باران عزیز ممنون از خبر خوشی که بهم دادی دانشگاه خوراسگان اصفهان و رشته ی علوم اقتصادی.با توجه بهخبری که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومده هم همین نظرو دارین؟
باران عزیز ممنون از خبر خوشی که بهم دادی دانشگاه خوراسگان اصفهان و رشته ی علوم اقتصادی.با توجه بهخبری که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومده هم همین نظرو دارین؟
باران عزیز ممنون از خبر خوشی که برام داشتی. اونایی که قبول میشن ورودیه بهمنند یا مهر؟
جزئیات ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور ارشدپزشکی/ انتشارکارنامه در16شهریور
مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت جزئیات ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی 89-88 را اعلام کرد. به گزارش خبرنگار مهر، پذیرفته شدگان باید بر اساس رشته و دانشگاه محل قبولی با همراه داشتن مدارک مورد نیاز از تاریخ 22 تا 23 شهریورماه به اداره آموزش دانشگاههای پذیرفته شده مراجعه کنند.
اعلام اسامی پذیرفته شدگان صرفا بر اساس گزینش علمی بوده و مراحل گزینش عمومی پذیرفته شدگان به طور مستقل توسط دانشگاهها انجام می شود. عدم مراجعه و ثبت نام هر یک از پذیرفته شدگان در تاریخهای مقرر به منزله انصراف بوده و هیچگونه اعتراضی در این مورد پذیرفته نخواهد شد و پذیرفته شدگانی که پس از زمان ثبت نام در دانشگاه ، انصراف دهند مجاز به شرکت در آزمون ورودی سال بعد این مقطع نخواهند بود.
داوطلبانی که علاوه بر آزمون وزارت بهداشت و درمان در آزمون کارشناسی ارشد وزارت علوم نیز پذیرفته شده اند ملزم به ثبت نام در یکی از دو محل هستند و در صورت محرز شدن ثبت نام در هر دو محل، قبولی آنها در رشته های مربوط به وزارت بهداشت در هر مرحله از قبولی کان لم یکن تلقی می شود.
پذیرفته شدگان سهمیه استعدادهای درخشان با آزمون ورودی، جهت ثبت نام در دانشگاه به همراه سایر پذیرفته شدگان آزمون در تاریخهای اعلام شده به دانشگاه مربوطه مراجعه کنند. اسامی پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان بدون آزمون ورودی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد روز 17 شهریور ماه از سوی مرکز سنجش اعلام می شود.
اسامی داوطلبانی که به عنوان اتباع خارجی در آزمون شرکت کرده و از نظر علمی حائز حدنصاب لازم جهت پذیرش شده اند به مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت اعلام خواهد شد و این افراد در 20 شهریور ماه می توانند با مراجعه به این مرکز نسبت به پیگیری نحوه ثبت نام خود اقدام کنند.
در صورت خالی ماندن ظرفیت رشته ای در یک دانشگاه پس از بررسی و درصورت عدم محدودیت آموزشی، افراد جایگزین در 29 مهرماه از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت معرفی می شوند که داوطلبان با وارد کردن کدرهگیری خود می توانند از نتیجه مطلع شوند.
بر اساس اعلام مرکز سنجش، از میان افرادی که در آزمون پذیرفته نشده اند اسامی چند برابر ظرفیت پذیرش هر رشته در هریک از آن شعب بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی به ترتیب اولویت نمره در تاریخ 20 شهریور ماه به دانشگاههای پذیرنده اعلام خواهد شد و داوطلبان می توانند اطلاعات لازم را از دانشگاههای مربوطه دریافت کنند. این افراد صرفاً براساس نمره کتبی به دانشگاههای مذکور معرفی می شوند و قبولی نهایی منوط به انجام مصاحبه توسط دانشگاه پذیرنده و احراز شرایط اعلام شده از سوی دانشگاه مربوطه خواهد بود.
کارنامه و تصویر پاسخنامه هریک از داوطلبان حاضر در جلسه آزمون در روز 16 شهریور ماه از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر می شود و داوطلبان می توانند در صورت داشتن هرگونه اعتراض فرم اعتراض اینترنتی را حداکثر تا تاریخ 20 شهریور ماه تکمیل کرده و صرفاً به صورت اینترنتی ارسال کنند. نتیجه اعتراضات 30 مهر ماه اعلام می شود.
شهریه دوره شبانه دانشگاه تهران علی الحساب دریافت میشود/ نرخ شهریه دوره شبانه کارشناسی ارشد
معاون آموزشی دانشگاه تهران گفت: نرخ شهریه دانشجویان شبانه دانشگاه تهران هنوز افزایش نیافته و شهریه ها به صورت علی الحساب از دانشجویان دریافت می شود. محمود کمره ای در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به این که هنوز مصوبه جدیدی جهت افزایش نرخ شهریه دانشجویان دوره شبانه نداشته ایم ثبت نام مهرماه با همان نرخ ورودی های سال 87 محاسبه شده و انجام می شود.
شهریه ثبت نام نیمسال اول دانشجویان نوبت دوم (شبانه) سال تحصیلی 89 ـ 88 دانشگاه تهران در رشته های علوم پایه، کشاورزی و هنر12.500.000 ریال، در رشته های علوم انسانی 9.500.000ریال و در رشته های فن مهندسی 13.500.000 ریال خواهد بود.
همان گونه که در دفترچه آزمون نیز آمده است دانشگاه تعهدی برای پرداخت وام به این دانشجویان ندارد و در عین حال در صورت تامین اعتبار لازم از سوی صندوق رفاه دانشجویان و طی مراحل قانونی از سوی متقاضی وام مربوطه پرداخت خواهد شد.
انتقال کنکوریهای ارشد از قبولی اول به قبولیهای بعدی غیرممکن شد
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نقل و انتقال در دوره کارشناسی ارشد برای پذیرفته شدگان کنکور سراسری کارشناسی ارشد از یک رشته به رشته دیگر و از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر تقریبا غیرممکن است. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در صورتی که دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد پس از انتشار کارنامه کنکور متوجه شود که در انتخاب بعدی خود نیز قبول شده است، احتمال اینکه بتواند در انتخاب بعدی ادامه تحصیل دهد تقریبا غیرممکن است.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: توافق دانشگاه مبدا و مقصد در این زمینه ضروری است که در این صورت نیز دانشجو می تواند پس از گذراندن ترم دوم نسبت به انتقال اقدام کند.
سلام من قصد دارم امسال در کنکور کارشناسی ارشد شرکت کنم رشته من کام÷یوتر هستش ولی در انتخاب گرایش ارشد تردید دارم کسی میتونه درباره این سه گرایش را از لحاظ دروس دوره ارشد و آینده کار ی توضیح بده مهندسی نرم افزار و هوش مصنوعی و معماری کامپیوتر
ینطور که میگن از این خبرهای این مدلی هر سال توی سایت میزنن!! یه جورایی میخوان بچه های مردم خیلی منتظر نباشن..نمی دونم هدفشون چیه..بگذریم
چند ساعت پیش این خبر رو دیدم توی جام جم آنلاین که با توجه به اون قطعاً تکمیل ظرفیت رو خواهیم داشت امسال هم
ایشالا که موفق باشید واسه ما هم دعا کنید
...............
کنکور ارشد آزاد تکميل ظرفيت دارد
جام جم آنلاين: معاون اجرايي مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي گفت: آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد امسال نيز تکميل ظرفيت خواهد داشت که به زودي اسامي پذيرفته شدگان اعلام مي شود.
محمد رضا مهرادفر در گفتگو با مهر با اعلام مطلب گفت: بديهي است که تا پايان مهلت ثبت نام و مشخص شدن ظرفيت هاي پر شده نمي توان درباره نوع و شهر رشته هاي تکميل ظرفيت دانشگاه آزاد اسلامي اظهارنظر کرد.
وي افزود: پيش بيني مي شود در آينده اي نزديک اسامي پذيرش شده در تکميل ظرفيت آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شود.
کنکور کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي 17 تا 19 ارديبهشت ماه با رقابت 385 هزار داوطلب برگزار شد. آمار شرکت کنندگان در آزمون کارشناسي ارشد 88 دانشگاه آزاد نسبت به سال گذشته 21 درصد افزايش داشت. نتايج اين کنکور روز گذشته اعلام شد.
60 درصد شرکت کنندگان را مردان و 40 درصد را زنان تشکيل مي دادند که از ميان 60 درصد شرکت کنندگان در گروه علوم انساني، 20 درصد در گروه فني و مهندسي و 20 درصد بقيه نيز به ترتيب در گروه علوم پايه کشاورزي، هنر و پزشکي به رقابت پرداختند.
در حال حاضر 121 واحد دانشگاه آزاد اسلامي مجري دوره هاي کارشناسي ارشد هستند و 252 رشته در اين واحدها ارائه مي شود. در مجموع يک هزار و 128 رشته - محل در دوره کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد وجود دارد که اين تعداد نسبت به سال گذشته 20 درصد افزايش داشته است.
راستش سالهای قبل ظاهراً دو بار تکمیل ظرفیت داشتن یکبار مهر اعلام میکردن و خب این گروهی که پذیرفته میشدن از همون مهر میرفتن سر کلاس و یه سری هم واسه بهمن ..امسال هم اگه طبق روال سالهای قبل باشه هر دوتاش هست
سلام دوست عزیز
من فقط یه نکته ای در مورد هوش مصنوعی بگم فکر میکنم پذیرفته شدن در این رشته بسیار سخت باشه چون از رشته هایی هست که ظرفیتش خیلی پایینه ..امسال نزدیک 200 نفر میگرفت!
سلام دوستان من رتبه 42 رشته مهندسی پزشکی مشهد رو اوردم . 25 تا گرفته ... میشه امیدوار بود یا از فردا شروع کنم واسه سال اینده (من رفتم خود دانشگاه گفت 2 ساله تکمیل ظرفیت نداره )این خبرو از سایت azmoon.netقسمت اعتراضا گرفتم :::: (در خصوص داوطلبيني که رتبه ايشان اختلاف کمي با رتبه آخرين فرد پذيرفته شده دارد، اولاً موضوع اعلام ذخيره به عنوان بخشي قطعي در روند اعلام نتيجه و در نوبتهاي مكرر مانند سالهاي اخير وجود نخواهد داشت. ثانياً اعلام تکميل ظرفيت در شرايط خاص فقط براي برخي رشته محلها بعد از پايان زمان ثبت نام دانشجويان :
1- با اعلام نياز واحدهاي دانشگاهي
2- بررسي مراجع ذيصلاح سازمان مرکزي
3- تصويب سلسله مراتب مديريتي دانشگاه
امکانپذير خواهد بود. بنابراين اعلام نياز واحد دانشگاهي براي اعلام تکميل ظرفيت شرط کافي نبوده ولي لازم است. ثالثاً تقاضاي تجديد نظر به عنوان کم بودن فاصله تا آخرين نفر يا فرض حتمي بودن اعلام تکميل ظرفيت، غير قابل بررسي مي باشد.) باز یه جا دیگه میگن تا 2برابر اعلام شده میگیرن . من که گیج شدم ........
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)