اره منم تاييد ميكنم
مسخره تر از اين بازي تو جهان وجود نداره
واقعا كه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اره منم تاييد ميكنم
مسخره تر از اين بازي تو جهان وجود نداره
واقعا كه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آقا یه چیزی این بازی کل تهرانه یا همون منطقه 6
آخه من سه تا مرحله رفتم و یه دمو نشون داد فکر کردم هنوز ادامه داره وقتی زنگ زدم گفتند اونجا دیگه آخر بازیه
ولی من عکسهایی از این بازی دیدم که خارج از اون منطقه هستش و تا حالا من ندیده بودم اونجا ها رو
نوشته شده توسط samsung_d600
آقا یه چیزی این بازی کل تهرانه یا همون منطقه 6
آخه من سه تا مرحله رفتم و یه دمو نشون داد فکر کردم هنوز ادامه داره وقتی زنگ زدم گفتند اونجا دیگه آخر بازیه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عكساش هم همه غير واقعيه الكي زدن
اصلا حقه بازي كارشونه
من ترجيح ميدم برم بازي قارچ خورد 8 ساعت بازي كنم ولي اينو 8 ثانيه هم بازي نكنم![]()
واقعا 4500 ریختم توی آشغالی . تازه سی دی 2 این بازی هم برای من خام بود اولش دیدم نصب نمیشه و بعد یه پراپرتیز از سی دیش گرفتم دیدم خالیه و فکر کردم گفتم شاید یادشون رفته اینو رایت کنن بعد وقتی گذاشتمش توی رایتر و یه چیزی رایت کردم با نا باوری دیدم رایت شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا که !
من که نمیدونم cd هاشو اصلا چی کار کردم . ( این بازی خیلی محبوب بود )
cd jayezash ke ranandegi to pist hast gerfikesh kheyli balatar hast va az dakhel va farmane mashin ham neshoon mide va mosabeghe midi maslan shab to tehran gheyr az mantaghe 6 test konin rast migam vali dar kol ashghale
نگاه کنید.
خارجی ها Mgs 4 می سازند.ایرانی ها این آشغاله سطل زباله رو
اه....
اصلا شما ميدونيد كه حدود يك ميليارد تومان براي اين بازي سرمايه گذاري كرده بودند؟
نيك تاپيك ديگه هم قبلا در سايت Persian Designers وجود داشت. ميگن كلي مسخره بازي هست اين بازي.
تازه این بازی یه بودجه ای هم از راهنمایی و رانندگی گرفته بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)