من هم با نظر شما موافقم البته به نظر من Oblivion() بهتر بود کسایی که این بازی رو کردن خیلی زود متوجه شباهت های زیاد این بازی با Fallout 3 میشن چون سازنده ی هر دو بازی یکی است.
من هم با نظر شما موافقم البته به نظر من Oblivion() بهتر بود کسایی که این بازی رو کردن خیلی زود متوجه شباهت های زیاد این بازی با Fallout 3 میشن چون سازنده ی هر دو بازی یکی است.
بله حتی موتور بازی هم همونه که ارتقائش دادن.
ولی به نظر من تو سال های اخیر Assassin's Creed بازیه که از ذهن من نمیره، شاید بهترین بازی نباشه ولی چون مشابه برای این بازی وجود نداره واقعا بازی به یاد موندنیه؛ بازی مثل Mass Effect رو هم میشه بزرگ بازیهای نقش افرینی در سال های اخیر دونست که خیلی از بازیها حتی همین Fallout 3 از این بازی ایده گرفتن. بازی مثل GearsOfWar و HalfLife 2 هم به علاوه بازیهای بلیزارد واقعا بزرگان سبک خودشون هستن و خیلی بازی ها از این بازیها در سال های اخیر ایده گرفتن و میگیرن به نوعی میشه این بازی ها رو پدر سبک خودشون گفت البته در سال های اخیر.
سلام
بله درسته بهترین باز ی از نظر من
1.Assassin's Creed
2.Gears of War
the witcer3
1- COD 4
2- DMC 4
3- TUROK
4- Assassin creed
fallout که قبل mass effect نسخه های دیگه ای داده بود
نسخه های 1 و 2 ....
البته من نمی دونم mass effect مال چه سالیه
یادش بخیر ! باps2 بازی devil may cry 1 رو بازی می کردیم و غرقش می شدیم ! واقعا این بازی یه جو دیگه داشت !!
خوب بهترین بازی من
1.Diablo II
2. بعدی gears of war
3. بعدی Dark sector
4.بعدی Assassin's Creed
به نظر من سری sillent hill
و resident evil
هرگز تجربه ای که با سری مورتال کامبت کنسول سگا داشتم رو نمیتونم فراموش کنم. هر نسخش نسبت به نسخه قبلیش تو تمام زمینه ها پیشرفت قابل ملاحظه ای داشت (یک سری بازی فوق العاده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)