مبارک باشه دوست عزیز .
کیفیت صداش خوبه ؟ ( هدفون )
چندتا عکس که باهاش گرفتی رو بذاری خیلی عالیه میشه .
مخلصیم .
مبارک باشه دوست عزیز .
کیفیت صداش خوبه ؟ ( هدفون )
چندتا عکس که باهاش گرفتی رو بذاری خیلی عالیه میشه .
مخلصیم .
دبلیو950 حتی در مقابل دبلیو580 هم از نظر کیفیت صدا کم میاره.
واقعا ؟ من داشتم یه مدت خیلی راضی بودم خصوصا داخل هدفون !
ممنون عزیز
باید عرض کنم نه من که اصلا راضی نیستم هر چند من با سونی مقایسه کردم شاید به خاطر اینکه همیشه گوشیهایی که داشتم واسه موزیک بودن ولی در برابر گوشی های سونی اریکسون خیلی خیلی ضعیفه
کلا صدای زنگ خورش هم ضعیفه نمی دونم کلا اینطوریه یا ماله من اینطوری هستش
چشم وقت کنم حتما
مبارکت باشه دوست عزیز
راستی شما با گارانتی اصلی خریدی ؟
کیفیت صداش در مقایسه با W950 آپدیت نشده چطوره ؟؟؟؟خصوصا تو هدفون !
روی هم رفته از خریدت راضی هستی ؟
سرشار جان من از تمامی برندها استفاده کردم و صدای خیلی از گوشیهای دیگر رو شنیدم
این رو من به تو یقینا میگم توی هدفون هیچ گوشی از لحاظ کیفیت و باس زیبا به گوشیهای سونی اریکسون مخصوصا سری واکمن نمیرسه شاید از لحاظ بلندی از دبلیو950 بلندتر باشه ولی اون باس و اون کیفیت صدا رو نخواهد داشت
من بت پیشنهاد میکنم که سی902 یا دبلیو902 رو بخری اما تصمیم با خودت یو900 یه کمرافون هستش که تقریبا در رده ی گوشیهای زیبا قرار میگیره تا موزیک فون.
حق با کاظم جان هستش اصلا از لحاظ صدا مقایسه نکنید من گفتم تا الان سامسونگ نداشتم ولی اصلا از صداش راضی نیستم خیلی خیلی کمه هر رینگتونی که قبلا داشتم رو رو این میریزم حالم بهم میخوره صداش اصلا در نمیاد فقط آهنگهای خود گوشی بلند هستش
نه من با گارانتی نخریدم
والا هنوز زوده که بگم راضیم یا نه ولی می دونم تنها دلیلی که بخوام بفروشمش به خاطر جاوا بودنش خواهد بود
حالا شما سامسونگی های گل اگه راهی واسه افزایش و کیفیت صداش دارید یه راهنمایی بکنید
دوستان عزيز اين گوشي كه موزيك فون نيست كه بشه در مورد صداش با سري موزيك برندهاي ديگه مقايسه كرد !
سري U سامسونگ سري با طراحي ظريف و زيبا هستش و بيشتر روي طراحي و ساختار گوشي كار شده .
سري Beat سامسونگ شده سري موزيك فون و با گوشي M3510 هم شروع شده . بايد منتظر گوشيهاي بعدي سري Beat بود .
مخلصيم .
دلفین جان یه چند تا عکس ازش بنداز ببینیم چطوره؟
سرعتش چطوره؟نسبت به پی1
دی900 آی که من دارم اعصابم رو خراب میکنه وقتی میرم توی گالری این هم فکر کنم همونطور باشه.
فکر نکینم اینطور باشه .
F480 که باهاش کار میکنم بدون هیچ لگ زدنی توی مموری میره و عکس 2 مگابایتی رو خیلی سریع باز میکنه ، توی 6300 دوستان تا باز میشد من 4 تا عکس بعد از اونو دیده بودم !!!
سری جدید گوشیهای سامسونگ فکر میکنم این مشکلات رو نداشته باشن .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)