این بازی آخر نداره اینو Maxis مخصوصا اینجوری ساخته،عین SIMS.اصلا خوبیش به همینشه![]()
این بازی آخر نداره اینو Maxis مخصوصا اینجوری ساخته،عین SIMS.اصلا خوبیش به همینشه![]()
اما بازی اون چیزی که ازش انتظار میرفت نبود اونم برای 5-6 سال کار![]()
بالاخره که خوب بود!
منو که خیلی سرگرم کرد.
خیلی خوب نیست...نوشته شده توسط electronic arts ea [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عین سیمز بعد از یه مدت بازی خسته میشی...
ویل رایت باید یه فکری راجع به این مشکل کنه...
یه کاری..
نمیدونم...
اون بازی سازه!
مهم اینه که هر دفعه نکات جدیدی تو بازی پیدا میکنی و این یعنی خلاقیت ویل رایت.البته همه بازی ها یه روزی برا آدم خسته کننده میشن ولی مدت زمان این اتفاق برای اسپور کمتره
سلام دوستان
بالاخره بعد از وقفه ای نسبتن طولانی به دنیای گیم برگشتم و با Spore که خیلی تعریفشو شنیدم شروع کردم.
تا حالاش که جالب بوده. تک سلولی و زندگی توی آب و گیاه خوار و گوشتخوار شدن. بعدشم زندگی اجتماعی، ارتباط برقرار کردن ....
کلن من از Spore بیشتر از Sims خوشم اومد. Sims زندگی آدماست، همون کارای تکراری که پیشرفت خاصی توش نیست. ولی Spore حس خلاقیت آدمو به کار میندازه. اجازه میده فکر کنی، بگردی، ارتباط برقرار کنی، بجنگی، پیشرفت کنی،...
خلاصه که بازی خوش ساختیه. خوبی این بازیا که تموم نمیشه اینه که آدم نمی خواد پاکش کنه. میذاری رو سیستم باشه هر وقت حوصلت سر رفت ی سری بهش میزنی.
موفق باشید
بابا اصلا حوصله ی آدم سر نمیره
شما سیاره ی زمینو پیدا کردید ؟
با سلام به همه
اقا یه مشکل من تمام مدال ها رو تو فضا گرفتم ولی دیگه نمیتونم برم به مرحله بعد؟!!!!
الان چیکار کنم ؟!!!!
باید برم وسط کهکشان ؟!!!
نوازنده راک:
جایزه:
=============================
کودن ترین spore:
اول:
دوم:
جایزه:
===========================
با شخصیت ترین spore:
اول:
دوم:
جایزه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Big-Boss; 27-01-2009 at 12:28.
سلام دوستان
بعد از کمی بازی احساس می کنم خسته کننده شده
الآن سفر فضا رو شروع کردم، خیلی حال نمیده. اولا بیشتر باحال بود که ارتباط برقرار می کرد، کشف می کرد،...
الآن دوباره شد مثل زندگی مذخرف خودمون آدما
اصلن چرا باید سیر داستانی داشته باشه که حتمن بری فضا یا جنگ کنی یا ...
اینجا یه کم آزادی عمل گرفته شده
به هر حال یه کم حالمون گرفته شد
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)