I think the norton corporate edition is a best of the antivirus world.
I think the norton corporate edition is a best of the antivirus world.
بعرض پوزش نميدانم تايپيكم درست ايجادكردم يا نه
من نورتون 2006 نصب كردم اكسپير شده ميخواهم اناینستالش کنم خطا میزنه پیام میده که مجاز نیستی اگه ممکنه اهل فن بگویند چطورمیتونم این انتی ویروس را پاک کنم
این Removal برای نورتون 2006 هست . دانلود کن و باهاش کار کن ببین مشکلتو حل میکنه یا نهنوشته شده توسط kasraaziz
اگر در حالت معمولی ویندوز قادر به پاک کردن نورتون نبود از طریق Safe Mode وارد شو و دوباره این برنامه رو اجرا کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من آنتي ويروس و فاييروال و ديگر محصولات نورتون رو نصب كردم و همون شماره ي سريال 000999 رو زدم و 2400روز كرك شد ولي بعد از 7 روز اكسپايرد شد و ديگه هيچ سريالي رو قبول نمي كنه چي كار كنم
دوستان سلام راستش من يادم نبود نورتون را بعد از ريختن اكتيو كرد حالا اكسپاير شده ورمزي كه بايد وارد كنم تا اكتيو شدنش فعال بشه رو ندارم اگر كسي داره در راه خدا كمك كنه
اين نسخه ي 2006 اين گار كرك نميشه
يعني قرار نسخه هاي بعديش هم همينجور باشه
توراخدا دانلودهای بی نتیجه را به بچه هایاد ندهید
و اينم آخرين آپديت سايمانتك! بالاخره رسيد.
خيلي وقت بود كه هي توي اين انجمن ها پرسه مي زدم و آخرين آپديت رو مي خواستم. مثل اينكه نورتن خان يه چيزايي بو برده و آخرين آپديتش رو گذاشت!!! دل به دل راه داره لوله كشيه!
بفرما اينم آخرين آپديتش رو از اينجا بريد دالود كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مديران محترم تقاضا دارم اين آپديت را در خود سايت p30world.com قرار بدهند تا همگان از آن بهره ببرند!
بازم از همه ممنونم... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)