تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 33 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 323

نام تاپيک: اصطلاحات تخصصی عکاسی دیجیتال

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من یه hs10 دارم مال برادرمه چجوری سرعت شاتر رو بیارم پایین و اگه میشه یه لطفی کنین بیشتر در چه مواقعی خوبه ویا بهتر میشه عکس انداخت با سرعت شاتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا مدیرا حواهشن خیلی کار دارم من چجوری میتونم الان پیام بدم هر پیامی میدم میگید باید تایید شه بابا من کاربر قدیمی سایتم ولی اسمم یادم رفته کلی سوال دارم در مورد این عکاسی من یه دوربین SX30IS خریدم هروز یه چیزش کشف میشه من بیشتر از عکسهایی خوشم میاد که اسمش تو این دوربین تعویض رنگ یک رنگی رو انتخاب میکنی بقیعه سیاه سفید میشه در واقعا اگه ما یک کت شلوار سورمه ای داشته باشیم با یک کرابات قرمز به زیبایی کرابات رو میشه انتخاب کرد

داره خودمونی میشه Radars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اقا مدیرا حواهشن خیلی کار دارم من چجوری میتونم الان پیام بدم هر پیامی میدم میگید باید تایید شه بابا من کاربر قدیمی سایتم ولی اسمم یادم رفته کلی سوال دارم در مورد این عکاسی من یه دوربین SX30IS خریدم هروز یه چیزش کشف میشه من بیشتر از عکسهایی خوشم میاد که اسمش تو این دوربین تعویض رنگ یک رنگی رو انتخاب میکنی بقیعه سیاه سفید میشه در واقعا اگه ما یک کت شلوار سورمه ای داشته باشیم با یک کرابات قرمز به زیبایی کرابات رو میشه انتخاب کرد
    سلام دوست عزیز

سوال تون رو دقیق تر میشه مطرح کنید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

سوال تون رو دقیق تر میشه مطرح کنید؟
    سلام فکر کنم منظورش اینه یه عکس سیاه سفید بگیره اما بعضی از قسمتاش رنگی در بیاد ... مثلاً یه ماشین تو جاده... منظره و جاده سیاه و سفید در بیاد اما ماشینه رنگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب خیلی ممنون از کمکتون که می خواهید منو کمک کنید ولی دوربین یه همچین حالتی داره که وقتی تو طبیعت میری یه جا سیاه سفیده مثلا درختا سبز می مونن که همچین قابلیتی رو دوربین من داره در واقعا عکسهای زیبایی میشه بگیری مخصوصا جایی که رنگ ها زیاد باشه و فقط یک رنگو انتخاب کنید

داره خودمونی میشه Radars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام فکر کنم منظورش اینه یه عکس سیاه سفید بگیره اما بعضی از قسمتاش رنگی در بیاد ... مثلاً یه ماشین تو جاده... منظره و جاده سیاه و سفید در بیاد اما ماشینه رنگی
    این رو متوجه شدم فقط نمی دونم چه کمکی میخواد!

اگر منظور شما این هست که چگونه باید این تنظیمات فعال بشه و اسمش چی هست، برای کانن:

اسمش هست Color Accent و برای تنظیمش باید مد عکاسی رو SCN انتخاب کنید و بعد توسط تنظیمات برید روی Color Accent و بعدش رنگ رو انتخاب کنید.

امیدوارم که توضیحات کافی بوده باشه.

موفق باشید

7. 2 کاربر از Radars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    اصطلاح live view یعنی چه؟
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به این معنی که می تواند تصویر را در LCD دوربین مشاهده کنید

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سينما گراف

عصر دیجیتال، عصری که تصاویر آلبوم خانوادگی شما به حرکت در می‌آیند.

به گزارش همشهری؛ ثبت گوشه‌ای از حرکت‌و لحظه‌های زیبای زندگی در تصاویر ثابت با فناوری‌های جدید دوربین‌های دیجیتال امکان پذیر شد. سینما گراف یا تصاویر جادویی، سبک جدید در عکاسی دیجیتال است. سبکی که در آن گوشه‌ای از لحظه‌های زندگی شما در همان زمان متوقف شده به حرکت در می‌آیند.

تصاویر جادویی در نگاه اول ثابت به نظر می‌رسند، اما اگر دقت کنید، بخشی یا فردی در این تصویر ثابت بصورت نامحسوسی در حال حرکت است. بخشی که چشم بیننده را به خود جذب کرده و موجب حیرت و تعجب او می‌شود.

این سبک جدید با این که زمان اندکی از شروع آن می‌گذرد ولی طرفداران بسیاری برای خود پیدا کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تصویر خیابان شلوغ - فردی در حال ورق زدن روزنامه.

تصویر متحرک مردی که در داخل مترو در حال خواندن روزنامه است. به بخش های متحرک تصویر دقت کنید.
    در این تصویر دامن سوژه متحرک شده است.
    سینما گراف یا تصاویر جادویی، توسط دو هنرمند به نام‌های جیمی بک Jamie Beck (عکاس)و کوین بورگ Kevin Burg (گرافیست و طراح صفحات وب) ابداع شده است. نوع و فرمت این تصاویر متحرک GIF است.آنها به کمک اینترنت توانستند، ساخته خود جان بخشیده و آنها را در معرض تماشا قرار دهند.

جیمی در مورد کارشان به مجله آتلانتیک گفته است؛ کار آنها تنها افزودن کمی حرکت به تصاویر ثابت است. یعنی به نوعی عکس ثابت را ویرایش و متحرک کرده‌اند.

همکار جیمی، آقای بورگ که گرافیست قابلی است در ادامه صحبت‌های او می گوید؛ البته ویرایشی که ساعت‌ها کار پر زحمت گرافیکی، زمان برده‌ است. ویرایشی که در تصاویر شلوغ و پیچیده، یک روز کامل هم طول کشیده است.

تصویر حرکت تاکسی در ویترین یک فروشگاه بسیار زیبا کار شده است.
    به گیاهان چرخ عقبی این دوچرخه نگاه کنید، هیجان انگیز نیست.
    حتما بوی یک همبرگر داغ به مشام شما هم می رسد!!
    جیمی بک در مورد این تصاویر می‌افزاید؛ وقتی کاری خارج از چار چوب و معیارهای تعیین شده مانند، ثبت ثانیه و شاتر انجام می‌شود کمی عجیب و گاهی عنوان جادوگری به خود می گیرد.
    به نظر من، کار ما تنها کاربرد عکاسی نخواهد داشت، بلکه روزی برنامه‌های کاربردی هیجان‌انگیزتری می توان از این تصاویر متحرک بوجود آورد.
    این هنر یه به نوعی فن جلوه‌ بی نظیری به تصاویر می‌بخشد که تصور‌می کنید به یک فیلم نگاه می‌کنید. این دو همکار اهل امریکا و در ایالت نیویورک ساکن هستند. آنها بر روی سایت خود بطور مفصل در زمینه روند کار قلمفرسایی کرده‌اند.

به نور چراغ نگاه کنید، این تصویر بي نهایت زنده به نظر می‌رسد.
    در حال حاضر، آنها تنها بخش کوچکی از یک تصویر ثابت را می توانند متحرک سازند، در صورتیکه آنها امیدوارند با تلاش و کار مدام، این بخش های کوچک را گسترش داده و جذابیت بیشتری به تصاویر ثابت بدهند.
    جیمی و سایر همکارانش در تلاش تهیه یک کتاب راهنما در زمینه سبک جدید عکاسی به نام "سینما گراف" هستند. البته آنها معتقدند این کتابچه راهنما تنها راهنمای اولیه برای شروع کار است و نمی توان تمامی تجربیات کاری آنها را شامل شود.
    آنها می گویند؛ احساس می کنیم برنامه‌های بسیار زیبا و هیجان‌انگیزتری را می‌توان در این راستا طراحی و اجرا کرد. برنامه‌هایی که تنها به ایجاد یک حرکت کوچک نباشد، بلکه ابعاد وسیعتر و متنوع تری را در یک تصویر ثابت بتوان دچار تغییر و تحول کرد
    Last edited by Samin_System; 11-05-2011 at 10:18.

11. 3 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان به این لینک یک سر بزنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی این لینک تمرین خوبی واسه کسایی که هنوز دقیقا فرق ایزو و سرعت شاتر و عمق میدان را نمیدونند با تمرین با مفاهیم اشنا بشوند

13. 4 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •