ممنونم مسعود جان راستي بچه ها در مورد تبديل گوشي 800 به 850 نظرتون چيه ميشه يا نه؟ يا به w980 hdkh اينا تقريبا تو يه مايه هستن
ممنونم مسعود جان راستي بچه ها در مورد تبديل گوشي 800 به 850 نظرتون چيه ميشه يا نه؟ يا به w980 hdkh اينا تقريبا تو يه مايه هستن
گل محمدي جان يه نگاه به سايتي كه مسعود داد بنداز فريمورهايي كه برا 810 گذاشته كدومش به گوشي من ميخوره؟ اونايي كه نوشته Red53 ؟ 3 تا رد53 هست كدومو دانلود كنم؟ البته Fs هم لازمه اونارو نذاشته چرا؟
به نظر من که فکر نکنم بشه ولی بقیه هم یه نظر بدن؟؟؟
راستی اگه بخوایم تبدیل به k850 بکنیم نشد میشه گوشی رو بر گردوند یعنی آسیب نمیبنه؟؟؟؟؟؟؟
آره هيچي نميشه در واقع اگه تبديل نشه مشكل پيش نمياد اصلا
برو سابت tinypic.com عكس هات رو اونجا آپلود كن بعد 4 تا آدرس بهت ميده كه يكيش نوشته واسه forum همون آدرس را كپي كن تو پستت تموم.
Last edited by hessam_sz; 20-05-2008 at 14:01.
وقتي setool هنوز cid53 را ساپورت نميكنه چه فايده حالا هر كدوم را كه ميخواهي دانلود كن و بزار آماده بمونند
اين دو گوشي از لحاظ سخت افزاري متفاوت هستند
دوربينشو يكي 3.2 و يك 5 مگا پيكسل هست و دكمه ها و ... خيلي متفاوت هستند
دمت گرم خداییش رفیق آخرش یکی جواب ما رو داد..
اين دو گوشي از لحاظ سخت افزاري متفاوت هستند
دوربينشو يكي 3.2 و يك 5 مگا پيكسل هست و دكمه ها و ... خيلي متفاوت هستن
دوربین k800 رو میشه عوض کرد و به جاش یه دور بین 5 مگا پیکسلی گذاشت طوری طراحیش کردن که با یه کیت در آوردن عوض میشه...
اولين بار بود همچين چيزي شنديم نظر شما چيه بچه ها در مورد عوض كردن دوربين؟
سلام عزيزان
اقا من ميخوام identify گوشيم رو ببينم با مشكل روبهرو ميشم چه برسه به تبديل به ك810
من سيتول رو توي يكي از درييوام استخراج كردم
مدل كا800 رو انتخاب ميكنم و identify رو ميزنم برنامه ازم ميخواد سي رو بگيرم و كابل رو وصل كنم
سي رو ميگيرم و كابل رو ميزنم اما نه تنها هيچ اتفاقي نميافته بلكه بعد از يه دقيقه و حتي كمتر كامپيوتر add new hardware ميشناسه و گوشيم هم روشن ميشه
مشكل كار من كجاست؟
من هنو نميدونم سيد و فريمور گوشيم چيه
يكي كمكم كنه
ببخشيد
در مورد ريزه كاري هاي تبديل به كا 810 و نكاتي كه حتما بايد بهشون توجه كنم
حتي مدت زمان نگه داشتن سي و..... هرچي هرچي كه هست بگين حتي اگه خيليه
خفن زده به سرم اما اين هي گير ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)