تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 46 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 452

نام تاپيک: ▓ تاپیک اختصاصی محصولات ZoneAlarm در اینجا ▓

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

من ZoneAlarm Pro رو كه گفتين فقط فايروال هست دانلود كردم.ولي اينكه همه چي داره.هم آنتي ويروس هم انتي اسپاي ور.
    حالا لطفاً راهنماييم كنين در مورد نصب و تنظيمات و نگه داري آپديتهاش.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من ZoneAlarm Pro رو كه گفتين فقط فايروال هست دانلود كردم.ولي اينكه همه چي داره.هم آنتي ويروس هم انتي اسپاي ور.
    حالا لطفاً راهنماييم كنين در مورد نصب و تنظيمات و نگه داري آپديتهاش.
    سلام

دوست عزیز برخلاف سایر نرم افزارهای امنیتی وجود همزمان دو آنتی اسپایور ( البته نه به صورت فعال ) روی سیستم

مشکلی ایجاد نمی کند ولی با اینحال شما می توانید از آنتی اسپایور آن استفاده نکنید.در ضمن خود من از این فایروال

استفاده نمی کنم بنابراین در زمینه تنظیمات نمی توانم کمکتان کنم ولی چون قبلا از آن استفاده می کردم می توانم

بگویم با همان تنظیمات Default هم شما می توانید بدون مشکل از آن استفاده کنید.با اینحال اگر مشکلی داشتید در

همین تاپیک مطرح کنید تا دوستانی که از این فایروال استفاده می کنند کمکتان کنند.

3. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

شايد اينجا جاش نباشه ولي ميتونم بپرسم شما از چه فايروالي استفاده ميكنيد؟
    راستي اون آنتي اسپاي كه بهم معرفي كردين اجازه ي دخل و تصرف تو تنظيماتش رو بهم نميده و ميگه بايد Upgrade بشه.
    در آخر بگم كه از كمكهاتون واقعاً ممنونم دوست عزيز و همونطور كه گفتين آنتي اسپايور Super با ZoneAlarm همزمان رو سيستمم فعال هستن و تداخلي ندارن.
    فقط خدا كنه عملكرد همديگه رو مختل نكنن.واسه اينكه بحث اين تاپيك منحرف نشه تو تاپيك مربوطه ميپرسم كه ايا عملكرد همديگه رو مخدوش ميكنن يا نه.شما هم لطفاً اونجا بهم جواب بدين.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

شايد اينجا جاش نباشه ولي ميتونم بپرسم شما از چه فايروالي استفاده ميكنيد؟
    راستي اون آنتي اسپاي كه بهم معرفي كردين اجازه ي دخل و تصرف تو تنظيماتش رو بهم نميده و ميگه بايد Upgrade بشه.
    در آخر بگم كه از كمكهاتون واقعاً ممنونم دوست عزيز و همونطور كه گفتين آنتي اسپايور Super با ZoneAlarm همزمان رو سيستمم فعال هستن و تداخلي ندارن.
    فقط خدا كنه عملكرد همديگه رو مختل نكنن.واسه اينكه بحث اين تاپيك منحرف نشه تو تاپيك مربوطه ميپرسم كه ايا عملكرد همديگه رو مخدوش ميكنن يا نه.شما هم لطفاً اونجا بهم جواب بدين.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام

من از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی استفاده می کنم. نسخه رایگان سوپر آنتی اسپایور گارد فعال ندارد و طبق گفته

سازندگانش ( طوری طراحی شده است که ) تقریبا با هیچ نرم افزار امنیتی دیگری تداخل ندارد این امر همراه با این

حقیقت که این انتی اسپایور به صورت فعال تقریبا هیچ اثری روی سیستم ندارد ( میزان مصرف حافظه آن به صورت

فعال کمتر از یک مگابایت است و CPU Time آن تقریبا یک ثانیه به ازای هر 24 ساعت است ! ) بنابراین استفاده از آن

همراه سایر نرم افزارهای امنیتی به صورت فعال مشکلی ندارد ولی این را باید به خاطر داشته باشید که چون این

آنتی اسپایور گارد فعال ندارد نمی تواند جلوی ورود بدافزارها را به سیستم بگیرد ولی چون شما از ZoneAlarm Pro (

که گارد فعال خوبی دارد ) و نود32 به صورت فعال استفاده می کنید مشکلی از این لحاظ نخواهید داشت و باید از این

آنتی اسپایور به صورت دوره ای مثلا هر هفته پس از آپدیت برای اسکن کردن سیستم استفاده کنید.در ضمن نیازی

به دخل و تصرف در تنظیمات این آنتی اسپایور نیست و با همان تنظیمات Default می توانید از آن استفاده کنید.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    چه جوری اپدیتهای زون الارم رو مثل کسپر اسکای یا بیت دفندر از تو سایتش دانلود کنم.
    ممنون

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

به جای این کارها فایروال رایگان کمودو رو دانلود کنید . قدرتش از زون آلارم خیلی بیشتر هست تمام ارتباطات اینترنتی رو به دقت کنترل می کنه. در ضمن رایگان هم هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    لونه کفتر

پيش فرض

پست بالا تایید میشه منم موافقم
    نصب کردم جواب داده و به شما هم پیشنهادش میکنم

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

کدوم ورژن فایروال ZoneAlarm با ویستا سازگاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من از وقتی ورژن 8 زون آلارم رو نصب کردم هر بار که می خواهم با IE یا فایرفاکس به اینترنت وصل بشم این اشکال که عکسش رو براتون گزاشتم رو میبینم و بعد از اون اصلا نمی توانم به اینترنت وصل بشم. کسی راه حلی براش داره؟

ممنون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

سلام دوستان
    من از وقتی ورژن 8 زون آلارم رو نصب کردم هر بار که می خواهم با IE یا فایرفاکس به اینترنت وصل بشم این اشکال که عکسش رو براتون گزاشتم رو میبینم و بعد از اون اصلا نمی توانم به اینترنت وصل بشم. کسی راه حلی براش داره؟

ممنون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نسخه 8 فعلا در حالت بتا هست فکر کنم همچنین شنیدم تو اپدیت شدنش هم مشکل داره و خیلی ها که اونو نصب کردن ایراد گرفتن که تو اپدیت شدن انتی ویروسش مشکل داره به احتمال زیاد به زودی این نسخه هشت که 8.15 هست اپدیت بشه اما من از عکس نفهمیدم علت چیه منکه فعلا از نسخه 483.7 استفاده میکنم و جواب میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •