تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 1178 اولاول ... 1521222324252627282935751255251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

قبل از عيد سايت نوتالي قيمت اچ.پي 6720s رو زده بود 940.000 تومان... دوستم هم رفت از فروشگاه لپ تاپ بخره اونا همون 940.000 تومان رو بهش گفته بودن ... دوستم تونسته بود به زور 10.000 تومان تخفيف بگيره (اما... تو فاكتور به جاي 930 تومان اشتباهي 920 تومان رو زده بودن اون هم 920 تومان داده بود)

راستي مثل اينكه قيمت لپ تاپ هم اومده پائين.. درسته؟؟
    آره دل و HP بدلیل وارد شدن مدل های جدید و ارزانی مثل 1525 قیمت از 30 تا 80 هزار تومان در مدلها افت داشته

سونی و توشیبا هم اغلب مدلهاش افت داشتند

بازار کم کم داره جون میگیره و سفارشات هم خوب شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام

لطفا یک لپ تاپ با قیمت زیر 1 ملیون(800-900) فقط برای استفاده در کارهای حسابداری ( فقط یک نرم افزار حسابداری) به من معرفی کنید.

ممنونم

DELL inspiron 1520
    intel core2 dou 1.66 - 2MB cache santaroza
    120 GB HDD
    1 GB ram
    DVDRW
    15.4" WXGA

حدود 800.000

HP 6270
    DELL inspiron 1525
    sony vaio N320EB
    Toshiba Satellite A205-5804

همه این ها بین 800 تا 900 هستند و انتخابهای بسیار عالی برای شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نوآور رو زیاد نمیشناسم ... ایران اچ پی بد نیست البته من به مشکل تا حالا بر نخوردم توی HP

مدل خوبیه ... اگر TX2070 میخریدی و بودجه بیشتر میزاشتی بهتر بود چون سی پی یو قوی تری داره و هاردش هم بیشتره ولی خوب تا 1.300 این بهترین انتخابه اما در کل Table های خوبی میده HP و من مشکل خاصی ندیدم ... یکم حرارت توی دستت ایجاد میکنه ولی اذیت نمیکنه

قیمتش هم همه جا 1.300 هست
    از راهنمایی شما بسیار ممنونم.

داره خودمونی میشه mark3257's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واقعاً از REGISTERED USER عزيز بخاطر فعاليت زياد و پاسخهاي بجا و منطقي بايد تشکر کرد. من تصميمم براي خريد SZ670N/C با گارانتي امرتات قطعي هست و ميخوام بيام از تهران تهيه کنم. فقط از کجا بفهمم که نو هست Refurbished نيست ؟ ضمناً بايستي کارتن دستگاه پلمپ باشه يا شرکت هاي گارانتي کننده قبلاً بازشون کردن.اين اولين باري هست که دارم لپ تاپ ميخرم.نکات ابتداي تاپيک هم خيلي خوب بود باز هم ممنون
    Last edited by mark3257; 28-04-2008 at 17:32.

در آغاز فعالیت shelerance_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام اقاي رجيستر عزيز
    من تمام صفحات را خوندم اما نمي دونم هنوز بهترين مدلي كه مي تونم با يك ميليون تا 1200 بخرم كدام هست؟
    مي خوام vga اون share نباشه و كم نياره . ترجيحا كدام برند رو معرفي مي كنيد؟ بعضي از مدل ها رو ديدم مثل hp 6750 ,sony fz240 البته كارم روي مورد خاصي فوكوس نداره كه بخوام حتما ghrafic كار كنم يا بازي . اما مي خوام كلا خوب باشه و در حد خوبي جواب بده . ميدونم اماتوري سوال كردم اما شما راهنمايي كنيد please

داره خودمونی میشه aminmafia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اصفهان

14 مشاوره برای dell xps m1130

باسلام
    بنده می خواشتم نظر شما در مورد Dell XPS M1330 اصلاح شده بدونم
    CPU: 2.5 GHZ Cpu cach: 6mb Bus speed:800 MHZ
    Lcd:13
    GPU: 8400 GTS -- 256
    HDD:250GB
    ram: 3GB

به نظر شما کدام گارانتی برای خرید بهتره و اینکه این مدل مونتاژ لهستان است مشکلی نداره؟چون تا حالا لهستان را برای لپتاپ نشنیده بودم؟ کیفیت ساخت های دیگر چه طوره؟ اگر لطف کنید توضیحات کاملی بدید ممنون می شوم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مي خواستم بدونم احتمال تقلب در خريد لپ تاب وجود دارد؟
    آيا ممكن لپتاب باز شده باشه و قطعات نا مرغوب جايگزين شود؟
    احتمال تقلب در چه بخشي بيشتر است؟
    نقش گارانتي در اين بين چيه؟آيا جوابگو هر نوع ايراد در هنگام خريد و يا بعد از خريد است؟(البته فكر كنم گارانتي ها هم متفاوت باشه پس اگه ميشه چند تا گارانتي معتبر رو نام ببريد)
    چاره كار براي شخص آماتوري مثل من چيه؟
    آيا سوني ويو در ايران همه اصل آمريكا است؟آيا دل آمريكا در ايران هست؟
    آيا ميشه به لپ تاب هارد رم گرافيك باطري يا مثلا كارت --- رو به صورت اينترنال يا اكسترنال وصل كرد؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه kelark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Kent Farm

پيش فرض

باسلام
    بنده می خواشتم نظر شما در مورد Dell XPS M1330 اصلاح شده بدونم
    CPU: 2.5 GHZ Cpu cach: 6mb Bus speed:800 MHZ
    Lcd:13
    GPU: 8400 GTS -- 256
    HDD:250GB
    ram: 3GB
    به نظر شما کدام گارانتی برای خرید بهتره و اینکه این مدل مونتاژ لهستان است مشکلی نداره؟چون تا حالا لهستان را برای لپتاپ نشنیده بودم؟ کیفیت ساخت های دیگر چه طوره؟ اگر لطف کنید توضیحات کاملی بدید ممنون می شوم.
    کانفیگ خیلی خوبیه . لهستان هم مثل اینکه جدیدترین کارخانه دل هست و کیفیت خیلی خوبی داره ... دوستم هفته پیش یک عدد 1530 با کانفیگ 2.2 - 2GB رم - 160 هارد - جیفورس 8600 - باتری 9 سل خرید شیراز 1و550 تومن بدون گارانتی و البته لهستانی که الانم راضیه ...

من ایرلندی همین کانفیگ رو دارم تنها فرق لهستانی اینه که کیبردش دکمه هاش فرق داره ( عربی هم روش نوشته شده ) اینترش به جای اینکه کشیده باشه عمودیه .... ولی کیفیتش همونه . حتی لیبل های ویندوز رو کیبرد هم مثل بعضی از ایرلندی ها کح نیست ...

راستی از نظر من گارانتی تو ایران یعنی کشک ( پول اضافه ) فقط موقع خرید حتما کامل چکش کنید ...

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه زحمتي داشتم:
    register خان
    ميشه به هر كدوم از برند هاي Hp- dell- spny تو موارد عمر-كيفيت قطعات-نسبت كارايي به قيمت يه نمره از 100 بدين؟ ممنون!
    يه سوال ديگه: با يه صفحه 14.1 اينچي بدون اذيت ميشه بازي كرد؟ در حد كانتر و جنرال. به خاطر اندازه صفحه مي پرسم.

داره خودمونی میشه aminmafia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کانفیگ خیلی خوبیه . لهستان هم مثل اینکه جدیدترین کارخانه دل هست و کیفیت خیلی خوبی داره ... دوستم هفته پیش یک عدد 1530 با کانفیگ 2.2 - 2GB رم - 160 هارد - جیفورس 8600 - باتری 9 سل خرید شیراز 1و550 تومن بدون گارانتی و البته لهستانی که الانم راضیه ...

من ایرلندی همین کانفیگ رو دارم تنها فرق لهستانی اینه که کیبردش دکمه هاش فرق داره ( عربی هم روش نوشته شده ) اینترش به جای اینکه کشیده باشه عمودیه .... ولی کیفیتش همونه . حتی لیبل های ویندوز رو کیبرد هم مثل بعضی از ایرلندی ها کح نیست ...

راستی از نظر من گارانتی تو ایران یعنی کشک ( پول اضافه ) فقط موقع خرید حتما کامل چکش کنید ...
    ممنون از لطف شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •