تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 78 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام براي من تمام مراحل انجام دادم.ولي وقت بوت cd ويندوز ايجاد شده دوباره پيغام اولي رو ميده.مدل لپ تاپ سوني vgnfw 190
    است.Intel(R) Matrix Storage Manager دانلود كردم.كف كردم اين چند روز..................لطفا كمكي كنيد
    Last edited by salambariran; 10-11-2008 at 10:47.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام براي من تمام مراحل انجام دادم.ولي وقت بوت cd ويندوز ايجاد شده دوباره پيغام اولي رو ميده.مدل لپ تاپ سوني vgnfw 190
    است.Intel(R) Matrix Storage Manager دانلود كردم.كف كردم اين چند روز..................لطفا كمكي كنيد
    مراحل رو اشتباه انجام دادید ... این روش تست شده هست و دقیقا همانند آن عمل کنید مشکی پیش نخواهد آمد

نکته : به 32 و یا 64 بیت بودن سیستم عامل و درایورها دقت کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من اين مراحل روي يك لپ تاپ توشيبا انجام دادم جواب گرفتم.ولي اين يكي ما را پيچنده.
    در اول با بوت معمولي بالا ميآيي تعداد درايورهاي نصب نشد حدود 20 مورد ميباشد.ولي با سي دي بوت ايجاد شده 5 مورد بيشتر نيستند
    Intel(R) Matrix Storage Manager1.يك توضيح درباره اين فايل ميشه بدهيد.
    2.من درايورهاي چيپست بايد از كجا گير بياورم.سايت سوني ندارد.سايت اينتل فايل exeدر اختيار قرار ميدهد.نه zip كه بعدشinfدر آن موجود باشد.كه بشود از آن درnLite استفاده كرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1- intel matrix mass storage یک چیپست کنترلر برای هاردیی با فناوری Sata & Raid هست... قبلا هاردهای لپ تاپ کنترلر سری ICHM6 و یا 7 داشتند یا امولاتور ATA اما جدیدا فونیکس با پیشرفت تکنولوژی مادربرد و نیازبه کنترلرهای جدید ، این چیپ رو طراحی کرده و روی لپ تاپ هایی که چیپست northBRIDGE اونها intel هست ، سوار کرده که ماسفانه مایکروسافت درون ویندوزهای غیر اصلی لپ تاپ که OEM اون پرداکت نیستند ، درایورش رو تعبیه نکرده .. بنابراین سیستم عامل عنگام نصب این چیپست رو نمیشناسه

2- از سایت اینتل ... همون لینکی که بالا دادم خودش هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- متاسفانه من نمی دونم مشکل شما از کجاست . درایورهای چیپست یکسان هستند و اگر دنبال درایور اختصاصی هستید باید خودتان جستجو کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

[registered Useدست شما درد نكنه حل شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی- بجنورد

پيش فرض

سلام من یه مشکل دارم
    هارد رو پارتیشن بندی کردم حالا وقتی کع می خوام Xp نصب کنم همون اول میره به صفحه آبی (صفحه مرگ)
    مدل لپ تاپم هم Hp Dv5 1020tx هست.
    در این مورد چه کار باید بکنم؟
    چیپست هم Ich9m هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام من یه مشکل دارم
    هارد رو پارتیشن بندی کردم حالا وقتی کع می خوام Xp نصب کنم همون اول میره به صفحه آبی (صفحه مرگ)
    مدل لپ تاپم هم Hp Dv5 1020tx هست.
    در این مورد چه کار باید بکنم؟
    چیپست هم Ich9m هست.
    ببیند پکی که من برای دانگرید قرار دادم این ها رو داره :

Note: Intel® RAID Technology requires the Intel® ICH9R/ICH9M-E/ICH10R SATA RAID controller hub, Intel® 82801HR I/O controller hub (ICH8R), Intel® 631xESB/632xESB I/O controller hub, Intel® 82801GR/GH I/O controller hub (ICH7R/DH), Intel® 82801FR I/O controller hub (ICH6R).

پس همین پک هست ... اشکال از سی دی ویندوز شماست و از یک دیسک سرویس پک 1 یا 2 دوباره بسازید و تست کنید

8. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

SONY -vgn-fw170j
    intel ich9m فكر ميكنم بايد برايش استفاده كنم ولي فقط فايل exe پيدا ميكنم .تا الان دوبار امتحان كردم ولي نشد و ارور داد زمان نصب.از ايكس پي مجموعه لرد 2008 استفاده ميكنم(64 بيتي است ديگر؟) ميشود دقيقا لينك اون چيزي كه بايد به ويندوز اضافه كنم معرفي نماييد؟
    ERROR:
    iaStor.sys is corrupted

پانوشت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين لينك جواب مرا ميدهد؟ چطوري به ان لايت فرمت exe را بدهم؟ (داد نزن فقط دي: )

پانوشت 2: چرا همه اين درايورها را در پست اول لينكش را قرار نميدهيد به همراه مدلهاي لب تاپهاي مرتبط با اون. اينجوري حداقل كسي كه پست يك را خوانده قوت قلب ميگيرد كه درست انتخاب كرده لينك را
    ======================

ضمنا تنظيمات بايوس اين مدل را كه با اف2 وارد شدم خيلي خلوت ديدم فقط بوت داشت و يوزر پس و خروج

يك سوال حاشيه اي: با نرم افزارهاي ورتيكال ماشين نميشود يك ايكس پي در دل ويستا درست كرد براي لب تاپ كه برنامه نصب بشود؟
    Last edited by pedram_ashena; 16-11-2008 at 20:04.

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

سلام محمد جان ....

بزار اول یه تشکر تپل مپل بابت آموزشهای کامل ، و قابل فهم برای کاربران آماتور ( مثل خودم ) که می زاری کنم .

یه تشکر مخصوص هم به خاطر آموزش حل مشکل بوت ویندوز xp & vista . دستت مر30

====================

آقا من واسه نصب ویندوز xp تو ستاپ سیستم AHCI رو به ATA تغییر دادم . و دیگه به نصب xp گیر نداد . و نیاز نشد که از این آموزش استفاده کنم و الان هردو ویندوز xp & vista رو در کنار هم بدون مشکل دارم .

راستی وقتی که می خواستم AHCI رو به ATA تغییر بدم بهم پیغام داد که اول باید flash chash madule رو غیر فعال کنم . منم این مازو کردم . به نظر شما ، در کل کار من درست بود یا اینکه اشتباست ؟؟؟؟ تغییر AHCI رو به ATA از این قسمت مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

============ یه عکس از مراحل کارم گزاشتم ============

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز بخصوص جناب محمد خان عزیز که راهنماییش خیلی به من کمک کرد
    همون جور که قبلا گفته بودم من یه لپ تاپ مدل CS110E sony vaio دارم.روش ویستا نصب بود و با کمی سعی تونستم اکس پی هم روش نصب کنم البته با استفاده از مطالب بسیار مفید محمد خان. .با توجه به اینکه سری CS جدیدترین سری لپ تاپ سونی هست در دانلود درایور های Downgrade به XP کمی با مشکل مواجه شدم ولی بالاخره تمامی درایور ها رو دانلود و نصب کردم و همه قابلیت ها رو فعال کردم حتی کلید های Fn رو.فقط الان تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو با XP بالا میارم و یک CDیا DVD رو در درایو قرار میدم حدودا 15 یا 20 دقیقه با درایو دی وی دی کار میکنم یک دفعه وسط کار سیستم کرش میکنه و مجبورم به صورت دستی لپ تاپ رو رستارت کنم.مشکل از اینجاست که در حین کار یکدفعه درایو Undetected میشه و کلا در My Computer آیکون DVD-RAM ناپدید میشه و وجود نداره ولی وقتی restart میشه دوباره شناسایی میشه و به خوبی کار میکنه.گفتم شاید lمشکل سخت افزاری باشه ولی دیدم روی ویستا بدون هیچ مشکلی ساعت ها کار میکنه.بعدا متوجه شدم احتمالا باید درایو دی وی دیش SATA باشه(که البته با توجه به اینکه هاردش هم SATA بود درایورهاشو نصب کردم حتی تنظیمات SATA در رجیستری رو هم درست کردم) و دیدم وقتی در Intel Matrix storage console (که برنامه ای هست که هنگام نصب درایورهاش نصب میشه) روی چک کردن سخت افزارهای SATA کلیک میکنم و Rescan میکنم درست میشه و DVD-RAM رو DETECT میکنه , و همزمان با پیدا کردن درایو اون بالونی که در عکس میبینید هم ظاهر میشه ولی ممکنه دوباره همین مشکل بعد از چند دقیقه بوجود بیاد.عکسش رو هم در زیر میزارم.لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟درایوری چیزی هست که با نصبش این مشکل حل بشه؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •