Cod 2 در ابتدای مرحله دوم باید سیم رادیویی را که قطع شده بود وارتباط گروه با پایگاه را با مشکل مواجه کرده بود وصل میکردیم این طوری هم داستان بازی پیش میرفت و هم در عین حال با دشمن می جنگیدیم وما این گونه داستانی را در هیچ بازی که مربوط به جنگ جهانی میشد ندیده بودیم و ندیده ایم
    این جنگ جهانی با اینکه این همه سال میگذره بازم دست از سر کچلش بر نمیدارن
    به من نظر از جنگ های مدرن استقبال بیشتری میشه !

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

از چند لحاظ میشه حق رو به طرفداران جنگهای مدرن داد که ادوات جنگی پیشرفته یکی از آنهاست ولی هر دو طرفداران بیشماری دارند وخیلیها مثل من طرفداران مشترک این دو جنگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض نسخه بتای Call Of Duty: WaW

همانطور که ماه گذشته اعلام شده بود، Activision نسخه‌ای از حالت مولتی پلتفرم برای عنوان جدید خود COD:WaW عرضه کرد. این نسخه از بازی فقط برای 360 عرضه شده و بازیباز‌های PC و PS3 هنوز باید صبر کنند.

این نسخه بتا دارای مود‌های مختلفی می‌باشد که شامل Team Death Match, Free-For-All, Capture the Flag, War هستند و به بازیباز اجازه می‌دهند که در نقش ارتش امریکا، آلمان، ژاپن و یا روسیه بازی خود را شروع کنند. 3 مپ نیز برای این نسخه در نظر گرفته شده است:

Castle: این مپ یک قلعه باستانی ژاپن را به تصویر می‌کشد که در ان نیروهای امپراتوری ژاپن و نیروهای دریایی امریکا با هم وارد جنگ میشوند. این جنگ در روز اتفاق می‌افتد.

Makin: در این مپ نیروهای امریکایی به جزیره ای که تحت تصرف ژاپن است حمله کرده و انها را محاصره می‌کنند. این جنگ در شب اتفاق می‌افتد.

Roundhouse: این نبرد در ایستگاه راه اهن منطقه اروپایی رخ می‌دهد که در ان نیروهای المان و پیاده نظام روسیه علیه هم شورش می‌کنند. زمان جنگ در روز است.

Activision اعلام کرده که به زودی یک نسخه از PC بازی نیز عرضه می‌شود. نسخه های 360 همه فروخته شده‌اند.
    خوشحالی بسیاری از بازیباز ها این است که COD به روز‌های گذشته خود نزدیک شده.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از چند لحاظ میشه حق رو به طرفداران جنگهای مدرن داد که ادوات جنگی پیشرفته یکی از آنهاست ولی هر دو طرفداران بیشماری دارند وخیلیها مثل من طرفداران مشترک این دو جنگ
    ولی دیگه واقعا جنگ های جهانی قدیمی شده !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هنوز جنگ جهانی خوبه حال میده خیلی جایه پیشرفت هست هنوزم . بازی در مورد جنگ مدرنم که کم نیست .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که با سبک جنگ جهانی خیلی حال می کنم
    یه حس عجیبی به ادم میده که توی بقیه بازی ها نیست

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من که با سبک جنگ جهانی خیلی حال می کنم
    یه حس عجیبی به ادم میده که توی بقیه بازی ها نیست
    این حس را میشود بر قلم اورد ؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بازی آخرش کی میاد برای Pc ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •