تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 196 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و با تشکر از دوست عزیزم Persian.Boy و محبت و ملاحظه ایشان ( که در این روزگار چیز نادری است ) از همه دوستان عزیز به خاطر این تاخیر عذر می خواهم
    و اما نتایج :

هر چند قبلا توضیحاتی در مورد این تست و کلا تستهای به عمل آمده توسط سایت av-comparatives.org حضورتان

عرض کرده ام ولی جزییات بیشتر به نقل از گزارش همراه این نتایج به شرح زیر است :

تعداد نمونه به کار رفته در این تست بیش از یک میلیون نمونه بوده است که شامل بیش از 222000 دیالر , بیش از

230000 ویروس تحت داس , بیش از 130000 برنامه ناخواسته ( PUP یا Potentialy Unwanted Programs ) که

شامل انواع Spyware,Adware,Hijacker,Keylogger,Backdoor,Rootkit ,RATs می باشد. برای این سه گروه

تست به صورت جداگانه انجام شده است و نتایج به صورت کیفی ( نه کمی ) در جدول نتایج ذکر شده است و

نتایج مربوط به آنها در میزان شناسایی کل محاسبه نشده است ( علت افت نتایج آنتی ویروسها در این دوره

علاوه بر افزایش تعداد نمونه عدم محاسبه نتایج مربوط به ویروسهای تحت داس در نتیجه کل است .نتایج

مربوط به بقیه نمونه ها که حاوی 497608 نمونه از انواع ویروسهای ویندوز , ماکرو ویروسها , کرمها , تروجانها ,

Script Virus ها و سایر انواع کدهای بدخیم است به صورت کمی در جدول نتایج ذکر شده و در محاسبه

نتیجه کل مورد محاسبه قرار گرفته است.

همانطور که می دانید ویروسهای پلی مورفیک پیچیده ترین نوع ویروسها هستند شناسایی این دسته از ویروسها

بسیار مشکل است چون ویروس مربوطه به صورت مکرر تغییر شکل داده و نسخه جدیدی از خودش را تولید

می کند که با نسخه مادر متفاوت است و محافظت کامل در برابر این گونه از ویروسها نیاز به این دارد که آنتی ویروس

تمامی نمونه های این ویروسها را شناسایی کند و باقی ماندن حتی یک نمونه باعث درگیری مجدد خواهد شد در

این تست 12 عدد از این نوع ویروسها به صورت مجزا بررسی شده است که تنها نود32 و نورتون توانسته اند

تمامی نمونه ها را شناسایی کنند 12/12 ( که این کیفیت بالا و انعطاف پذیری انجین آنها را نشان می دهد ) .

در ضمن حتما می دانید که AVK از دو انجین کاسپرسکی و Avast استفاده می کند. TrustPort از سه انجین

بیت دفندر , AVG و نورمن استفاده می کند . eScan و F-Secure هم از انجین کاسپرسکی همراه با چند انجین

دیگر استفاده می کنند. آنتی ویروس مایکروسافت همانطور که می بینید نتاج بسیار ضعیفی گرفته است .

امسال چند آنتی ویروس دیگر هم تست شده اند که چون نتایج آنها کمتر از حد تعیین شده بوده است ( 80 درصد )

نتایج آنها در این جدول ذکر نشده است ولی نتایج مربوط به آنها چند روز بعد به صورت مجزا منتشر خواهد شد.

لیست کامل آنتی ویروسهای شرکت کننده در این تست :

Avast! Professional Edition 4.7
    AVG Anti-Malware 7.5
    AVIRA AntiVir Personal Edition Premium 7.03
    BitDefender Professional Plus 10
    Dr.Web for Windows 95-XP 4.33.2
    eScan Anti-Virus 8.0
    ESET NOD32 Anti-Virus 2.70.23
    Fortinet FortiClient 3.0
    F-Prot for Windows 6.0.5.1
    F-Secure Anti-Virus 7.01
    G DATA AntiVirusKit (AVK) 17.0
    Kaspersky Anti-Virus 6.0.2
    McAfee VirusScan 11.1
    Microsoft OneCare 1.5
    Norman Virus Control 5.82
    Symantec Norton Anti-Virus 14.0
    TrustPort Antivirus Workstation 2.5

لینک سایت اصلی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vtn54; 01-03-2007 at 16:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من چند وقته دارم از آنتی ویروس comodo استفاده میکنم ظاهرا که خیلی خوب و سریعه کسی رتبه بندی ای که این آنتی ویروس هم توش باشه نداره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من چند وقته دارم از آنتی ویروس comodo استفاده میکنم ظاهرا که خیلی خوب و سریعه کسی رتبه بندی ای که این آنتی ویروس هم توش باشه نداره؟
    کومودو آنتی ویروس بسیار ضعیفی است میزان شناسایی آن کمتر از 50 در صد می باشد نتایج مربوط به آن و چند آنتی

ویروس دیگر که به حد نصاب نرسیده اند چند روز بعد منتشر خواهد شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

vtn جان گل کاشتی دمت گرم

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم بهترین ضد ویروس چیه که از همه لحاظ خوب باشد؟
    ممنون
    برومند جان ، فکر نمیکنم آنتی ویروسی وجود داشته باشه که از همه نظر کامل باشه .
    چون نمیشه که هیچ عیبی نداشته باشه .

اما فکر میکنم در حال حاضر Kaspersky ، گزینه ی مناسبی باشه .
    اگه همیشه Update و به روز نگهش داری ...

قربانت

یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من بهت PC-cillin Internet Security 2007 رو بهت پیشنهاد میکنم قابلیت های بسیار زیاد و کم مشغول کردن سیستم و سرعت بسیار خوبی که در اسکن و شناسایی ویروس داره دلیل حرف منه!!

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

vtn جان
    سلام
    تست هایی که می گذارید عالی هست و باید از شما بابت خدمات به این فروم تشکر کرد!!!
    اما چرا تست هایی که می ذارید توش آنتی ویروس پاندا شرکت نداره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

vtn جان
    سلام
    تست هایی که می گذارید عالی هست و باید از شما بابت خدمات به این فروم تشکر کرد!!!
    اما چرا تست هایی که می ذارید توش آنتی ویروس پاندا شرکت نداره؟

آنتی ویروس پاندا و PC-Cillin از چند دوره قبل به علت عدم رضایت از نتیجه تستها از شرکت در این تستها انصراف داده اند

(پاندا حتی در تستهای ویروس بولتین هم شرکت نمی کند) هرچند از دوره بعد در این تستها شرکت خواهد کرد.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آنتی ویروس پاندا و PC-Cillin از چند دوره قبل به علت عدم رضایت از نتیجه تستها از شرکت در این تستها انصراف داده اند

(پاندا حتی در تستهای ویروس بولتین هم شرکت نمی کند) هرچند از دوره بعد در این تستها شرکت خواهد کرد.
    حالا رتبه های خوبی داشتن؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

حالا رتبه های خوبی داشتن؟
    اگر رتبه های خوبی داشتند که ناراضی نمی شدند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •