تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 26 اولاول ... 15212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 259

نام تاپيک: کلوپ Sony Ericsson W980

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خوهشا یکی کمک کنه ... من 5 ماهه این گوشی رو گرفتم و یه مشکلی که باهاش هر از چند گاهی داشتم این بود که دکمه ی short cut کار نمی کرد و همچنین وقتی اس ام اس جدید می اومد دیگه صفحه ی اولش اطلاع نمی داد ولی با خاموش روشن کردن مشکل حل می شد اما اندفعه که خاموشش کردم وقتی می خواستم دوباره روشنش کنم فقط چراغ دکمه ها روشن می شه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته و این دکمه ها همینجوری روشن می مونند هر کاری هم کردم هیچ فرقی نمی کنه مگر اینکه باطریشو بکشم بیرون تا چراغش خاموش بشه !
    مشکل اصلیم اینه که یه شماره ای که خیلی واسم مهم بود تو قسمت recent contact بود و سیوش نکرده بودم همچنین دفترچه تلفنم که رو حافظه ی گوشی بود و اگه از دست بره به فنا می رم!!!!؟؟؟

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام خوهشا یکی کمک کنه ... من 5 ماهه این گوشی رو گرفتم و یه مشکلی که باهاش هر از چند گاهی داشتم این بود که دکمه ی short cut کار نمی کرد و همچنین وقتی اس ام اس جدید می اومد دیگه صفحه ی اولش اطلاع نمی داد ولی با خاموش روشن کردن مشکل حل می شد اما اندفعه که خاموشش کردم وقتی می خواستم دوباره روشنش کنم فقط چراغ دکمه ها روشن می شه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته و این دکمه ها همینجوری روشن می مونند هر کاری هم کردم هیچ فرقی نمی کنه مگر اینکه باطریشو بکشم بیرون تا چراغش خاموش بشه !
    مشکل اصلیم اینه که یه شماره ای که خیلی واسم مهم بود تو قسمت recent contact بود و سیوش نکرده بودم همچنین دفترچه تلفنم که رو حافظه ی گوشی بود و اگه از دست بره به فنا می رم!!!!؟؟؟
    این مشکلات واسه w980 عادیه نمیدونم چرا این گوشی اینطوریه واقعا از سونی اریکسون بعیده که این گوشی رو خیلی با کیفیت پایین ساخته من خودم داشتم یه مدت پیش فروختم بخاطر سرعت کم و همین مشکلات...
    تنها راه حل فلش گوشی است ولی با یک تعمیرکار خبره هم مشورت کن

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من رو گوشی خواهرم که تازه گرفته خواستم برم رو FM transmiter ولی گفت به دلیل مقررات کشورتون این کار عملی نیست
    دلیلش چیه ؟
    چکار کنیم ؟
    همه همین مشکلو دارن البته نوکیا این مشکلو نداره ولی بیخود خودتو اذیت نکن به هیچ وجه راه نمیوفته من خودم خیلی تلاش کردم.

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان عزیزی که این گوشی رو دارن تا حالا شده گوشی شما هم در هنگام پخش موسیقی ، خاموش و روشن بشه؟ و آیا این اتفاق برای گوشی شما هم زیاد میفته؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

طبیعیه نگران نباش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    سیرجان

پيش فرض

دوستان عزیزی که این گوشی رو دارن تا حالا شده گوشی شما هم در هنگام پخش موسیقی ، خاموش و روشن بشه؟ و آیا این اتفاق برای گوشی شما هم زیاد میفته؟
    برای من یک بار افتاد توی این 4 ماه...فقط یک بار دلیلش رو هم نفهمیدم!!
    شاید چون موسیقی ای که داشت پخش میشد خیلی خفن بود اینطور شد!!! البته با واکمن داشتم گوش میدادم

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من هم زمانی که این گوشی رو داشتم قبل از update کردن این مشکلات رو داشتم . اما بعدش خیلی کمتر شد و مشکل کلید shortcut هم حل شده بود . اواخرش تا 7 گیگ پرش کردم ولی باز هم مشکل چندانی نداشت البته اون 6 گیگش رو فایل هایی ریخته بودم که گوشی نمیتونست بشناسه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من خیلی از ظاهر این گوشی خوشم اومده ولی خب همه چی که ظاهر نیست چند تا سوال هم دارم که اگه امکانش هست یک با تجربه و کسی مدتها با این گوشی کار کرده بگه ممنون میشم
    1- میشه چند تا نمونه عکس که با دوربینش گرفته شده باشه رو بزارید؟ یعنی کیفیت دوربینش از دوربین 2مگاپیکسلی SONY ERICSSON P990i هم کتره؟

2- یعد ارزش داره الان 200تومن خرج این گوشی کنی و بخریم
    3- یعنی پشیمون نمیشیم به خاطر هنگ هایی که میکنه
    4- هندفری اصلی که روی این گوشی باید باشه چی هست؟
    5-بعد تویجیب که میزاری قلمبه نمیشه؟ یعنی جز گوشی های نازکه یا نه..
    6- منشی تلفن هم داره؟
    7-قابلیت رمز گذاری روی پوشه ها مثل اینباکس و فیالهای تصویری چی که فقط با پسور باز بشه یا نه؟
    8- نصب نرم افزاریش چطوره؟ روشنرم افزار نصب کنی خوب جواب میده یا نه
    ببخشید سوالهام زیاد بود و شاید جزیی
    ممنون خیلی زیاد

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من خیلی از ظاهر این گوشی خوشم اومده ولی خب همه چی که ظاهر نیست چند تا سوال هم دارم که اگه امکانش هست یک با تجربه و کسی مدتها با این گوشی کار کرده بگه ممنون میشم
    1- میشه چند تا نمونه عکس که با دوربینش گرفته شده باشه رو بزارید؟ یعنی کیفیت دوربینش از دوربین 2مگاپیکسلی SONY ERICSSON P990i هم کتره؟

2- یعد ارزش داره الان 200تومن خرج این گوشی کنی و بخریم
    3- یعنی پشیمون نمیشیم به خاطر هنگ هایی که میکنه
    4- هندفری اصلی که روی این گوشی باید باشه چی هست؟
    5-بعد تویجیب که میزاری قلمبه نمیشه؟ یعنی جز گوشی های نازکه یا نه..
    6- منشی تلفن هم داره؟
    7-قابلیت رمز گذاری روی پوشه ها مثل اینباکس و فیالهای تصویری چی که فقط با پسور باز بشه یا نه؟
    8- نصب نرم افزاریش چطوره؟ روشنرم افزار نصب کنی خوب جواب میده یا نه
    ببخشید سوالهام زیاد بود و شاید جزیی
    ممنون خیلی زیاد
    1 - کیفیت دوربین این گوشی خوبه (عالی نیست) ولی فلش نداره
    2 - ارزش 200 تومن رو داره
    3 - خیلی زیاد هنگ نمیکنه و با update درست میشه
    4 - ؟
    5 - باید حتما براش یه کیف بخری وگرنه خیلی زود خش پیدا میکنه اما گوشی محکمی هست
    6 - خیر
    7 و 8 - چون برای من مهم نبوده خیلی باهاش ور نرفتم.
    در کل این گوشی از نظر زیبایی بی نظیره و همچنین از نظر موزیک هم عالیه اما اگه سایر امکانات برات مهمه مثل دوربین و نصب نرم افزاریش طرف این گوشی نرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

1 - کیفیت دوربین این گوشی خوبه (عالی نیست) ولی فلش نداره
    2 - ارزش 200 تومن رو داره
    3 - خیلی زیاد هنگ نمیکنه و با update درست میشه
    4 - ؟
    5 - باید حتما براش یه کیف بخری وگرنه خیلی زود خش پیدا میکنه اما گوشی محکمی هست
    6 - خیر
    7 و 8 - چون برای من مهم نبوده خیلی باهاش ور نرفتم.
    در کل این گوشی از نظر زیبایی بی نظیره و همچنین از نظر موزیک هم عالیه اما اگه سایر امکانات برات مهمه مثل دوربین و نصب نرم افزاریش طرف این گوشی نرو
    کجا بخرموالا این گوشی رو..نیست توبازار اصلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •