تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 25 از 2550 اولاول ... 1521222324252627282935751255251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این طوریکه نمیشه

یعنی چی که قبض اومده باید پرداختش کنی

اون مدیره خواب بووده هالیش نشده چی داره میگه

تو پرینت اون شماره هایی که نوشته قبول داری که به همشون زنگ زدین یا نه ؟

همکار بازنشسته farbod123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

مودم دو پورت می خوای یا یه پورت ؟

دی لینک و ایسوس و یو اس روبوتیک الان بهترینه () البته شنیدم دی لینک تقلبی داره راست و دروغشو نمیدونم )

بقیه رو ولش کن
    حالا کدوم مدل از این مارک ها؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دو پورت می خوای یا تک پورت ؟

از کدوم ISP میگیری ؟

خودش چه مودمی رو بهت پیشنهاد میده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام رفقا
    چند وقت پیش توی همین تاپیک در مورد زیاد اومدن قبض تلفن یه چیزایی نوشته بودین. انگار این مساله واسه منم پیش اومده:
    چند وقت پیش که قبض تلفنمون اومد واسه خونه 34 تومن اومده بود. منم به خاطر این که از اینترنت استفاده میکنم خطم جداست. واسه منم 14 تومن.
    خونواده خیلی شاکی شدن که چرا قبض زیاد اومده. و شروع کردن به بازجویی از من که چرا از تلفن زیاد استفاده کردم. خلاصه آخرش قرار شد بریم پرینت بگیریم. نکته جالب اینجاست:
    هزینه کل تماسهای بین شهری و موبایل اومده بود 14 تومن. و بقیه اش هم که میشه بیست تومن واسه داخل شهری ! ! !
    من خودم شاخ در آوردم . آخه توی خونه ما کسی داخل شهری زیاد صحبت نمیکنه. رفتم پست . یه خانومی بود خودش هم تعجب کرد. گفت ببر مخابرات .رفتم مخابرات گفتن ببر مخابرات ( قاری کیپوسی) بردم اونجا. بعد از دو ساعت انتظار و به این و اون نشون دادن گفتن باید بری پیش رئیس.
    رفتم پیش رئیس دیدم تشریف ندارن. خلاصه بعد از چند ساعت معطلی رئیس خان با چشای خواب آلود اومد تو دفترش. منم زود پریدم جلوی میزش و موضوع رو بهش گفتم. ایشون هم به جای این که حتی یه ذره دقت بکنه گفت: خوب اومده که اومده. بدین دیگه. لابد حرف زدین که اومده. ما هم حرف نزده بودیم که. خلاصه گفتن که باید قبض رو پرداخت کنین. البته ما هم قبلا پرداخت کرده بودیم. من به این نتایج رسیدم که :
    یا مخابرات دزده
    یا من خنگم
    _________
    عزيزم مال تو خوبه مال ما 180 هزار تومان امده كه بايد بديم خواستيم يه خط ديگه بگيريم اجازه ندادن

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض درباره مخابرات

سلام
    دوستان درباره مخابرات هر چی بگین حق دارین میدونین چرا؟ پس بلایی رو که سر من اومده بخونید
    حدود یه 4 ماهی میشد که adsl خریده بودم و استفاده میکردم که یهو بعد از چهار ماه adsl قطع شد یک روز منتظر شدم گفتم شاید درست بشه اما خبری نبود زنگ زدم به پشتیبانی گفتن نه خطها کار میکنن مشکل داخلیه بعد از چک کردن همه خطوط متوجه شدم که خط رو خط افتاده تلفنمون اونم با کجا!!! پیک موتوری (البته خدارو شکر جای شلوغی بود حالا تا آخر بخونین متوجه میشین) زنگ زدم مخابرات گفتم.
    چی بگن خوبه؟؟ گفتن خودت شماره ای رو که افتاده رو خطت پیدا کن بگو منم اینطوری شدم گفتم آخه چجوری گفت نمیدونم مشکل خودته .....
    خلاصه یک رو بعد دوباره زنگ زدم و انقدر پاپیچ شدم که گفتن باشه چک میکنیم آخر وقت اداری زنگ زدن که نه مشکلی نیست مشکل از خودتونه...
    فرداش زنگ زدم به یارو گفتم بابا جان من خودم دارم صدای طرفو میشنوم بعد تو میگی مشکل داخلیه؟؟ بعد کلی حرف زدن گفتن باشه مامور میفرستیم ماموره اومد در خونه چک کرد گفت سالمه مشکل از تابلو هست و رفت گفت یه مامور دیگه میاد نزدیکای ساعت 4 دوتا مامور مخابرات اومدن گفتن تابلو رو چک کردیم سالم بود و اومدن خط داخلی رو چک کنن یه دستگاهی هم آورده بودن یکیشو میگفت این دستگاه نمیدونم فلان میلیون پولشه اگه این مشکل رو پیدا نکنه دیگه هیچ ....خلاصه اونم مشکلو پیدا نکرد طرف گفت صبح زنگ میزنم از مخابرات چک میکنم گفتم باشه صبح زنگ زد گفت چک کردم مشکل نداره و خداحافظ (شما الان منو تصور کنید ADSL الان 5 روزه که قطعه ) زنگ زدم نمایندگی گفتن باشه میریم از مرکز mdf چک میکنیم اونا هم گفتن سالمه
    دیدم اینطوری نمیشه به 3 تا از دوستام گفتم باید این مشکل رو خودمون حل کنیم هیچی دیگه خلاصه نشستم تو خونه زنگ زدم به دوستم و بدون اینکه حرفی بزنیم داشتیم به حرفهای طرف مقابل گوش میدادیم تا شاید چیزی بفهمیم که شماره رو پیدا کنیم شانس آوردیم یکی زنگ زد و شماره نمایندگی تو شهر اون پیک رو پرسید من هم فوری شماره رو نوشتم و زنگ زدم به اونجا و شماره نمایندگی ولیعصر رو گرفتم 2 تا شماره داد بعد به دوستم گفتم با موبایل زنگ بزنه ببنیم کدوم خطشون افتاده رو خط ما که شماره رو پیدا کردم و زنگ زدم به مخابرات و گفتم که این شماره افتاده رو این شماره و درستشون کنین بازم جای شکر داره که این یکی رو بلد بودند
    اینم قضیه مخابرات و دستگاه چند میلیونیش!
    مخابرات یک چیزی بالاتر از سر گردنه هست اینو مطمئن باشین

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

من که دارم 2 سال از ماکس نت استفاده میکنم و راضی هستم . البته ماکس نتی ها از من بدشون میاد چون من همیشه در حال دانلود هستم و باعث شلوغی سرور البته الان بهتر شده ولی خوب اوایل واقعا" من دردسر بزرگی شده بودم براشون . ماکس نت خوبه برای تبریز .از شاتل که خیلی بهتره . اصلا" دفتر شاتل یه دفعه رفتم با دعوا اومدم بیرون . همارا هم که کشک و دوغ .

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

به به

مثل اینکه همه ی بچه های انجمن فیلم همشهری بودن و ما نمیدونستیم

حالا میشه یکم از تجربیاتت در مورد این ISP ها بگی + دلیل دعوا + هزینه کیفیت و نوع سرویست

( همه ی اینا که گفتم برا آگاهی یوزرها هستش )
    Last edited by MaSoOd; 29-06-2008 at 15:42.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

سلام
    دوستان درباره مخابرات هر چی بگین حق دارین میدونین چرا؟ پس بلایی رو که سر من اومده بخونید
    حدود یه 4 ماهی میشد که adsl خریده بودم و استفاده میکردم که یهو بعد از چهار ماه adsl قطع شد یک روز منتظر شدم گفتم شاید درست بشه اما خبری نبود زنگ زدم به پشتیبانی گفتن نه خطها کار میکنن مشکل داخلیه بعد از چک کردن همه خطوط متوجه شدم که خط رو خط افتاده تلفنمون اونم با کجا!!! پیک موتوری (البته خدارو شکر جای شلوغی بود حالا تا آخر بخونین متوجه میشین) زنگ زدم مخابرات گفتم.
    چی بگن خوبه؟؟ گفتن خودت شماره ای رو که افتاده رو خطت پیدا کن بگو منم اینطوری شدم گفتم آخه چجوری گفت نمیدونم مشکل خودته .....
    خلاصه یک رو بعد دوباره زنگ زدم و انقدر پاپیچ شدم که گفتن باشه چک میکنیم آخر وقت اداری زنگ زدن که نه مشکلی نیست مشکل از خودتونه...
    فرداش زنگ زدم به یارو گفتم بابا جان من خودم دارم صدای طرفو میشنوم بعد تو میگی مشکل داخلیه؟؟ بعد کلی حرف زدن گفتن باشه مامور میفرستیم ماموره اومد در خونه چک کرد گفت سالمه مشکل از تابلو هست و رفت گفت یه مامور دیگه میاد نزدیکای ساعت 4 دوتا مامور مخابرات اومدن گفتن تابلو رو چک کردیم سالم بود و اومدن خط داخلی رو چک کنن یه دستگاهی هم آورده بودن یکیشو میگفت این دستگاه نمیدونم فلان میلیون پولشه اگه این مشکل رو پیدا نکنه دیگه هیچ ....خلاصه اونم مشکلو پیدا نکرد طرف گفت صبح زنگ میزنم از مخابرات چک میکنم گفتم باشه صبح زنگ زد گفت چک کردم مشکل نداره و خداحافظ (شما الان منو تصور کنید ADSL الان 5 روزه که قطعه ) زنگ زدم نمایندگی گفتن باشه میریم از مرکز mdf چک میکنیم اونا هم گفتن سالمه
    دیدم اینطوری نمیشه به 3 تا از دوستام گفتم باید این مشکل رو خودمون حل کنیم هیچی دیگه خلاصه نشستم تو خونه زنگ زدم به دوستم و بدون اینکه حرفی بزنیم داشتیم به حرفهای طرف مقابل گوش میدادیم تا شاید چیزی بفهمیم که شماره رو پیدا کنیم شانس آوردیم یکی زنگ زد و شماره نمایندگی تو شهر اون پیک رو پرسید من هم فوری شماره رو نوشتم و زنگ زدم به اونجا و شماره نمایندگی ولیعصر رو گرفتم 2 تا شماره داد بعد به دوستم گفتم با موبایل زنگ بزنه ببنیم کدوم خطشون افتاده رو خط ما که شماره رو پیدا کردم و زنگ زدم به مخابرات و گفتم که این شماره افتاده رو این شماره و درستشون کنین بازم جای شکر داره که این یکی رو بلد بودند
    اینم قضیه مخابرات و دستگاه چند میلیونیش!
    مخابرات یک چیزی بالاتر از سر گردنه هست اینو مطمئن باشین
    واقعا مخابرات تو ایران (چه ثابت و چه سیار) جای بسی تاسف داره!
    هر روز یه مشکل یه دردسر و یه گرفتاری, خدارو شکر روشونم کم نمیشه !
    ایول به خودت که درستش کردی . دستگاه چند میلیونی !!!!
    Last edited by shympw; 28-06-2008 at 23:50.

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

فرض کنیم شما تو 3 هفته 18 گیگ دانلود داشتی برا هر شب جمعه میشه 6 گیگ یعنی 6/000/000 کیلو بایت

حالا اینو تقسیم بر 7 ( ساعت ) کنیم و بعد تقسیم بر 3600 ( ثانیه ) کنیم میشه سرعت 238 کیلوبایت بر ثانیه یعنی سرعت اسمیه 2مگابیت

که بازم 8 مگابایت ( 24 مگا بیت ) نشد

( فکر کنم در مورد عدد 8 شما اشتباه کردی )

من که دلیل رو پست قبل گفتم ( فکر کنم قانع کننده هم بوود )

ولی حتی اینطور که شما میگی باشه ( هفته ای 6 ساعت سرعت اینجوری باشه ) همین الان میرم 256 میگیرم شک نکن

راستی سرعت دانلود شما روزای عادی چقدره ؟ 30 میده ؟

مرکز مخابراتی شما کجاست ؟

شما از همارا سرویس 128 تجاری گرفتی ؟

راستی دوست خوبم ممنون از اطلاع رسانیت
    سلام.معذرت میخوام اینقدر دیر جواب می دم خیلی وقت بود نیومده بودم.
    اولا که شما پاسخ منو متوجه نشدی.بخاطر اینکه من گفتم 3 هفته یعنی 21 روز.سرعت دانلود من روزای عادی بین 28 تا 44 در نوسان هست.مرکز مخابراتی هم شهید قاضی هستش . من سرویس 256 تجاری گرفتم.
    در ضمن اولش می گفتم بهترینه الان میگم مزخرفترینه چرا که بعد از این همه دانلود هر وقت بخوام آنلاین بازی کنم دیس میشم یا اگه بخوام دانلود بالای 10 مگ کنم بازم دیس میشم زنگ میزنم پشتیبانی البته دور از حضور دوستان یه مرتیکه اشغال جواب میده میگه به ما هیچ ربطی نداره مشکل از خودتونه منم در جواب میگم پس چطور وقتی 18 ساعت وبگردی میکنم دیس نمیشه الان که می خوام دانلود کنم دیس میشه میگه به ما ربطی نداره و قطع میکنه فردا پس فردا هم میرم بگم جمع کنن این اشغالاشونو از رو خط من شما چه شرکتی رو پیشنهاد می دین؟دارم دیوونه میشم تو رو خدا فقط یه شرکت درست و حسابی بدین که این مشکلا رو نداشته باشه.الان که دارم اینارو تایپ می کنم تا حالا 4 بار دیس شدم باورتون میشه!!!!

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

در ضمن این عکس سرعت منه البته گول این عکسو نخورین چون من الان حاضرم با یه دایال اپ عوضش کنم چون تا این دو پستو بنویسم 9 بار دیس شدم دیگه داره حالم از این همارا بهم میخوره :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •