بروی چشم .فقط من چند روز درگیر پروژه دانشگاه هستم . انشالله در هفته دیگه تمام وقت رو برای ریویو می زارم.
بروی چشم .فقط من چند روز درگیر پروژه دانشگاه هستم . انشالله در هفته دیگه تمام وقت رو برای ریویو می زارم.
دوستان یه سوال:این گوشی کیبردqwerty مجازی نداره؟
محتویات تو جعبه اش چیا باید باشه؟
کیبورد کامل نداره .
گوشی ... هدفون ... باتری ... کیف ... پوشش باتری ... کارت طلائی مایکروتل ... دفترچه راهنما .
ببینم کیف و پوشش باطری همون چرمی ها هستن دیگه
و این که خبری از قلم هم نیست دیگه!!!!!!!!!!!
ببینم اندازه السیدی این گوشی با n95 8gb و diamon یکیه دیگه؟
آخه بهش نمیاد ال سیدی بزرگی داشته باشه
و این که قیمتش چنده و با این حساب این بهتره یا ال جی؟
ال سی دی ، این گوشی 2.8 هست........ که با 8 گیگ و دیاموند یکیه..........!!ببینم اندازه السیدی این گوشی با n95 8gb و diamon یکیه دیگه؟
این ، گوشی فضای اضافه نداره......... برای همین ، این جور به ذهن میاد..........!!آخه بهش نمیاد ال سیدی بزرگی داشته باشه
اگه ، منظور شما از ال جی ، ویوتیه.......... باید بگم ، انتخاب سختی هست...... یه تاپیک هست که بچه ها در این باره ، حرف زدن........ و آخرش هم به نتیجه نرسیدن............!!!این بهتره یا ال جی؟.
مرسی دوست من
جریان قلمش رو میدونی چیه ؟
آخه اگر قلم نداشته باشه اقلا مثل ویوتی و I900 یه دستی همراهش باید داشته باشه
کاش اینم 120 فریم در سانیه فیلم میگیرفت
راستی ببخشید فضولی نباشه این اواتار عکس شماس ؟
دوست عزیز این گوشیا آیکن ها و اینترفیس و ساختار منو طوری طراحی شده که اصلا نیازی به قلم نباشه !
ویوتی هم همینطوری هست و قلمش واقعا اضافیه ! چون با دست راحت میشه باهاش کار کرد !
اینو ، که زحمتش رو امیر حسین کشید.......... :جریان قلمش رو میدونی چیه ؟
در ادامه ، حرفای ، داداشم ، باید بگم.......... این گوشی به اثر انگشت حساسه.... یعنی به ضربه تا یه یک نقطه......... چیزی مثل آیفون..........!!!دوست عزیز این گوشیا آیکن ها و اینترفیس و ساختار منو طوری طراحی شده که اصلا نیازی به قلم نباشه !
ببشخید ،مگه شما خودت نداری...........؟!؟!؟!آخه اگر قلم نداشته باشه اقلا مثل ویوتی و I900 یه دستی همراهش باید داشته باشه، دست رو میگم.......!!
.
موافقم.......... ای کاش در رزلوشن qvga ، 120 فریم بود........ ولی نیست.........!! ولی فکر نکنم فیلم برداریش توی همکلاسی هاش بد باشه..........!!کاش اینم 120 فریم در سانیه فیلم میگیرفت
همچنان منتظر یه ریویو توپ از دارندگان تنبل این گوشی هستیم .... !
حالا اینو بعدا بهت میگم...................راستی ببخشید فضولی نباشه این اواتار عکس شماس ؟
ببینم این گوشی مولتی تاچه ؟دوست عزیز این گوشیا آیکن ها و اینترفیس و ساختار منو طوری طراحی شده که اصلا نیازی به قلم نباشه !
آره درست میگی ولی هر چی باشه ویوتی مولتی تاچ نیستویوتی هم همینطوری هست و قلمش واقعا اضافیه ! چون با دست راحت میشه باهاش کار کرد !
راستی یه سوال خیلی خیلی مهم من شنیدم که پرادو هم مثل آیفون مولتی تاچه
در صورتی که گوشی تقریبا همرده اش یعنی ویوتی مولتی تاچ نیست
ببیم راست میگن که پرادا مولتی تاچه؟
خوب اگه در حد آیفون باشه و راضیم کنه مشکلی باهاش ندارماینو ، که زحمتش رو امیر حسین کشید.......... :
یعنی اینم مولتی تاچه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ادامه ، حرفای ، داداشم ، باید بگم.......... این گوشی به اثر انگشت حساسه.... یعنی به ضربه تا یه یک نقطه......... چیزی مثل آیفون..........!!!
ببشخید ،مگه شما خودت نداری...........؟!؟!؟!، دست رو میگم.......!!
.
![]()
![]()
![]()
ببخشید اشتباه چاپی بود قبل از "دستی" باید قلم مینوشتم یعنی "قلم دستی" (قلم همراه)
ولی متاسفانه تو همکلاسی هاش بده !!!!!موافقم.......... ای کاش در رزلوشن qvga ، 120 فریم بود........ ولی نیست.........!! ولی فکر نکنم فیلم برداریش توی همکلاسی هاش بد باشه..........!!
15 فریم در ثانیه
واقعا بد جور بین این دو تا موندم
هر کی این گوشی رو میخره تنبل میشه ؟همچنان منتظر یه ریویو توپ از دارندگان تنبل این گوشی هستیم .... !
یا این که اینقدر باهاله که هیچکس وقت نداره به کار و زندگیش برسه
پس خیلی خطرناکه من نمیخرمش !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)