تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 1045 اولاول ... 1521222324252627282935751255251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    من نياز به ساختن يك بروشور دارم اگه ميشه راهنمايي كنيد كه چجوري صفحه رو A4 افقي كنم ، بعد به سه قسمت تبديل كنم ، بعد واسه هر قسمت كادر بذارم ، پايينش شماره صفحه ها رو به فارسي بنويسم و ...
    آخه ميدونين چيه من از Ms Word زياد سر در نميآرم.
    راستي ورد من 2003 هست.
    با تشكر shayan_p30
    براي افقي كردن كاغذ كه بايد به قسمت File> Page Setup رفته و گزينه LandScape را انتخاب كنيد.

براي سه قسمت كردن كاغذ، نمي توانم با اطمينان بگويم اين بهترين راه است اما تنها راهي كه بلدم استفاده از ابزار TextBox در نوار ابزار Drawing و ترسيم سه TextBox هم اندازه كنار هم است.

براي كادر گذاشتن براي صفحات هم براي همان TextBox ها كادر مي گذاريم. (راست كليك روي تكسك باكس، انتخاب منوي فرمت و سپس انتخاب رنگ و نوع خط دور آن)

براي گذاشتن شماره صفحه ها نيز از TextBox هاي جداگانه زير هر صفحه استفاده مي كنيم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    سوالی داشتم به طور مثال می خواهم بنویسم "سیستم عامل open source" در اینجا که می نویسم کلمات دقیقا پشت سر هم قرار می گیرند (در این سایت)ولی در microsoft office word اگر بخواهم همین را بنویسم open source به قبل از سیستم عامل میرود و به این صورت دیده می شود :'"open source سیستم عامل" آیا تنظیماتی دارد که متنی را که می نویسم به صورت روز نامه وار نوشته شود و قر و قاطی نشود اگر هم منظورم را متوجه نشدید این جمله را تایپ کنید
    "اسم من ali است"(البته یکی از دوستان گفت از کلیدهای home و end استفاده کنم ولی می خوام بدونم راه دیگه ای هست)
    ممنون
    دكمه Ctrl+Shift سمت راست را بزنيد مشكل حل مي شود. براي تغيير زبان هم از دكمه هاي Alt+Shift (فرقي نمي كند سمت راست يا چپ) استفاده كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه leira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

این راه رو هم امتحان کن ضرر نداره
    از منوی Tools گزینه Option و سپس انتخاب تب complex scripts و در این تب گزینه Numeral اونرو به context و month names اونرو به arabic تبدیل کن ./ البته این موضوع مربوط به فارسی کردن تمام گزینه در ورد به کار می ره که امیدوارم در مورد پاورقی هم صدق کنه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

نوشته شده توسط balaghi
    از راهنمايي شما خيلي متشكرم
    مسئله خط پاورقي و نقطه بالاي ه كما بيش حل شد ولي يك موضوع باقي ماند و آن هم عدد داخل خود پاورقي نه در پاراگراف است كه براي پاورقي ها فارسي هم عدد انگليسي مي زند ولي در خود پاراگراف عدد فارسي مي آيد .
    لطفا راهنمايي بفرماييد.
    متشكر

این راه رو هم امتحان کن ضرر نداره
    از منوی Tools گزینه Option و سپس انتخاب تب complex scripts و در این تب گزینه Numeral اونرو به context و month names اونرو به arabic تبدیل کن ./ البته این موضوع مربوط به فارسی کردن تمام گزینه در ورد به کار می ره که امیدوارم در مورد پاورقی هم صدق کنه

داره خودمونی میشه کیوان71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

13

نوشته شده توسط balaghi
    از راهنمايي شما خيلي متشكرم
    مسئله خط پاورقي و نقطه بالاي ه كما بيش حل شد ولي يك موضوع باقي ماند و آن هم عدد داخل خود پاورقي نه در پاراگراف است كه براي پاورقي ها فارسي هم عدد انگليسي مي زند ولي در خود پاراگراف عدد فارسي مي آيد .
    لطفا راهنمايي بفرماييد.
    متشكر
    فکر کنم منظورتون اینه که در پارقی ها ی سند های انگلیسی اعداد فارسی اند
    خوب زبان را انگلیسی می کنیم(alt+shift) و بعد عدد فارسی را پاک کرده و عدد مورد نظر را تایپ می کنیم.
    البته باید در option\Complex Scripts گزینه ی عربیک در قسمت Month names زده شده باشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اين گزينه Allow A4/Letter Resizing كجا رفته؟

سلام
    من توي Word2003 اين مشكل رو داشتم كه وقتي براي يه متني كادر ميگذاشتم و اندازه كاغذ اون متن و اندازه كاغذ پرينتر رو هم روي A4 ميگذاشتم بعداً كه گزينه Print رو ميزدم كادرش ناميزون چاپ ميشد و حاشيه چپ از راست خيلي بزرگتر ميشد. هر چه هم ميكردم با گزينه هاي Scale to fit و Scaling و... نميشد درستش كرد. بعداً يه گزينه توي كادر محاوره اي چاپ (Print Dialog) ديدم به نام Options (با Properties اشتباه گرفته نشه) كه وقتي روش كليك كردم، و گزينه Allow A4/Letter Resizing رو غير فعال كردم مشكل حل شد.

