بابا من به عشق ان گیج ان 81 خریدم اصلا حال نکردم فایده نداره که همه بازیاش پولیه ...
بابا من به عشق ان گیج ان 81 خریدم اصلا حال نکردم فایده نداره که همه بازیاش پولیه ...
بازی ریختم 2 تا ولی دمو اصلا حال نمیده...دکمهای فیفا 08 با ان 81 سازگار نیست همش عدد باید بزنی و قسمت کشوب گوشی باید بیرون باشه موقه بازی!
کیاوش جان اشتباه نکن. من با 95 با دکمه ی پلی و استوپ مثل 81 بازی میکنم.
شما وقتی بازی شروع میشه دیسیپلی رو بزار رو "لند اسکیپ 270"
بعد وقتی بازی لود شد تو منوی اصلی برو تو " مای فیفا"
بعد "کنترلز"
اونجا عملکردهر کلید رو نوشته. برو روشون مثلا رو پاس که پیش فرض رو "سنتر" بعد روش کلیک کن و یکی از دکمه های مخصوص انگیگو بزن. بالایه Aو پایینیه B
بعد برگرد بازی کن.
ایول بابا دمت گرم تو خدای انگیج بازیییییییییییییییییییییی
پس خدا رو شکر شد. هر سوال دیگه ای هم داشتی بگو.
همین نسخه ی تریل، سگش می ارزه به بازی ای دیگه.
فیفا اخرشه. من 120امتیاز انگیگ ار فیفا گرفتم.
ولی ماهیگیری رو بهت پیشنهاد میدم. چون هم فول میشه.هم مراحلش خیلی طولانی. و به این زودیا تموم نمیشه. هم خیلی هیجانی و جذاب هست.
آخه این فیفا رو نمیشه با بلوتوث بازی کرد بدیش اینه
اون 2 تا فایل روی گوشی من هستش ولی وقتی که این 2 فایل رو پاک میکنم بازی اصلآ انجام نمیشه نمیدونم باید چی کار کنم
ببین عزیز همین آدرسی که توی امضا من هست رو برو تو همون پستی که گفتم و توضیح دادم اول به جای اینکه Ngageinstaller رو بریزی اون برنامه os pipe که توضیح دادم رو بریز بعد NgageInstaller رو بریز باید جواب بده اگه نشد فکر میکنم تنها راحت یه بار مستر ریسته
توی پست اول به طریق Rompatcher هک کردن گفته شده
توی صفحه دوم بوسیله برنامه binpda گفته شده من نفهمیدم منظور شما چیه نتونستید هک کنید؟گوشیتون چیه؟اگه سوالی درباره هک کردن دارید اونجا بپرسید بهتره چون اینجا برای بازیهای انگیج هستش و من در خدمتتوت هستم
فیفا رو میشه به صورت لند اسکیپ بازی کرد؟
من همچین گزینه ای ندیدم توش
سرمست جان تکنیکای خودم رو به خودم میگی؟
تمام انواع ریست ها و فرمت ها رو امتحان کردم .نشد.
365 روز سال رو امتحان کردم نشد.
حالا این یکی رو امتحان میکنم تا ببینم چی میشه!
اخه تعجب من اینجاس همین فایل یه هفته پیش رو یه 5700دیگه که هک شده بود نصب شد. ولی رو این نه؟؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)