سلام
با HDD Regenerator یک فلش دیسک Bootable ساختم . الان نمی تونم فلش را به حالت اولیه 8gig برگردانم و حجم فلش را 1.9 نشان می دهد. چه باید بکنم
سلام
با HDD Regenerator یک فلش دیسک Bootable ساختم . الان نمی تونم فلش را به حالت اولیه 8gig برگردانم و حجم فلش را 1.9 نشان می دهد. چه باید بکنم
سلام
من برداشتم در قسمت security و در permissions کلیه دسترسی های فلشم رو بستم
حالا نه میتونم دسترسیها رو برگردونم و نه فرمت میشه
اون تب security برا فلش حذف شده و اجازه اصلاح نمیده با هیچ نرم افزاری هم فرمت نمیشه
کسی راه حلی سراغ داره ؟
سلام.
اگر اجازه فرمت ندارین باید فلش رو سخت افزاری ریسیت کنید.
اگر فلش حجم بالایی نداره اصلا مقرون به صرفه نیست!!!
شما با user Administrato لاگین کن اگه تب security بود تو قسمت یوزرها به administrator دوباره permission بده
اونجا هم تب security نبود
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
فلش 16 گیگ هست
البته گارانتی هم داره ولی میگن فلشت ایراد نرم افزاری داره و گارانتی نمیشه
حالا چطوری باید ریست سخت افزاریش کنم ؟
سلام.
باید به یه تعمیرکار بسپاریش تا این کار رو انجام بده!!!
شما فرمت در داس یا محیط نصب ویندوز رو امتحان کردین؟؟؟
تو محیط نسب ویندوز هم نشد
تعمیرکار از کجا بیارم حالا ؟
پس باید به صورت سخت افزاری ریسیت بشه![]()
با سلام
یک مموری میکرو اس دی دارم 16 گیگابایت
مموری کاملا باز می شه و مشکلی نداره ولی چند تا از فابل های خیلی خیلی مهم روش خراب شده یعنی چه تو گوشی چه با رم ریدر تو سیستم به محضی که روی اون فایل ها کلیک می کنم مموری دیسمونت می شه و مموری رو نمی شناسه. وقتی مموری رو در میارم دوباره می زارم می شناسه ولی بازم همون اتفاق می افته.. جالبه که فقط چند تا از عکس ها و اون فایل ها که گفتم اینطوری شدن. نه کپی میشن نه می شه دیدشون هیچ ار نمی شه کرد. حتی وقتی با اچ دی ریجنریتور یا اسکن دیسک خود ویندوز هم میام کل سطح رو برای بدسکتور اسکن می کنم بازم به اونجاها که می رسه مموری دیسمونت می شه... نمی دونم چکار کنم این فایلها برام خیلی مهم هستن و هیچ کجا ازشون بک آپ ندارم...
سلام.
با یه نرم افزار بازیابی اطلاعات، فلش رو اسکن کنید.
ببینید فایلهارو میشناسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)