توحید جوون گوشی تو سوپر گوشیه !!!
توحید جوون گوشی تو سوپر گوشیه !!!
من کوچیکتم داش بهراد.
ولی مطمئنم گوشیه شماها خیلی بهتر از مال منه فقط رو نمیکنید.![]()
اینم از ما
![]()
من بالاخره نفهمیدم چه جوری به فایلهای گوشی دسترسی پیدا میکنید ( منظورم آیکونها و ...)
پچ خاصی باید نصب بشه؟ رو w700 کار میکنه؟ میشه لینک پچو بدید مام حال کنیم؟!
بعد از نصب پچ باید چه کار کرد؟ ( البته اگه پچی در کار باشه)
خواهشن همین جا جواب بدید، مارو اینور اونور شوت نکنید ، اگرم خاستید لینک بدید فقط پرشین گیگ نباشه ( خیلی پرروام، مگه نه)
هرکی جوابمو نده مطمئنم آدرنالین جان میده
راستی بگو چه جوری میشه به یه نفر پیغام خصوصی داد! این بار دهمه که تو پستام میپرسم، یکی اینم جواب بده![]()
آموزش تغییر گرافیک داخلی گوشی با استفاده از پچ Sysgfx :
در مورد پیغام خصوصی هم باید صبر کنید ، این سیاست جدید سایت هست افراد تازه وارد نمی تونند پی ام بدند دقیقا نمیدونم تا کی ( چند تا پست ) ولی شما یه کم دیگه تو فروم فعالیت کن تا پی ام برای شما فعال بشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کریمی جان از راهنماییت ممنون، عالی بود، کوتاه و مفید، و دیگر هیچ ...
چرا این فروم تشکر نداره، که برای یه مرسی مجبور به پست زدن نشی؟ ( حذف هم نداره! و چیزهای دگر...)
عوضش کاربرای گلی داره![]()
Last edited by A.MATEUR U S E R; 01-05-2008 at 11:38. دليل: یه ، کم داشت!
آقا من اون پچ نصب کردم، فایل ini هم اینطوری تغییر دادم: [GfxFolder]: /card/sysgfx و فیلهای png مربوط به GFX_DEVIL ریختم تو مموری و آیکونها هم عوض شد ( تا اینجا همه چیز خوبه)
حالا اگر بخام اون پکهایی که آقا توحید گذاشتن، بریزم باید چکار کنم؟
مثلا وارد green_DEVIL که میشی 2 تا فولدر به نام gfx , menu داره، فایلهای هر کدومو باید کجا کپی کنم؟
من هردوشو تو / card/sysgfx کپی کردم، ولی وقتی گوشیمو روشن میکنم، روشن نمیشه ( نور صفحه خاموش روشن میشه، و باید باتری در بیاری)
فکر کنم یه جای دیگه باید کپی کنم!
گوشیم هم که میدونید w700 ( کاش K750 خریده بودم، گول واکمنشو خوردم)
آیکون های gfx باید داخل پوشه sysgfx جایگزین بشه .
فایل های منو رو هم میتونی روی گوشیت فلش کنی.(tpa/preset/system/menu) باید پوشه tpa زیپ بشه.
ولی اگه پچی که مسیر منو رو توی مموری میزاره نصب کنی میتونی توی مسیری که داده بریزی !
Last edited by hossein_2006_a; 01-05-2008 at 21:43.
اینم یه سری عکس از گوشی بنده
البته به پای گوشی های شما دوستان نمی رسه اما گفتم بد نیست ما هم یه عکسی بزاریم
.............
کوچیک همتون naser_feb8646
با سلام و تشکر
اگه زحمتی نیست آیکون باطری که شکل w هست و چندتا آیکون آنتن خوب می خواستم ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)