تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 69 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من در مرحله اول بعد از اینکه مرد کلاغی را برای اولین بار کشتم نمی دانم چه کار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اون دو تا ستون کجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    قسمتي كه دختره از يك در فرار ميكند ودرپشت سر او بسته ميشود فيلم بازي يك دستگيره بالي سقف نشان ميدهدمن با گرفتن
    دسته پائين را ميگيرم و دور ان تاب ميخورم ودكمه پرش را ميزنم ودسته ديگري را ميگيرم وميروم به سكوي روبرو واز انجا درحالي
    كه دو دست خود راباز كرده ام به ان طرف ميروم ودسته سوم را ميگيرم وبالاي سرم يك باريكه راه وجوددارد ولي وقتي كه مي پرم
    كه بريد گي را بگيرم مي افتم لطفآ راهنماي كنيد كه چگونه ان قسمت را رد كنم

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ولا اگه عکس بگیرید بذارید من تمام سعیمو میکنم که کمکتون کنم.
    زعفرانچی جان اون اول یک بار که کشتیش میره یک جای دیگه که باید سعی کنی برسی اونجا دفعه ی اول که کشتیش به صورت افقی از روی دیوار برو همین حین کلید پرش به عقبم بزن تا دیوار بعدی رو بگیری و بری به سمتش .
    دو تا ستونم از دروازه که میای تو سمت چپ که کاملا هم واضح.
    پریسا خانوم شما هم عکس بذار اگه من نتونستم داداش مهدیمون خوره این بازی بوده میاد کمکت میکنه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط princes
    سلام.
    دوستان هر كسي هر مشكلي در بازي شاهزاده ايراني 2 دارد در اينجا مطرح كنيد.
    من چطوري مي توانم از بازي عكس بندازم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    ولا اگه عکس بگیرید بذارید من تمام سعیمو میکنم که کمکتون کنم.
    زعفرانچی جان اون اول یک بار که کشتیش میره یک جای دیگه که باید سعی کنی برسی اونجا دفعه ی اول که کشتیش به صورت افقی از روی دیوار برو همین حین کلید پرش به عقبم بزن تا دیوار بعدی رو بگیری و بری به سمتش .
    دو تا ستونم از دروازه که میای تو سمت چپ که کاملا هم واضح.
    پریسا خانوم شما هم عکس بذار اگه من نتونستم داداش مهدیمون خوره این بازی بوده میاد کمکت میکنه .
    اون دو تا ستون كجاست؟ اينم تصوير

[IMG]E:\Partow\Prince of Persia Warrior Within\screenshot0000[/IMG]

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز من که تصویری نمیبینم.
    شما توی بازی کلید پرینت اسکرین رو فشار بده بعد بیا توی محیط ویندوز اونجا توی یک برنامه مثال paint ویندوز paste کن بعد توی یک سایت مثل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آپلود کن بعد لینکشو اینجا قرار بده .

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط korosh bozorg
    پس از بازگشت و گذراندن چند مرحله به همان جایی میرسیم که پیش از این هم بودیم. در اینجا از زن سرخ پوش شمشیری را دریافت میکند شاهزاده. که در عکس نیز مشخص هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس از این چی؟ از کجا باید رفت.
    همچنین اگر شدنی هست حتی خیلی کوتاه و چکیده داستان را تا به اینجا توضیح بدهید که تا کنون چه روی داده.
    سپاس.
    سلام

لطف مي كنين اسم مرحله يا اسم شمشير رو بنويسين؟ من الان 6 ماه ميشه بازي نكردم اين بازي رو.

داستان بازي به طور خلاصه:

شاهزاده به همراه پدرش توي يك جنگ موفق ميشن يه شهر رو تصرف كنن. شاهزاده ميره توي مركز اصلي شهر و يك خنجر جاوديي به نام Dagger Of Time رو برميداره و اون رو به پدرش ميده. پدرش هم اين خنجر رو به يك شاه پيشكش مي كنه. به همراه اون شمشير يه ساعت شني بزرگ هم هست. وزير خائن پدر شاهزاده ميگه كه فردي كه خنجر رو پيدا كرده بايد اون رو توي جاي اصليش بذاره. وقتي شاهزاده اين كار رو مي كنه شنهاي زمان آزاد ميشن و همه كسايي كه اونجا بودن و از جمله پدر شاهزاده، تبديل به شن ميشن. وزير سعي مي كنه كه خنجر رو از شاهزاده بگيره اما موفق نميشه. شاهزاده در شماره اول بازي سعي مي كنه خنجر رو حفظ كنه و از اون براي برگردوندن پدرش استفاده كنه. اما چون اين خلاف سرنوشت شاهزاده هست، در نتيجه نگهبان زمان يعني داهاكا(Dahaka) مياد تا اون رو بكشه. اين وسط امپراطور زمان يعني همون كايلينا متوجه ميشه كه توي سرنوشت اون نوشته شده كه به دست شاهزاده كشته خواهد شد. به همين خاطر شادي(Shahdee) رو مي فرسته تا اجازه نده كه شاهزاده به اونجا بياد اما اون نمي تونه. كايلينا هم با شادي برخورد كرد كه شاهزاده اون رو نجات داد. اما كايلينا در عوض كمك شاهزاده هيچ كاري نكرد.......

بقيش هم بعدا

داره خودمونی میشه شهرام 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من درقسمتي كه شاهزاده بادرخواست كمك دختربه جنگ دخترديگرميرودگيركردم .هرقدرمبازره ميكنم جون دختره تموم نميشه لطفاراهنمايي فرماييد.
    Last edited by شهرام 1; 24-06-2006 at 16:04.

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اوه اوه! يهو چقدر زياد شد طرفدار اين بازي

نقل قول نوشته شده توسط zafaranchi
    من در مرحله اول بعد از اینکه مرد کلاغی را برای اولین بار کشتم نمی دانم چه کار کنم
    من توي چند تا پست قبل جواب شما رو با عكس گذاشته بودم. از اينجا بايد برين:

فكر نكنم ديگه بيشتر از اين بشه كمك كرد. البته الان كه شما اينجاي بازي هستين دقيقا به اين شكل نيست و ستونهايي كه توي عكس دوم سمت راست هستن شكستن. اما به هر حال از هيچي بهتره اين عكسها.

نقل قول نوشته شده توسط zafaranchi
    اون دو تا ستون کجاست؟
    متاسفانه متوجه منظور شما نشدم
    نقل قول نوشته شده توسط parisa277
    سلام
    قسمتي كه دختره از يك در فرار ميكند ودرپشت سر او بسته ميشود فيلم بازي يك دستگيره بالي سقف نشان ميدهدمن با گرفتن
    دسته پائين را ميگيرم و دور ان تاب ميخورم ودكمه پرش را ميزنم ودسته ديگري را ميگيرم وميروم به سكوي روبرو واز انجا درحالي
    كه دو دست خود راباز كرده ام به ان طرف ميروم ودسته سوم را ميگيرم وبالاي سرم يك باريكه راه وجوددارد ولي وقتي كه مي پرم
    كه بريد گي را بگيرم مي افتم لطفآ راهنماي كنيد كه چگونه ان قسمت را رد كنم
    من دقيقا ميدونم شما كجا هستين يعني مرحله ش رو حتي الان دارم تو ذهنم تجسم مي كنم اما نمي دونم شما كجاش هستي. اگه لطف كني يه عكس بذاري ممنون ميشم.

من درقسمتي كه شاهزاده بادرخواست كمك دختربه جنگ دخترديگرميرودگيركردم .هرقدرمبازره ميكنم جون دختره تموم نميشه لطفاراهنمايي فرماييد.
    اگه اشتباه نكنم منظورتون مبارزه دوم با شادي( دختري كه لباس سياه پوشيده) هست. اينجا يه خورده سخته ولي چند تا راه رو من پيشنهاد مي كنم:
    1) از اين حركتها استفاده كنين:

Space+Left click
    Left Click+ E + Left Click+ Left Click
    Space+Space
    walk to her+ Space

اولي براي اين كه بتونين بپرين به پشتش و فقط اينطوري مي تونين بهش ضربه هاي پشت سر هم وارد كنين.
    دومي حركت چرخش بر رو زمين هست كه هم با پاهاش و هم با شمشير بهش ضربه مي زنه.
    سومي براي دور كردن دشمن هست.
    آخري براي اين هست كه وقتي اون لگد مي خواد بزنه به شما نخوره( به سمتش حركت كنين و پرش رو بزنين تا بپره به طرفش) بر عكس اين عمل رو هم مي تونين براي فرار كردن از دست اون به كار ببرين.

2) حتما دفاع كنين. وقتي اون دفاع كرد، همون لحظه شما هم دفاع بگيرين(راست كليك). وقتي ديدين داره ضربات شمشيرش تموم ميشه سريع از جلوش فرار كنين تا به شما لگد نزنه.

3) سعي كنين اون رو از كايلينا دور كنين. يعني بكشونينش به سمت مخالف طرفي كه كايلينا هست.

با رعايت اينها مي تونين بعد از 10 بار امتحان اون رو شكست بدين البته اگه زودتر شد كه چه بهتر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •