آقا چرا درایو سدی رام و دیویدی رام من از بین رفت و تو مای کامپیوترم درایو سی دی نیست ؟
میخوام ویندوز نصب کنم ولی بااینکه تو ست اپ بوت اول رو سی دی میزام بوت نمیشه و ویندوز میاد بالا
آقا چرا درایو سدی رام و دیویدی رام من از بین رفت و تو مای کامپیوترم درایو سی دی نیست ؟
میخوام ویندوز نصب کنم ولی بااینکه تو ست اپ بوت اول رو سی دی میزام بوت نمیشه و ویندوز میاد بالا
درایو سی دی رام رو unistall کن بعد سیستم رو ریست کن
سلام
منم يه همچين مشكلي دارم اونم با دو تا از درايو هام كه يكي سي دي رايتره و اون يكيش دي وي دي ايتر
ولي دي وي دي رايتر رو جاي ديگه تست كردم اين مشكل رو نداشت
مي دونم كه سيستم ويروسيه ولي با وجود اينكه آنتي ويروس همه رو پاك كرد بازم مشكلم حل نشد
درود
من یه DVDrw Samsung sata دارم که متاسفانه از کار افتاده ! وقتی دیسک میزارم توش نمیچرخه . حس میکنم که از موتورش باشه ...
یکی از دوستان همین مشکلو پیدا کرده بود و وقتی برای تعمیر رفت گفتن درست نمیشه ... از تاریخ گارانتی هم گذشته.
ممنون میشم راهنمایی کنین .
سلام .
برای حل مشکل(پیغام DMA-drive Error,CRC Error
) کافیست کابل رابط رایتر را عوض کنید.
از نوع 40 پین استفاده کن کابلی که تو زدی کابل 80 پینه برای هارد.
کابل 80 پین سیمهاش نازک وتعدادش زیاده ولی کابل 40 پین سیمهاش کمی کلفتر وتعدادش کمه.)
موفق باشی.
Last edited by asgarbs; 30-10-2008 at 23:44.
سلام وعرض خسته نباشید.
من یه VAIO : VGN-N370E دارم .
dvd-ram دستگاه من در محیط ویندوز دیده نمی شود.
در قسمتdevice manager دی وی دی و مدل آن را می شناسد ولی روی آن علامت مثلث زرد رنگ دیده می شود.
در ضمن وقتی دی وی دی بوتیبل داخل دستگاه میزارم اونو میخونه و بوت میشه (دستگاه مشکلی نداره).
با uninstal کردن و دوباره نصب کردن هم درست نشده.
ویندوز هم ویستا اورجیناله
.
لطفا مرا راهنمایی کنید .
ممنون
در صورت امکان جواب رابا ایمیل هم بفرستید.
[email]hatefnilieh@gmail.com
سلام دوست گرامی از اینکه نرم افزار Autorun Wizard رو آموزش دادی ممنون.من مدتیه دنبال کرک این نرم افزار هستم ولی نتونستم پیداش کنم احتمالا شما که برای آموزشش وقت گذاشتین باید نسخه کرک شده رو داشته باشین
با سلام
من یک DRW گرفتم که مدلش asus lightscribe 20x هستش همین چند ساعت پیش خریدمش اما نمی دونم چرا چیزی حدود 29 ثانیه طول میکشه تا دی وی دی رو که گزاشتم داخلش بخونه نمی دونم کلا اینطوریاست یا از شانس بد من این یکی اینطوری از آب در اومده ؟؟
ممنون میشم بگید که دقیقا مشکل از کجاست ؟؟
DVD rw لپتاپ من نمياد بيرون.چيكارش كنم؟
دوستان من وقتی دکمه دی وی دیمو میزنم بره تو نمیره و باید با دست فشارش بدم
راه حل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)