عکس قلطره
مردم از خنده!
عکس قلطره
مردم از خنده!
توی انجمن n95 کلاسیک
بحثهای زیادی در باره باطری شده که به نظر من اونجا اصلا جاش نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطر همین از مدیران یک درخواست داشتم که البته به شکل پیشنهاد مطرحش میکنم
اعضا این سایت از شهر های مختلفی هستنداونهایی که توی شهرشون تونستند باطری اصل گیر بیارند
آدرس و شماره تلفن مغازه ای که باطری اصل داره رو تو تاپیک اول بزارید
تا اعضا بدون دلواپسی بتونن باطری تهیه کنند.
البته یه پیشنهاد دیگه هم دارم که فروشگاه تعدادی باطری اصلی بیاره که اعضا خرید کنند
من فکر کنم بتونم از جنوب به یه طریقی ، با دبی ارتباط بر قرار کنم ...... قاچاقی میتونم یه باتری اصل n95 8gb برای n95 خودم گیر بیارم؟اگه آره ، حدودا چه قدر برام تموم میشه؟
متشکرم
به نظر من از همین جا بگیر که اگه خوب در نیومد بتونی پسش بدی.
چون از رو ظاهر تو نمی تونی باتری خوب را از بد تشخیص بدی.
سلام باتری ان 93 ای هم 5اف با این حساب های که در این 25 صفحه ورق خورده من هم میتونم 6 اف بزارم یا این کار رو نکنم
از لحاظ تءوری مشکلی نیست.
اگه جا میره و باعث شکستن قاب نمیشه اشکالی نداره.
Last edited by ELVIS PRESLEY; 22-04-2009 at 20:40.
سلام به همه . ميشه از باتري n78 يا n85 غش n958gb يا هر باتري 1200 ديگه اي روي n82 اسفاده كرد؟؟ ممنون
نه دوست من نمیشه هیچ باتری به 82 نمیخوره غیر از باتری خودش ...............
سلام به همه . آقايان راهي وجود نداره كه بشه يه باتري 1200 رو روي n82 انداخت ؟؟ ممنون
فقط یه راه داره ، یه باتری ( مال 79 باشه ) بگیر بده به یه ادم حرفه ای و کار دون ( برق کار ظریف ) ، اول ته باتری یه پلاستیک داره اونو بکن که 2 میل از اندازه باتری کم میشه بعدم بهش بگو کلا جلوی باتری رو بکنه و سیمهارو یه جوری بدون استفاده ازون پلاستیک جلویی سیم هارو طوری قرار بده که قبلا بود ، حالا بنداز رو گوشی و حالشو ببر ، در ضمن اگر نرفت تو که حتما میره فقط باید اون تیکه آهن ته گوشی رو بکنی ، خلاص .سلام به همه . آقايان راهي وجود نداره كه بشه يه باتري 1200 رو روي n82 انداخت ؟؟ ممنون
تنها راهش همینه ، فکر نکنم ارزششو داشته باشه ولی کاری که بالا گفتم حداکثر 15 تومن هزینه و 20 دقیقه کار میبره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)