الان توی ماه اپریل هستیم....می خواد تو april ریلیز شه هنوز که تو بازار نفرستاده ......بهتره بیشتر دقت کنی انشالله تو ماه بعد تو بازار میاد{ ایران شاید نیاد به این زودی}
17 اپریل یعنی دیروز ریلیز شده
الان توی ماه اپریل هستیم....می خواد تو april ریلیز شه هنوز که تو بازار نفرستاده ......بهتره بیشتر دقت کنی انشالله تو ماه بعد تو بازار میاد{ ایران شاید نیاد به این زودی}
17 اپریل یعنی دیروز ریلیز شده
بازم دقت نکردی , ریلیز شده من که لینک دادم.دوستان هم که نوشتن ریلیز شده. الانم تو ماه آپریل هستیم و دیگه داره کم کم تموم میشه.(یه 10 روز دیگه).تو ایرانم ایشالا خیلی زود میاد چون 2تا نماینده رسمی فروش داره تو ایران (به سایت htc مراجعه کنید معرفی شدن).
بهتره بیشتر دقت کنی![]()
دمت گرم........زدی به هدف..........منم همین رو میگم.......چون وقتی دعوا داشتیم هنوز نیومده بود و زده بود تو april میاد در صورتی که نیومده بو و دیروز امد................
دیدی حق با من بود برادر...........![]()
Last edited by s-a-l-i-m; 20-04-2009 at 01:20.
سلام.
آدم خوبه یک کم بره زبان انگلیسی یاد بگیره تا بدونه ed پسوند گذشته هست تا واسه اینکه اشتباهش رو ماست مالی کنه مجبور نشه هزار تا دروغ بگه برادر !!!!
حق با شماست خر ما اصلا" از کره گی دم نداشت واگه شما راضی میشی از HTC خواهش کنیم تمنا کنیم ,یک کمم التماس کنیم بگیم هر چی هم داده تو بازار جمع کنه تا تو ماه آپریل!!!!!(البته امسال که گذشت آپریلش واسه سال دیگه) ریلیز کنه تا حرف شما درست بوده باشه.
منو تو 1 هفته بیشتر هست که دعوا داریم برادر.............تازه 3 روزه که امده ............الان 20 اپریل هستیم.......افتاد حالا.....برو بوق بزن..........دی
فکر میکنم تاریخ ها رو بخونی بالای پستات زده.بعد هم کی گفته سه روزه اومده؟ اگر من الان باید بوق بزنم که تو باید بری شیپور بزنی برادر...............حالا افتاد؟.............آدم خوبه وقتی اطلاعات نداره ادعای اضافی هم نداشته باشه![]()
سلام قیمت دیاموند رو گوشی شاپ بدون گارانتی زده 470 با این قیمت عالیه
![]()
سلام ...
Diamond2 در شیراز رویت شد ، بسیار زیبا !
قیمت هم گویا 620 تومن.
تهران مجتمع پایتخت ۶۷۰
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)