چجوری میتونم wii رو به مانیتور وصل کنم ؟ چه تبدیلی باید بگیرم ؟
ممنون
چجوری میتونم wii رو به مانیتور وصل کنم ؟ چه تبدیلی باید بگیرم ؟
ممنون
سلام ، یه سوال
آیا Wii iم مثل 360 یا Ps3 شبکه لایو داره ؟ و آیا تمام کنسول های Wii کپی خور میشوند و در صورت وجود شبکه لایو برای این کنسول ، کنسول های کپی خور شده بن میشوند یا خیر ؟
سلام دوستان
من میخواستم یهWii بخرم.اگه میشه راهنمایی کنید.من الان با 3 و 360 بازی میکنم میخواستم بدونم آیا هیجان Wii هم مثل اینا هست
از نظر گرافیکی به پی اس 2 میرسه؟مشکلاتی مثل آپدیت و حرارتی یا سوختنو برک شدن داره یا نه؟چطور نگه داری بشه خوبه؟
یکی رجیون US هست فکر می کنم پیدا کردم یه هفته راه رفته با 10 تا بازی میگه 290 خوبه؟
لوازم جانبی باحال و ضروری چی داره؟چنده؟
شرمنده زیاد شد.........مرسی
سلام تا اونجایی که من می دونم شبکه Wii ware داره که توش می تونی بازی های DS و ... رو بازی کنی ( به صورت دمو )
کنسول از دو راهه نرم افزاری و سخت افزاری کپی خور می شه ( سخت افزار بهتره )
کنسول بریک می شه ولی بن رو نمی دونم
در چه صورتی بریک میشه و چرا ؟ مثل PSP سر آپدیت کردن و این حرفها ؟
سلام
تقریبا تو همون مایه های PSP مثلا نباید بازی منطقه دیگری رو روی دستگاهت اجرا کنی و ... .
+ اینکه اگه دستگاه مد شده با آپدیت اصلی آپش نکنی
که الان رو نمی دونم ولی قبلا حتی نمیپرسید میخوای آپ کنی یا نه تا دیسکی که توش آپدیت بالاتر بود میزاشتی خودش آپ میکرد و...دستگاه بریک میشد
شبکه wii24 هست که میتونی آنلاین بازی کنی و بازی های قدیمی کنسولهای نینتندو رو هم دانلود کنی
سلام گرافیکش که آره میرسه ولی معمولا بازی گرافیک پایین براش میزنن...آپدیت هم میتونی از طریق dvd بازی، اینترنت(که توصیه نمیشه) و دانلود با کامپیوتر (که اکثرا همین کارو میکنن) انجام بدی که اگه اشتباهی آپ کنی بریک میشه...ولی یه برنامه هست که از wii بکاپ میگیره تا از بریک شده جلو گیری کنی...الان uc و j کم پیدا میشه شایدم نباشه...احتمالا برا شما کره ای تبدیل به uc شده است...قیمت هم با کپی خور نرم افزاری حدود 260 و سخت افزاری 300 که نرم افزاری بهتره چون 99% بازی ها رو میاره...موشن پلاس خوبه که میگن دقتش رو 10 برابر! میکنه!...قیمتش هم 30 تا 40 تومنه...لوازم دیگه هم داره...خواهش میکنم
اساسی ترین مشکلش پایین بودن گرافیکشه...........وگرنه کنسول خوبیه
وقتی از اینترنت داری آپدیت میکنی یهو قطع شه یا آپدیت یه ریجن دیگه رو بریزی یا فایل خراب wad بریزی و ...
البته اگه bootmii داشته باشی میتونی از nand دستگاه بکاپ بگیری و وقتی بریک شد restore کنی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)