برای من که الان 5 ماه مشترک شرکت هستم الان 2 ماه به این شکل شده هم پینگ پایین اومده و هم سرعت دانم بین 20-30 هست با سرویس 128. پینگ شرکت اولا خیلی بالا بود روی 500-600 توی این مدت خیلی پایین اومده. شما با 256 احتمالا باید بیشتر از 40 دان کنید.
برای من که الان 5 ماه مشترک شرکت هستم الان 2 ماه به این شکل شده هم پینگ پایین اومده و هم سرعت دانم بین 20-30 هست با سرویس 128. پینگ شرکت اولا خیلی بالا بود روی 500-600 توی این مدت خیلی پایین اومده. شما با 256 احتمالا باید بیشتر از 40 دان کنید.
یکی بگه سرویس A18 خوبه !؟ سرعت دانلودش چنده !؟
برای بازی میخوام !
مودم Smartax Mt800 رو ساپورت میکنه !؟
كاملا تاييد ميشه
قطعي هاش هم جديدا خيلي كم شده (بزنم به تخته)
براي بستن قرارداد هزينه پيك رو نميگيره . براي رانژه كردن هم هزينه اي نگرفتن از من!دوستان ایا لایزر هزینه پیک و رانژه هم میگیره؟ چه مودمی پیشنهاد میکنید که از بیرون تهیه کنم تا با اکثر شرکتها سازگار باشه؟ممنونم از راهنمایتون
برند USRobotics به نظرم يكي از بهترين ها است كه تا حالا من نشنيدم شركتي باهاش مشكل داشته باشه!
من اين سرويس رو داشتم و سرعت دانلودم بين 20 تا 25 هست ! براي بازي هم خوبهیکی بگه سرویس A18 خوبه !؟ سرعت دانلودش چنده !؟
برای بازی میخوام !
مودم Smartax Mt800 رو ساپورت میکنه !؟
در مورد مودم بهتره كه بزنگي شركت و از اونا بپرسي![]()
فرهاد فکر کنم بازی نیاز به پینگ پایین داشته باشه !
که پینگ لایزر (لااقل برای من یکی ) نسبتا" بالاست.
فرهاد من dc زیاد دارم تقریبا" به شرکت هم زنگ میزنم میگن ما نمیدونیم مشکل چیه حالا فردا میخوان ساپورت بفرستن به نظرت مشکل چیه که من و تو که همسایه هستیم ولی تو به اندازه من قطعی نداری ؟
امروز زنگ زدم گفتم من نیازی به سرویس 5 گیگ ندارم این ماه میخوام 3 گیگ بگیرم گفتن نمیشه!!!!!
تو تعهد نامه زده باید کتبی درخواست کنید تا سرعت رو کم کنن ! شاید این هم از این جور باشه
من یه مدتیه که Dial Upم قطعی داره ! ممکنه برای DSL هم پیش بیاد ؟
راستی مودم رسیده دستم . امروز با کنسول ستش میکنم .
خب منم وصل شدم ! هوراااااااا
خیلی آسون بود با LAN فقط باید Next میزدی !
الان مثلا با 20 دانلود دارم ولی به اسم 256 !
از اول مشخص بود اینا الکی به جای 128 به من 256 قالب نمی کنن !
ولی من راضیم
اینم تست ( همین الان - سرویس a express 256 ) :
![]()
درست ميگي ، بايد پينگ پايين باشه برا بازي (يكي از بچه ها گفته كه پينگ ها جديدا پايين اومده ولي من هنوز چك نكردم)
قطعي ها هم كه همونطور كه خودت تحقيق كردي و بخ خودم گفتي به خاطر پهناي باند كمي هست كه ميدن!
شما سرويس a3 گرفتي؟!!خب منم وصل شدم ! هوراااااااا
خیلی آسون بود با LAN فقط باید Next میزدی !
الان مثلا با 20 دانلود دارم ولی به اسم 256 !
از اول مشخص بود اینا الکی به جای 128 به من 256 قالب نمی کنن !
ولی من راضیم
اینم تست ( همین الان - سرویس a express 256 ) :
![]()
انقدر قراداد مذخرفی بود نفهمیدم چی شد
من پول A Express 256 دادم تو فاکتور مشخصه ولی تو قرارداد زده A Basic 128 و تو مودم زده 192 منم آخرش نفهمیدم چی به چیه ! سرعت هم به هیچ وجه ثابت نیستیه روز 150 یه روز 128 ! امروزم بالای 80 نمی ره
مثل اینکه لایزر زنگ بود خونه منم خونه نبودم و کسی هم سر در نمیاره به جز من ! باید یه زنگ بزنم ببینم قضیه چیه
تو این مدت هم پینگ لایزر اونچیزی که میخواستم برآورده کرده به راحتی میشه با سرور داخلی با زیر 100 بازی کرد
پ.ن : اینو الان گرفتم
![]()
Last edited by Ali_vdo; 21-02-2009 at 15:59.
زنگ زد
و گفت که ما 128 رو فعال کردیم ! ولی اشتباهی پول 256 رو گرفتیم از شما ، که فیش پرداخت رو فکس کن که ما برات پولت رو در نظر بگیریم . گفت زنگ زدیم که نظرتون در مورد شرکت ما سوء نشه !
پس دمشون گرم که دارن 192 میدن . با این حساب من الان A-Basic-128 دارم یعنی سه ماه 4 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)