اما حالا توي ورد 2007 عيناً همين مشكل رو دارم و وقتي هم كه روي Options كليك مي كنم به تنظيمات Word قسمت تنظيمات چاپ ميره و اصلاً چنين گزينه اي هم كه گفتم نداره. پس من حالا چيكار كنم كه همون چيزي كه روي مانيتور مي بينم، عيناً با همون اندازه و ابعاد روي كاغذ چاپ بشه؟

خيلي ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    مي خواستم ببينم چطور مي تونيم توي ورد براي برخي جملات يا عبارات يك كليد ميانبر تعريف كنيم كه هرگاه آن كليد ميانبر را زديم آن عبارت مورد نظر ظاهر شود و نياز به تايپ مجدد نباشد ؟
    ممنون مي شم اگه جواب بديد ...
    فکر کنم شورتکات ها برای انجام یک task هست نه برای تایپ. مثلا برای باز کردن، ذخیره کردن و...
    برای symbol ها هم میشه شورتکات گذاشت
    ولی برای اینکه یک عبارت پرکاربرد رو راحت تر و سریع تر تایپ کنی می تونی از *** استفاده کنی
    البته با این روش باید چند تا حرف اول رو تایپ کنی تا ورد خودش کلمه رو تشخیص بده
    Last edited by yam78; 24-04-2007 at 23:17. دليل: به جای***یه چیز اشتباه نوشه بودم حالا هم هر چی فکر می کنم نه اسمشو یادم می اد نه راهشو. تو2007هیچی سر جاش نیس

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط moinian
    سلام
    مي خواستم ببينم چطور مي تونيم توي ورد براي برخي جملات يا عبارات يك كليد ميانبر تعريف كنيم كه هرگاه آن كليد ميانبر را زديم آن عبارت مورد نظر ظاهر شود و نياز به تايپ مجدد نباشد ؟

فکر کنم شورتکات ها برای انجام یک task هست
    شما بايد از منوي AutoCorrect (تصحيح خودكار) استفاده كنيد. اگه با Word 2003 كار مي كنيد، Tools> AutoCorrect و اگه با 2007 كار مي كنيد: Microsoft Office> Word Options> Proofing> AutoCorrect Options (در ضمن مي تونيد براي دستيابي به قسمت اتوكاركت، كليدهاي زير رو به ترتيب بزنيد: alt--> t--> a )

حالا يكي سوال منو جواب بده (پست 324)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    خب می تونی عبارت یا کلمه مورد نظرت رو انتخاب کنی و بعد کلیدهای ctrl و. insert رو به صورت همزمان فشار بدی و بعد هرجا که خواستی از اون استفاده کنی کلیدهای shift , insert رو به صورت همزمان فشار بدی

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کی می تونه راهنمایی کنه که چطور فرمولها رو در word به صورت فارسی بنویسم . اصلا همچین چیزی ممکنه ?
    من فقط يه راه بلدم. اون هم اين كه از منوي Options قسمت Complex Scripts گزينه Numeral رو روي Arabic يا Hindi بگذاري تا تمام اعداد فارسي بشن. فقط اشكالش اينه كه اينجوري همه اعداد فارسي ميشن و اگه بخوايم براي متن هاي ديگه، بعضي از عددهامون انگليسي باشند بايد بعداً‌ دوباره اين تنظيمات رو عوض كنيم و اون گزينه رو روي Complex بگذاريم.

چه طوری توی یک خط هم بنویسم و هم توی اون سطر تصویر بمونه و به خط بعدی نره
    وقتی که یه نوشته ای رو تایپ می کنم و تو همون سطر عکس وارد می کنم تصویر در یک سطر قرار می گیره
    و نوشته به سطر پایین تر می ره.چه طوری توی یک خط هم بنویسم و هم توی اون سطر تصویر بمونه و به خط بعدی نره
    لطفا کمک کنید.
    شما بايد روي اون تصوير راست كليك كرده، گزينه Format Picture رو زده و در قسمت Layout گزينه دوم از سمت چپ يعني (فكر كنم) Square رو انتخاب كنيد. اينطوري اون تصوير با نوشته هاتون توي يه خط رار مي گيره. اگه مشكلي بود بگيد تا دقيقتر توضيح بدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •