پیش شمارتون؟
خيلي ممنون جناب ivan ببخشيد شما ميدونيد اينترنت point to point چه طوري كار ميكنه و قيمتش چنده همراه با سرعتش
خب دوستان امروز گذرم به سمت مخابرات افتاد و یه سر به امور مشترکین زدم. در مورد adsl پرسیدم که گفتن برای سیستمهای DLC این سرویس داده میشه و از همه مهمتر؛ فقط پهنای باند 128 ارائه میدن + محدودیت ترافیک 3 گیگ در ماه داره (بدون دانلود شبانه رایگان) پس نامحدود نیست . خب پس به همین خاطره که خیلی از کاربران از مخابرات سرویس نمیگیرن چون اصلا ارزش هزینه نداره فقط برای کسانی خوبه که روزی نیم ساعت به چندتا سایت سر میزنن و تمام!
دوستان من چند روزی از شاتل اکانت گرفتم قبلا از ترکانت داشتم و قطعی نداشت اما چون شبانه کم دانلود میگرد رفتتم از شاتل گرفتم ماهیانه 18900 تومان 512 سه گیگ شبها هم 1.2 گیگ دانلود داره
آقا من رفتم يه 512 نامحدود راديويي از تركانت گرفتم همون point to point بعد اين سرعت دانلودش تو يه فايل 100 مگ يا 70 يا 80 و يا بيشتر از 100 مگ چيزي بين 60 و 64 كيلو بايت در ثانيه هست و يه دفعه توي 10 ثانيه چند مگ دانلود ميكنه ولي مثلا وقتي ميخوام يه فايله 36 مگ دانلود كنم واسه هر مگش 1 دقيقه ميكشه چه جوري ميشه درستش كرد نه به اونجا كه تو 10 ثانيه 4 يا 5 مگ دانلود ميكنه و نه به اين كه توي اين حجم كم هر مگ 1 دقيقه ميكشه كسي ميدونه بايد چي كار كنم
سلام دوستان بخش اعظم ترافیک آنا از شرکت فن آوا هست. و آنا نماینده مستقیمشون هست. مشکلات سرعت هم در کل آی اس پی وجود داره که ظاهرا" سرعتهای بالای 256 دارای مشکل افت هستند. دوستان مشکلی داشتند میتونند مستقیم به جناب افشین بگن تا از خود فن آوا پیگیری کنن.
اینم تاپیک:
در ضمن آنا از عصر انتقال داده هم نمایندگی داره . ولی در کل باید بپرسید از خودشون. مال من که از فن آوا هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
کلا" کسانی که از نمایندگی ها سرویس میگیرن دارای افت و مشکلات سرعت هستند. ولی میتونید قیمتهای اصلی رو در سایت فن آوا ببینید . اگر چه ما نمیدونیم آنا کدوم سرویس فن آوا رو به ما میده.!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hadi.EST; 03-09-2010 at 14:32.
برا من از عصر انتقال داده ها است! تست رو 1:45 گرفتم، یه نیم ساعت بعد اگه بشه یه تست می گیرم می زارم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نتیجه تست در ساعات شب!اینترنت 1 مگه ها! شک نکنید!
01:50
02:05
02:15
![]()
سلام من امروز با آنا صحبت کردم. افت سرعت برای 512 و 1 مگ به خاطر ترافیک بالا در شب وجود خواهد داشت تا زمانی که تجهیزات جدید اضافه کنند. این عین حرفی هست که خودشون بهم زدند. پس رفتیم به سمت سرعت 256 تا ببینیم در آینده چی میشه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)