من ZoneAlarm Pro رو كه گفتين فقط فايروال هست دانلود كردم.ولي اينكه همه چي داره.هم آنتي ويروس هم انتي اسپاي ور.
حالا لطفاً راهنماييم كنين در مورد نصب و تنظيمات و نگه داري آپديتهاش.
من ZoneAlarm Pro رو كه گفتين فقط فايروال هست دانلود كردم.ولي اينكه همه چي داره.هم آنتي ويروس هم انتي اسپاي ور.
حالا لطفاً راهنماييم كنين در مورد نصب و تنظيمات و نگه داري آپديتهاش.
سلام
دوست عزیز برخلاف سایر نرم افزارهای امنیتی وجود همزمان دو آنتی اسپایور ( البته نه به صورت فعال ) روی سیستم
مشکلی ایجاد نمی کند ولی با اینحال شما می توانید از آنتی اسپایور آن استفاده نکنید.در ضمن خود من از این فایروال
استفاده نمی کنم بنابراین در زمینه تنظیمات نمی توانم کمکتان کنم ولی چون قبلا از آن استفاده می کردم می توانم
بگویم با همان تنظیمات Default هم شما می توانید بدون مشکل از آن استفاده کنید.با اینحال اگر مشکلی داشتید در
همین تاپیک مطرح کنید تا دوستانی که از این فایروال استفاده می کنند کمکتان کنند.
شايد اينجا جاش نباشه ولي ميتونم بپرسم شما از چه فايروالي استفاده ميكنيد؟
راستي اون آنتي اسپاي كه بهم معرفي كردين اجازه ي دخل و تصرف تو تنظيماتش رو بهم نميده و ميگه بايد Upgrade بشه.
در آخر بگم كه از كمكهاتون واقعاً ممنونم دوست عزيز و همونطور كه گفتين آنتي اسپايور Super با ZoneAlarm همزمان رو سيستمم فعال هستن و تداخلي ندارن.
فقط خدا كنه عملكرد همديگه رو مختل نكنن.واسه اينكه بحث اين تاپيك منحرف نشه تو تاپيك مربوطه ميپرسم كه ايا عملكرد همديگه رو مخدوش ميكنن يا نه.شما هم لطفاً اونجا بهم جواب بدين.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی استفاده می کنم. نسخه رایگان سوپر آنتی اسپایور گارد فعال ندارد و طبق گفته
سازندگانش ( طوری طراحی شده است که ) تقریبا با هیچ نرم افزار امنیتی دیگری تداخل ندارد این امر همراه با این
حقیقت که این انتی اسپایور به صورت فعال تقریبا هیچ اثری روی سیستم ندارد ( میزان مصرف حافظه آن به صورت
فعال کمتر از یک مگابایت است و CPU Time آن تقریبا یک ثانیه به ازای هر 24 ساعت است ! ) بنابراین استفاده از آن
همراه سایر نرم افزارهای امنیتی به صورت فعال مشکلی ندارد ولی این را باید به خاطر داشته باشید که چون این
آنتی اسپایور گارد فعال ندارد نمی تواند جلوی ورود بدافزارها را به سیستم بگیرد ولی چون شما از ZoneAlarm Pro (
که گارد فعال خوبی دارد ) و نود32 به صورت فعال استفاده می کنید مشکلی از این لحاظ نخواهید داشت و باید از این
آنتی اسپایور به صورت دوره ای مثلا هر هفته پس از آپدیت برای اسکن کردن سیستم استفاده کنید.در ضمن نیازی
به دخل و تصرف در تنظیمات این آنتی اسپایور نیست و با همان تنظیمات Default می توانید از آن استفاده کنید.
سلام
چه جوری اپدیتهای زون الارم رو مثل کسپر اسکای یا بیت دفندر از تو سایتش دانلود کنم.
ممنون
به جای این کارها فایروال رایگان کمودو رو دانلود کنید . قدرتش از زون آلارم خیلی بیشتر هست تمام ارتباطات اینترنتی رو به دقت کنترل می کنه. در ضمن رایگان هم هست.
پست بالا تایید میشه منم موافقم
نصب کردم جواب داده و به شما هم پیشنهادش میکنم
کدوم ورژن فایروال ZoneAlarm با ویستا سازگاره؟
سلام دوستان
من از وقتی ورژن 8 زون آلارم رو نصب کردم هر بار که می خواهم با IE یا فایرفاکس به اینترنت وصل بشم این اشکال که عکسش رو براتون گزاشتم رو میبینم و بعد از اون اصلا نمی توانم به اینترنت وصل بشم. کسی راه حلی براش داره؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 8 فعلا در حالت بتا هست فکر کنم همچنین شنیدم تو اپدیت شدنش هم مشکل داره و خیلی ها که اونو نصب کردن ایراد گرفتن که تو اپدیت شدن انتی ویروسش مشکل داره به احتمال زیاد به زودی این نسخه هشت که 8.15 هست اپدیت بشه اما من از عکس نفهمیدم علت چیه منکه فعلا از نسخه 483.7 استفاده میکنم و جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)